28

Съпругата

преди 10 месеца

на загиналия пакистанец казва, че е трябвало тя да влиза с батискафа, но в последния момент отстъпила мястото на сина си. Сега заявява, че е знаела, че е имало проблеми с подводницата. Що за майка е тази, която отстъпва на детето си мястото в нещо, което има твърде голяма вероятност да го убие??

27

Анонимен

преди 10 месеца

Сертифициран е само прозореца за дълбочина 1300 метра.

26

Един с Една

преди 10 месеца

Само англосаксонци мое са толко заблудени се качиш на неква консерва дето с еуправлява с ДЖОЙСТИК ! хахахахахахха

25

баба Пена

преди 10 месеца

Сега всички дето не са видели Титаник ще се гордеят с това че не са били толкова наивни да повярват на тоя хаммавия и пълно тралалалала и да се качат на тоя варел с прозорец или бойлер или каквото е било там.

24

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 22 Какви 200-300км от брега? Границите свършват на 12мили/20км от брега.

23

Анонимен

преди 10 месеца

До баба Пена Титан е с евтини материали втора употреба, Титаник е със скъпи материали първа употреба. В крайна сметка разликата между тях е 700м на дъното.

22

баба Пена

преди 10 месеца

Като се качвате на полет със самолет да не би да присъства и някой инженер от Боинг? А тук присъства баш собственика за да ви каже - всичко ще бъде наред, ей на и аз ще се возя с вас. Ръш си е бил тра-лала обаче си е намирал богати но явно и наивни клиенти който са си мислили че ще видят Титаник. Голям праззз като го видиш, ей на пускам си тв-то и дават предавания бол за Титаник.

21

баба Пена

преди 10 месеца

Защо не казват че Ръш е бил ***. Намерил е начин с евтини материали, втора употреба и без необходимите тестове да продава продукта си и то доста скъпо. Титан е един варел с прозорец. Било е ясно че това ще стане, въпросът ве бил кога а не дали. Затова и Ръш се е качвал за да даде увереност и кураж че всичко ще бъде наред. Човека не е бил повече учен а е бил повече иддеот.

20

Анонимен

преди 10 месеца

Това с прозорците от плексиглас ме шашна. Тия нормални ли са? Колко трябва да е дебел тоя плексиглас, че да издържа на това налягане? А и се драска много лесно. И за тия пари някоя стара американска или руска подводница можеха спокойно да купят и да й направят основен ремонт. Атомна никой няма да им продаде, ама някой стар дизел. Не виждам проблем. Пък гмуркай се където ти скимне. Подводница с джойстик.. Психари.

19

ЦИРК

преди 10 месеца

Те го управляват с някакъв джойстик от лъки бой. Сега се върти едно клипче на старо гмуркане. Стигат на 4км под водата, на 300м от Титаник и чак на дъното осъзнават, че джойстика им не работи. Горе от кораба им казаха, че ляво-дясно, всъщност е нагоре, надолу, най-доброто решение било да завърти джойстика на 180 градуса и да кара батискафа на ЧОРЧИК

18

Istorik 4ovek

преди 10 месеца

Руснаците са новите фашисти. Путин е новият Хитлер. Скоро ще ни затвори в лагери на смъртта, като в Китай.

17

Анонимен

преди 10 месеца

БАТИСКАФА е бил в международни води. Излязъл е нелегално от Канада. В открити води, няма кой да те следи дали се гмуркаш до Титаник и дали ти е сертифицирана гемията. В открити води си правиш каквото си искаш. Това са законите. Те така ГЕРМАНЦИТЕ бяха снимали Ню Йорк през подводниците си. Щото границите свършват на 200-300км от брега, от там натам всичко се счита пустош. Водна пустош. Ако искаш може да се гмуркаш и без очила, няма кой да ти каже "мъц", просто защото там нема никой.

16

Анонимен

преди 10 месеца

Все някой е сертифицират тоя бойлер, сега да го потърсят за обезщетение на жертвите.

15

Тейтън

преди 10 месеца

Тази подводница много ми напомня на Путин. Големи мераци, голяма подготовка, скъпи технологии, едър замах, но като влезе в дълбоките води, вземе та имплодира под непресметнатият натиск, в комбинация с лоши технически характеристики.

14

Анонимен

преди 10 месеца

Неразчетените приключения се наказват, затова човек винаги трябва да е допълнително подсигурен а не да го кара на молитви.

13

Анонимен

преди 10 месеца

То и на Кирцата и оня дебел ококорен плъх неуспехите са повече, ама управляват България. Дано свършат като Титан....

12

Анонимен

преди 10 месеца

Този т.нар. учен е халтураджия. Иначе е бил авиоинженер, а не океански инженер, ако е бил точно инженер.

11

Анонимен

преди 10 месеца

До Айде Сигурно и ти би се гмурнал с Титан особено ако те навива американец, който говори нахално.

10

Анонимен

преди 10 месеца

ВСЕКИ ПО-МАЛКО УЧЕН ЗНАЕ, ЧЕ ПЛАСТМАСИТЕ С ТЕЧЕНИЕ НА ВРЕМЕТО ПРЕТЪРПЯВАТ ПРОЦЕС НА ДЕСТРУКЦИЯ, ВСЕДСТВИЕ НА КОЕТО ЯКОСТТА ПАДА И НЕ Е ЧУДНО, ЧЕ 250 АТМОСФЕРИ СА ПРЕДИЗВИКАЛИ ИМПЛОЗИЯ НА ИЛЮМИНАТОРА. ТОВА ТРЯБВА ДА Е ЗНАЕЛ И СТОКТЪН РЪШ КАТО повече учен, отколкото търговец"...

9

Анонимен

преди 10 месеца

Никой не е видял тези туристи да се качват в сапунерkата Титан. Покажете снимка поне от този момент!