308

Анонимен

преди 9 месеца

Аз реших тази година да почивам без бой и за това ... Иначе съм си взел по навик бинт, реванол и нещо против разстройство.

307

morski

преди 10 месеца

Спрете с този селски туризъм по южното черноморие,Китен,Созопол,Царево и прочие селца,и отидете във Варна,малко култура да видите.

306

UFX

преди 10 месеца

КОЙ ЛУД СЕДИ НА БЪЛГАРСКИЯТ ГЬОЛ??!...

305

Анонимен

преди 10 месеца

Препоръката ми към нашите хотелиери е да си заделят някой лев и да идат в чужбина, да видят как се прави. Балъците ще свършат в един момент.

304

Тоалетна

преди 10 месеца

Тоалетна си е нашето море и това е неоспорим факт

303

Анонимен

преди 10 месеца

в българското черноморие, Цените са необосновано високи. Нищо специално няма в предлаганите стоки и храни, нито пък в обслужването, обслужването е доста зле

302

торбичка

преди 10 месеца

някои туристи. В Турция в хотел камерата засича как нашенец пълни торбичка от Била с масло в малки разфасовки. И се качва в автобуса за обратно - за България. Автобусът е спрян и българинът е помолен да върне.

301

повече

преди 10 месеца

среща с министъра на туризма Зарица Динкова относно проблемите.Значи ще искат повече пари

300

до 313

преди 10 месеца

Правят го някои туристи. В Турция в хотел камерата засича как нашенец пълни торбичка от Била с масло в малки разфасовки. И се качва в автобуса за обратно - за България. Автобусът е спрян и българинът е помолен да върне... резил, голям, взетото масло! Но е бил в Турция на море. Знам го от свидетели. Срам голям! Искам да кажа, ходете където искате, но националното достойнство - на първо място!

299

Анонимен

преди 10 месеца

Всеки който е отишъл в Турция и Гърция знае как те се държат с клиента. Преди ги биехме поне по цени но тази година се забравиха родните наглеци.

298

нашенско

преди 10 месеца

Да ви опиша на какво станах свидетел в наш, български хотел на морето - всяка сутрин, на блок маса е сервирана закуска. Хубава и достатъчна. Българските туристи и туристки награбват колкото могат от всичко /извън консумираното/, правят сандвичи с наличните продукти от закуската и отиват на плажа. Така спестяват обяда... И така - доста време. Тогава собственикът /чорбаджия, изедник, мутра и т. н./ се принуди да регулира закуската... някак си. Ако това го правите и в Гърция, жална ви майка.

297

Статистик

преди 10 месеца

Като четеш коментарите, ще си помислиш, че не са писани от българи, а от жителели на Швейцария. 150 лв обяди, 5 пъти на море в чужбина, море през зимата и подобни. Или пък този сайт е някакъв клуб на заможни.

296

Китен

преди 10 месеца

Скъпите туристически услуги и в Гърция, и в Турция са недостъпни за нашего брата, средния българин. Ето защо, като прекрачи границата и отиде в някой гръцки къмпинг, го обзема телешки възторг, че е в Гърция на море. Да ви напомня - и там е ден година храни. Нищо по различно, защото и гръкът плаща данъци, дава заплати и храни семейство! Ама, сиромашко невидяло, нагъва домати от багажника, и се радва, че е в Гърция!

295

морето

преди 10 месеца

Прочетох доста коментари и останах с впечатлението, че в Гърция като пристигнете върху вас се изсипва мана небесна - всичко ви е направо без пари, гърците на ръце ви носят и се чудят как да ви угодят... Де, посмали ***! Това е туризъм с цел печалба и хората си гледат интереса. И не може да е точно така, както тук си пишете. Да, бълг. хотелиери имат много да наваксват и който съумее, ще го направи. Но и да пишете насилени хвалби за Гърция, просто не е уместно. Излагате се.

294

Анонимен

преди 10 месеца

Ами оправете условията на бг черноморието и туристите постепенно ще се върнат. Бийте турците и гърците с цени и качество и нямате проблем.

293

Мда

преди 10 месеца

По северното крайбрежие на Гърция е пълно с коли с варненска и бургаска регистрация!! Аз ли да съм *** да отида там от където и местните бягат!

292

Един

преди 10 месеца

Хайде всички големи патриоти от Възраждане да подкрепят родния бизнес и родната икономика. Оставете ги предателите на майка България, които ходят във Византия и Османската империя. ПУ! Покажете що за горди българи сте, развейте знамето, развейте до него и руското, врътнете едно хорце, пуснете си някой мазен циганскu кюч3к, напсйвайте украинците и им обяснете как те са виновни за всичко и че много ги мразите просто защото така сте прочели във Фейса и така. Да живее България!!!

291

Анонимен

преди 10 месеца

Вместо ЕС и специално германците да ни дадат едно рамо, че тук е спокойно и безопасно, те напротив- усилват психозата на немците, че сме близо до войната и плашат ошашавения немец, който не само ще му сменят пола скоро, но к нормалната кола му я замених със смешен електрокар

290

I’m

преди 10 месеца

Цените са необосновано високи. Нищо специално няма в предлаганите стоки и храни, нито пък в обслужването.

289

Историк

преди 10 месеца

Просто е .Тук не става дума за патриотизъм..Има цена срещу качество на услугата. Явно нашите курорти не могат да я постигнат. И затова масово се ходи по Гърция и Турция.