128

Ученика

преди 11 месеца

Хасанчо бейби...

127

Дддд

преди 11 месеца

Василев е такъв е пекан мошеник че знае всички тънкости за кражби в бизнеса .Тоя ще източи всичко до стотинка от тая държава.

126

Анонимен

преди 11 месеца

Който си пуска фалшиви болнични - също не трябва да яде.

125

Народна мадруст

преди 11 месеца

Който не работи, не трябва да яде

124

Анонимен

преди 11 месеца

"Да спестим на бизнеса едни пари, които да изхарчи държавата..." - Защо някой, трябва д аплаща на друг, че не работи?

123

Мнение

преди 11 месеца

Парите от данъците ще направят държавата ни по-подредена и модерна.

122

Анонимен

преди 11 месеца

Редно е да се вдигнат данъците, като увеличението се поеме от работодателя, ако искате го наречете насилствено вдигане на заплати, но на Ханс трябва да му стане ясно, че при 2000 евро минимална в Германия тук трябва да дава поне 1500.

121

gogo

преди 11 месеца

а честито! продължавайте така и този път няма само да чупят парламента, ами и ще го запалят с заластени врати и всички отговорини вътре : )

120

Хаха ха

преди 11 месеца

Тоя измамил сьдружниците си та кво остава за нас

119

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 11 месеца

Вместо да наблегне на връщането на пълният държавен контрол над енергетиката и транспорта и инвестиции в индустрията, този олллигофрен товари все повече Дъравата , от което следва вземане на нови заеми и продажба на последните държавни активи на щатски фирми. Но.........където ида се скрпие, все ще бъде намерен за възмездие ! Да си припомни съдбата на Троцки !

118

Смел Гибсов

преди 11 месеца

Кой каза че отиваме към по добре .. >? гледам и не варвам на ушите си ..

117

икономик

преди 11 месеца

Aла бала портокала. Ще плащаме и по скъпо осигуряване. Ще ни одържат повече и нетната заплата намалява. Значи ефекта за вдигнати заплати ще бъде изяден от осигуряването. ето това е популизъм . Мъгла в очите.

116

Анонимен

преди 11 месеца

Хахахахах. Така да им е на гласуващите все за едни и същи! Това е част от евроатлантическото развитие на България!

115

офффффтопик

преди 11 месеца

Дано повече хора чуят записа на срещата ПП-ДъБъ, да разберат каква *** се е събрала

114

Анонимен

преди 11 месеца

Само да напомня. Преди не много години работодателите се съгласиха да плащат първите три дни болнични в замяна на по-нисък процент осигуровки. Сега щом намаляват дните от три на два дни, редно е да вдигнат процента на осигуровките.

113

Чобан Прасков

преди 11 месеца

На този някой трябва да му го натърка здраве , какво ми се обясняват само за последните 5 години сме намалили собствено производство на зеленчуци а се внасят всякакви *** .... Чобааааааанскаааа му раоаата

112

Анонимен

преди 11 месеца

Няма ли кой да те убие бе! Закопаваш ни!

111

МЛАДЕЖ

преди 11 месеца

Спрете с тези помощи-превърнахаме се в д-ва на помощите.Крайно време е да се направи пълна справка за цялото население-болни,инвалиди,социално слаби,реститути и т.н.Не може на 6 млн.(има градове колкото нас с един кмет)да няма ясна и точна информация.Служби,службички,агенции,министерство,комитети и какво ли не!Кой е този смел политик,който ще каже истината,че трябват яки съкращения,истински реформи,че който не работи-няма да получава пари.Да видим тогава-всичко ще заработи.Но трябва смелост!

110

Браво, Асен Василев!

преди 11 месеца

Чест и почитания на най-добрия български финансист, който е имала България - Асен Василев! Шапка му свалям!

109

Анонимен

преди 11 месеца

Комуната вирее по целият свят и колкото виждам по надалече... но толкова надалече... колкото виждат твоите очи ***.... не виждам.... и затова виждам през твоите очи, от след 9 септември 1944г!