84

Бабущарника

преди 10 месеца

изобщо не ни интересува.

83

Анонимен

преди 10 месеца

До ХАХАТи само на телефона ли слушаш като ученичка в прогимназията? Ех ех порасни 43 век ;)

82

Дедо

преди 10 месеца

Няма да разберем какво ще стане с фондацията, защото Баба Лили ще ни надживее всички.

81

ЧИТАТЕЛ

преди 10 месеца

Лили отдавна няма този глас, който имаше. Който иска , нека провери, едни и същи песнички, сега и преди 30г. Тогава имитираше италианските изпълнители.Славата и е сред 60-70-80г-, хора , които никога, в младостта си не са чували по-добро. Когато рокът заливаше света, тук ни пробутваха Експрес-танго и Камино...претенциозна певачка за старчески домове!!

80

ХАХА

преди 10 месеца

До АнонименКакви компакт дискове бре? 21 век.

79

Някой

преди 10 месеца

Веднъж Лилито каза,че на нейната маса мутри никога не са седяли.А това я изстрелва директно много нива над чалгаджийките със големите джуки и подправените балкони.Тя е класи над всички останали.Тя никога никъде не се е молила за нищо.Тя може да е всичко за което я плюят такива кичозни хора като Слави Тръфън,никога не е била псредствен човек.Слави си въобрази че ако я покани,тя веднага ще му цъфне в студиото.След отказа посредствения водещ беше засегнат и пошло осмиваше възраста на Прината,

78

Анонимен

преди 10 месеца

бабчето съвсем е изкуфяло. Фондация създала, за да и поддържа имиджа след като бушне букета. Егати егоизма, вместо да направи нещо наистина полезно, тя пак за нея си ги дава тия пари и да правят проекти за бъдещите поколения колко била уникална в музикално и житейско естество... леле-мале. айде нема нужда!

77

Анонимен

преди 10 месеца

На мен не ми харесва как пее. Залите са пълни с дедовци и бабички които я слушат защото им напомня когато са били млади.В смисъл тя е единствената доживяла тази възраст и така ги кара да се чувстват не толкова стари колкото всъщност са.Ако тръгнат да издават наистина хубавите и песни два музикални компакт диска ще се съберат ли ?При това предимно с песни от преди половин век.

76

Лилко

преди 10 месеца

Дамата, която 60 г е на сцена, разцепва всеки път, пълни зали с билети от 50 до 200/300 лв и е железен професионалист във всяко едно отношение основава фондация. И всякви знайни и незнайни неможачи, на които любовта им идва "отръки" бълват тежък *** срещу примата на родната музика. Ей Богу, клепари :))))

75

Анонимен

преди 10 месеца

Хареса ми историята за личната и прислужница която работила на милимална заплата за нея 25 години.Когато мъжът (на прислужницата) починал женицата изплакала че в София не може да си позволи да живее тъй като е твърде скъпо.Заминала за старата ди семейна къща да сади домати,картофи и боб за да се прехранва.На изпроводяк стиснатата милионерка и подарила покривка за маса трета употреба защото и се досвидяло да я сложи в кофата за смет.Не знам дали е истина ама казват че дъртата мумия е мега алчна.

74

VladTepes

преди 10 месеца

До Анонимен В бутиковите музикални жанрове с ограничена публика имената на групите и пеенето на английски дават допълнителни възможности - да ходят на фестивали в съседни държави, да подгряват западни групи и т.н. Примерно има много стойностни български групи като Deadscape, Velian, Eufobia, Gwendydd, Engineer of Death, The Revenge Project, Hyperborea, Scapegoat, Past Redemption и т.н., които подгряват западни групи и някои ходят на фестивали в Румъния с прилично количество публика.

73

Анонимен

преди 10 месеца

Това трябваше да бъде съобщено чак след *** й, някак си не върви да говориш за нея, преди да си умрял...може пък тя вече да предусеща, че е в залеза на дните си. Дано да е попаднала на читави хора за фондацията си, защото... познаваме се. :D

72

Че тя вече прави

преди 10 месеца

фондация. Даже Софиянски я обзаведе с общинско жилище срещу Японския на символична цена. Е, тя го продаде след години на пазарна, ама пак в името на културата.

71

im-ДртiйDiN0man!

преди 10 месеца

До Анонимен/66+63/... тая като си замине завинаги, както и пенЦИонираните й фенове, накъдето сме се запътили всичките ние, то на мига ще бъдат заборавени и автоматично ще влезнат в забвение целата й плява и псевдо-музика и чалго-подобна плесень, с която заливаше ефира и концертните паркети тая куха и отдавна свършила с некви уж-творби тьотка на над 86 год веке и й остана време само да се пенсионира и да я ЗАБРАВИМ завинаги, щот песновките й беха као истинско тегло и мъка за истинския слушател

70

Анонимен

преди 10 месеца

Много ли милиони има у фондацията :)))

69

Анонимен

преди 10 месеца

Драго Чая шеф на фондацията :)))

68

Некролог приживе.

преди 10 месеца

Честито! С нещо друго да допринесе другарката Иванова? Жокер - подаряването на цветя, които са й били подарени вече, не се брои.

67

Анонимен

преди 10 месеца

Едно голямо БРАВО!А нещо за наследниците?

66

Batman

преди 10 месеца

Евала на певицата която е забравена от българската национална телевизия.. и от българския народ.. жалко че тая лилка си мисли че някои ще тръгне по нейния път.. една песен бях чул само 3 секунди и спрях да я слушам за 300 години.. вместо да помага на бедните тя ще помага на поп да извъди като нея певици дето едва ли някой ги слуша...

65

Богдански

преди 10 месеца

Орлине,Горанов,не се скатавай в БНТ със скапаното си предаване "Последния печели".Вземай микрофона както всичките ти колеги отивай на участие,аз като данъкоплатец,нама да ти плащам подарената заплата. Пет часа скъпо телевизионно време прахосваш всеки ден.Засрами се,не се крий в телевизията на народа.