4

индиец

преди 10 месеца

До индивида, който е написал първия коментар, че ходим на сигнал веднъж в седмицата!! Дори и веднъж в месеца да ходим, ако този сигнал, на който отиваме е у вас или да *** твоя автомобил, друго ще говориш. Ще има да говориш, че сме закъснели, защо идваме без вода, защо сме само двама или трима, защо идва само една пожарна, защо се бавим и не иска да сработи агрегата на разпъвача, все такива неща, от които зависи живот! Ама ти откъде да знаеш, нали лежим и спим по цял ден!

3

Анонимен

преди 10 месеца

До 1 пожарникарите, не ходят само да гасят огън. Ами са на всяко едно птп, всяко едно самоубийсво, всяка една тежка катастрофа ти вадят парчоляците от колата. Всяко едно бедствие било то наводнение, свлачище, земетресение и т.н.т. Така, че преди да говориш може да прекараш едно дежуство при тях и да видиш дали спят и ядът. Ходят с 2 униформи 10 години, условията са им преди комунизъма. Заплатите не са им актуални спрямо това, което виждат и вършат. Да си пожарникар е призвание!

2

Анонимен

преди 10 месеца

много вожд малко индианци в това министерство трябва преструктуриране т.е. съкращаване

1

Анонимен

преди 10 месеца

Добре, де! След като в последното изречение се твърди, че в последните години има много желаещи млади хора да работят като пожарникари, тези сегашните защо не си потърсят друга работа, като не им изнася?! Ще има кой да ги замести. Или да дремеш по цял ден, я те извикат веднъж в седмицата, я не... и да искаш повече пари... Вярно, че е рискова професия, ама като не ти стигат парите, хвани се с нещо друго.