10

Анонимен

преди 10 месеца

За 5 човека в подводницата Титан, се отзоваха флот, кораби какво ли не, а в Средиземно море всеки ден се давят хора, включително и деца, ама там човешкия живот е евтин. Доказателство колко са равни хората и колко струва човешкия живот.

9

Британски учЕн

преди 10 месеца

Куриозът е че като стигнат до цивилизованият свят и веднага започват да си търсят правата без дори да са си мръднали пръста за развитието на въпросните държави и социални системи. Единствената страна, която за сега успешно противодейства на мигрантския наплив е Великобритания, където нелегалните имигранти, които отказват да се идентифицират се депортират в Руанда, от там нататък какво се случва с тян никой не го интересува.

8

Едно

преди 10 месеца

Добро начало

7

Анонимен

преди 10 месеца

Поредните жертви на немските демократи.

6

Хм

преди 10 месеца

Никой не ги е канил в Европа.

5

Русия

преди 10 месеца

Нал мноу убу ф Саша, идин ни утиди при наркуманцити

4

Магелан

преди 10 месеца

Шок и ужас.На времето *** на сила са ги карали оковани в робство за Америка.И корабите са били ветроходи !По пътя от болести и глад са измирали много но се някаква бройка е оставала.А сега доброволно имигрират и то си плащат за това но рядко всичките стигат до заветната предпочитана страна?

3

Бат Петьо

преди 10 месеца

Като ония виц къде едно негърче пита баща си:Татко къде се намира Америка и бащата казал плувай,плувай не разпитвай

2

Всички

преди 10 месеца

"мигранти", са си много легални....Толкова финансови средства са вложени в тях, да ги съберат от кол и въже, да им дадат инструкции от къде да минат...Само трябва да ги пообучат да плуват...

1

Рико

преди 10 месеца

Добра новина.На малките Канарски острови са пристигнали САМО 4400 араби и черни което е с 47% по малко спрямо миналата година!Представете си как ще е след 5-10-20-50 години на иначе красивият архипелаг?