10

Анонимен

преди 10 месеца

То по големи измамници от сегашното правителство няма ,вън всички украинци от България и техните слуги

9

анонимен

преди 10 месеца

Защо от БЧК лъжът нагло и нахално,много бързо забравиха как през КОМУНИЗМА партийните АГИТАТОРИ обикаляха НА ВСЯКА ВРАТА

8

Анонимен

преди 10 месеца

Преди години ми се беше случвало в София пред Мол София да ме питат за дарение но не от БЧК и като попитах имат ли сайт или някъде където мога да проверя за какво става въпрос отговора беше ще ви дадем разписка. Обърнах се и си заминах. Една разписка нищо не означава. Не се връзвайте на такива неща.

7

Анонимен

преди 10 месеца

Демек БЧК е почнало да събира пари. Не съм ги видял да помагат в нито едно бедствие....

6

Анонимен

преди 10 месеца

До ТОП сме! -- Не е вярно, пич. Наши измамници, представящи се за полицаи, за доктори и други подобни се подвизават и в Гърция, и в Италия, но не така епидемично, както беше станало тук преди години. И там се насочват предимно към възрастни хора. Ти просто не си обърнал внимание, в нашите медии се появяват отзиви за такива дивотии. За съжаление, тамошните медии съобщават, че това се върши от българи и не уточняват, че става въпрос за гражданство, а не за етническа принадлежност.

5

Анонимен

преди 10 месеца

Преди повече от 10 години ми се случи в ранна вечер, през студения сезон на вратата ни да позвъни сравнително млада жена, която събираше "доброволни дарения за Червен кръст, кой колкото може да даде". Дадохме някаква дребна сума и получихме нещо като квитанция - по-скоро нещо дребно като билет за градския транспорт, на който жената отбеляза сумата, която дадохме и сложи една заврънкулка като подпис. Не се усъмнихме изобщо, че може да е била измамница. Или може да не е била, кой знае?

4

Анонимен

преди 10 месеца

БЧК и неговият председател са достатъчно криминални. Как подариха къща на Николай Петров от ВМА, който не знае че има дъщеря?

3

Анонимен

преди 10 месеца

Ми то няма разлика между черния и червения кръст, всите те тикът към гроба!

2

ТОП сме!

преди 10 месеца

Според ЕС проучване българите са най прос тите граждани на съюза. И единствено в България жени метат пари през балконите на някакви хора.

1

Анонимен

преди 10 месеца

А кой е тоз БЧК :)))