30

Анонимен

преди 11 месеца

Целта на правителството да вземе парите от ЕС за емигрантите и обратно,да вземе парите на емигрантите тръгнали за ЕС. Политика и ние правим и пари.А,доколкото залавянето им е пак политика,,вижте,дайте ни пари от ЕС" или.....

29

хаха

преди 11 месеца

егати и прозрението - целта на мигрантите не била България :)

28

Христо Христов

преди 11 месеца

До 25 "Германия си произвежда Безраборни Мигранти незнайно защо" - ми защото немците са про'с'таци и сами си гласуват да си произвеждат безработни. Факт.

27

България е зле

преди 11 месеца

Замислете се каква мизерия е у нас дори и най-тъпиите бежанци не искат да живеят тук. Скоро трябва и българите да станат бежаци към по-добър живот то не се търпи това евро евро-либерастическо правителство на позора и на разврата.

26

Анонимен

преди 11 месеца

Единствените виновници за миграцията са повечето страни от Западна Европа с тяхната неолиберална, неокомунистическа политика. Правилната политика от наша страна е да се обяви официално, че ще почнем да се борим с миграцията едва когато ни приемат в Шенген и променят вътрешната си политика. До тогава трябва да стимулираме официален трафик, защото носи брутен вътрешен продукт и ако бъде обложен с мито и ДДС ще намали рязко бюджетния дефицит. Може да се дискутира с холандци и австрийци,с това.

25

VladTepes

преди 11 месеца

Правилното решение е Франция да настани мигранти в своите южни владения Кергелен и Крозе, Дания в Гренландия и т.н.

24

Анонимен

преди 11 месеца

До ЕС : Кога ще спрете ислямизацията на Европа ???

23

Анонимен

преди 11 месеца

Мигрантите тичат в Германия , защото там не ги карат да работят , и си живеят от социалните помощи , като нашТЕ роми в България !

22

Анонимен

преди 11 месеца

А защо не ходят в Русия теязи мигранти , Путин каза че това е най-добрата страна за живеене (нищо ,че семействата на всички руски вождове живеят в омразният и зъл запад)

21

Христо Христов

преди 11 месеца

И какво ни интересува нас ЕС?

20

Анонимен

преди 11 месеца

ЕС сега са точно като при социализма- лъжи и пропаганда. В момента бежанци няма- има мигранти! Очевидно е, че на запад ги искат тези мигранти и им дават огромни помощи, което неудържимо ги привлича. Даже не им се налага да работят или учат- просто си живеят и размножават. Нарочването на държави като България и аткуването им с лъжи за лошо отношение е подлост. От друга страна ние няма как тия мигранти да ги държим насила у нас.

19

Анонимен

преди 11 месеца

Чи нали затова Хазарската мафия управляваща сащ затова взеха България в Нато и ес за да я ограбват което им е нужно и да я използват за войни, и пълнят с АфроАзиятоАрабоЛатино бежанци

18

Анонимен

преди 11 месеца

18, 'Отново продължаваш с мрънкането ,аре млъкни най накрая де.' -- ела ме накарай де! телефон да оставя искаш ли?

17

Анонимен

преди 11 месеца

До 16.Отново продължаваш с мрънкането ,аре млъкни най накрая де.Разбрахме каква жертва си.Написа 10 поста да обясняваш каква многострадална Геновева си .

16

vdch

преди 11 месеца

15, така е. Чувал съм, че в Дания извън Копенхаген отоплението е около 12 000 евро на година.

15

Някой до 12

преди 11 месеца

Някой имат доста по-богат живот от тебе и видели повече от тебе. И си прав и не си прав. Има хора който не са имали какво да ядат и без никаква помощ от никой, даже има хора който нямат пари да си погребат близките и няма помощ, нямат и пари и да си ремонтират къщите и т.н. също и имат пари за всичко да живеят прилично, също са видели и свят и много сфери във живота и се борят сами. Наизуст иначе всички могат много да говорят и предимно това правят. С пари и помощ може всеки, екшъна е без нищо..

14

Анонимен

преди 11 месеца

До 10 Али Баба.Всички Скандинавски Държави + Германия + Франция. Най - добра и стройна Социална политика и ангажираност е точно при Скандинавците! Хал хабер си нямаш кво говориш .Отиди в Дания,една бира ти е 15 евро .По цяла година тъмно,студено и скъпотия.

13

Али Баба 2

преди 11 месеца

Виждате какво става й в Франция , която се напълни с мигранти от Мароко. От Тунис. От Алжир. От Египет. И от половин Африка... В Френските Национални отбори по футбол. По баскетбол. Във всички възрастови групи - Почти няма чист Французин! 80 - 90 процента са от Африка! Виждате вече какви "Претенции" имат към Държавата Франция и какво става в момента там! А смятайте след 20 - 30 години когато станат повече от Французите... Какви Претенции ще имат! Същото е й в Германия! Ще станат - ХАЛИФАТИ....

12

Анонимен

преди 11 месеца

До 6.Ае като не искаш да си тук ,махай се е мен.Сменяй си паспорта ,името .Отивай си в Германия и никога не се връщай.Прекрасти се на Ханс и точка.За какво си дошъл тук да се оплакваш.Ако имаше бизнес идей нямаше да се оплакваш,ако имаше знание и идей как да инвестираш нямаше да се оплакваш.Ако имаше воля да учиш занаят нямаше да се оплакваш.Но изглежда нямаш и за това по лесно всичко и всички да са ти виновни

11

Анонимен

преди 11 месеца

Редовните мрънкалници, на които Марс, САЩ и Сорос са им виновни, че са тотални аутсайдери. Отидат на гурбет- таван шофьори без 2 евро в джоба. Не стават за нищо, ама друг им виновен.. Пожелават си живот с мъка и войни, нямат идея какво значи да нямаш залък хляб да сложиш в устата си и глътка вода, да бягаш сред развалини... В същото време пред панелката наредили по 2 немски бракми, пият по литър пърцуца на ден, по 120кг шопари. Ама живеели зле... Аман, бе...