14

Факти

преди 10 месеца

Най-голям процент от анти-ислямските коментари в интернет идва от Индия. Ама Европа нали е градина с отворени врати, пускаме ги.

13

Granik

преди 10 месеца

Германия я чака същото

12

Ужас

преди 10 месеца

По добре да ходят у франция и германия отколкото да ги задьржат при нас - силно се опасявам от продай бг ако затворят границата ще напьлнят нас с арабели вместо богатите страниМай с тая цел ги вкара посолстяото нас да затрият

11

Анонимен

преди 10 месеца

Военните да взимат властта и да назначат Льопен-ката за министърка по въпросите, свързани с малцинствата. Да й дадат неограничени правомощия.

10

Сега е моментът

преди 10 месеца

Макрон да отърве Европа от поне няколко хиляди бъдещи създатели на врагове на европейската цивилизация, които при това досега са вегетирали на гърба на френските данъкоплатци.

9

Мда

преди 10 месеца

На францизите им е лесно още - като нахлуят и талибаните като нови френски граждани ще стане брутално

8

Анонимен

преди 10 месеца

САЩ екстрадират дори непълнолетни, ако ги заподозрат в подривни действия. Така че, всички тези няколко хиляди, участвали в протестите, по бързата процедура да бъдат пратени обратно в Африка. Там, ако щат да се заемат с тях местните социални служби, ако ли не - на 13-17 г. те са вече години да създават семейства, според шериата. Щом е така, значи могат да се грижат сами за себе си. Прав им път!

7

И арестуваните

преди 10 месеца

през тези дни, и онези, които не са арестувани, но са заснети от камери и се вижда, че са участвали във вандалските походи, неправилно наричани протести, не са доволни от това, че стрелялият полицай е напра вил всичко възможно, за да спре криминално проявен, опитал се да убие двама полицаи. Без значение,че са непълнолетни, щом са недоволни от порядките във Франция, да им дадат срок за 24 часа да напуснат пределите на ЕС заедно със семействата, които са ги отгледали и възпитали.

6

баба мара

преди 10 месеца

всички задържани до сега обратно в африка 5 поколение не може да се интегрирацелта е да разбиват магазини и да крадат убииството на момчето от алжир е самоповод

5

АнонимеН

преди 10 месеца

До Демократ/ НЕДОВОЛСТВО СРЕЩУ КОГО БЕЕЕЕЕЕ ИДЕ ОТ НИЕДЕН!) СРЕЩУ КОРАНА ЛИ! СРЕЩУ КОРАНА МОЖЕ :D

4

АнонимеН

преди 10 месеца

ВЪВ ФРАНЦИЯ МОЖЕ ДА ИМА НОВИ ЧЕСТНИ ИЗБОРИ СЪС ИЛИ БЕЗ МАКАРОНА НО ЛЬО ПУТИНЕН НИКОГА НЯМА ДА УПРАВЛЯВА ТОВА НА ВСИЧКИ Е ЯСНО! ДОКАТО В МОРДОРСКОВИЯ ЧЕСТНИ ИЗБОРИ ПРИ ПУТЪНА НИКОГА НЯМА ДА ИМА! ИЗМИСЛЯ СИ ЕДНИ РЕЗУЛТАТИ И ГИ ОБЯВЯВА ТОВА СА ИЗБОРИТЕ КОИТО ПРОВЕЖДА ПУТЪНА А ФСБ ПАЗИ ИЗМАМАТА И ПУТЪНА ИНАЧЕ ВЕЧЕ НЯМАШЕ ДА ГО ИМА!

3

Демократ

преди 10 месеца

Недоволстворо тлееше още когато - шерли ебло се изгаври с корана и вьзмути френските граждани

2

АнонимеН

преди 10 месеца

ЗА ТАКИВА ПРОТЕСТИ В МОРДОРСКОВИЯ МОГАТ САМО ДА СИ МЕЧТАЯТ, ЗАЩОТО ТАМ ПРОТЕСТИТЕ СА ЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН КОЛКОТО И ЩЕ ПУТЪНЕ И ФСБЕ ДА ИЗБИЕ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА МОРДОРСКОВИЯ!

1

Демократ

преди 10 месеца

Освободените от -режима на кадафи нови французи се борят за изграждане на още по демократична и добра францияМакрон разбира най добре техният стремеж за свобода и демокрация