21

Луцифер

преди 10 месеца

Нямам нищо против нашите полицаи да работят в Гърция и да взимат по 17000 евро

20

До 19

преди 10 месеца

Да, точно така е в ЕС. Няма как всички твърдения по сигнал да са проверени за да има основание за арест, който пък се налага за да не може заподозрения да укрие улики и прикрие факти в процеса на разследване още повече, когато този човек работи в системата и има влияние за горепосоченото. И за каква грешка говориш? Има сигнал и се действа по процедура. Щетата си е за сметка на заподозрения, а ако е клевета отговорността е на подалия сигнала. Така че не виждам защо подскачаш.

19

Питам

преди 10 месеца

А доносника мер-за-вец ще бъде ли съден ?

18

toti

преди 10 месеца

Охххххх...жални ми той....нима си мислиш ,че на някой му пука за теб,за нас де ни изхвърли още Петков и колко са върнаха и кво само ядове,нерви и унижение......Аз се радвам ,че ме изритаха,защото се реализирах,моно по добре в частния бизнес и двойно си увеличих парите ,а не се сърдя и за ,,добрата пенсийка''!!!

17

Анонимен

преди 10 месеца

В МВР е така . Първо бият после се търси доказателство . Така е било в соца . Така е и сега. Как и кога ще се оправят нещата само ЕС знае.

16

Другарю Тенев,

преди 10 месеца

хайде моля ви,повече да не ни занимавате със себе си,че става твърде банално и досадно!?!За да ви задържат,значи е имало защо и за какво,а това,че сте "оправдан" и "оневинен" от уж "независимият" български съд,не значи или не означава нищо,ама нищо!?!И децата в детската градина вече знаят,че за "Кокошка няма прошка,а за милиони няма закони"!!!Хайде,като осъдите МВР,защото най-вероятно пак става дума за пари,с тях отидете на почивка, на море в любимата ви Гърция!!!Да сте жив и здрав!!!

15

Ушев

преди 10 месеца

Да пипне нещо, нееееее никога

14

Анонимен

преди 10 месеца

Сбъркано правосъдие . Арест по донос. И това било полиция . Сулю и пулю пишат доус срещу някой ????

13

Анонимен

преди 10 месеца

До18 . Е защо за подозрение . Може да е умисъл с измама и да го арестуват. Така ли е в ЕС . А като е грешка , кой/ кои/ възтановява щетата на арестувания за сбърканото арестуване. . И кой поема отговорност преди ареста за клевета.

12

Анонимен

преди 10 месеца

Това че си оневинен не значи че МВР са в грешка с ареста ти и като полицай би трябвало да знаеш че полицията арестува по подозрение за престъпление а не по доказано такова! В последствие се работи за доказване и изясняване ня фактите. Това че работиш в системата не ти дава право на специално отношение.

11

Алекс

преди 10 месеца

В много редки случаи катеричоците не вземат подкуп.Тази армия от неграмотни безделници трябва да се разрита и да се замени от неподкупни технически средства за контрол.

10

Анонимен

преди 10 месеца

Колко взимат шивачките в Гърция, като в БГ по 400евро ли на месец?

9

Анонимен

преди 10 месеца

В България изглежда е практика да се задържа и обвинява човек въз основа на доноси и недоказани твърдения. Доносничеството е патент на руския режим на ",правораздаване", който още властва в тази страна . Какъв Шенген бълнува правителството?

8

Поп от Пирдоп

преди 10 месеца

Види ми се благочестив християнин.Сигурно редовно пали свещи черковни за греховете на полицаите и се моли за грешните им души. Нека и Правния отдел към Дирекцията на МВР бъде снизходителен и му прости, ако е съгрешил и да обещае, че повече така няма да прави.

7

Анонимен

преди 10 месеца

Не мисля, че ако им увеличим заплатите и ще спрат да взимат подкупи. Те вече са се научили. Трябва по-скоро да се улесни хващането им с подкупи. И као ги хванат - по 20 годинки. Те да си решават дали за едно 100-200-300 лева си заслужава да лежат. Ама нямаме съд, дето бързо и ефективно да ги вкара... тъй че, те си вземат. Без значение каква им е заплатата.

6

Анонимен

преди 10 месеца

Съди ги брат! Само който Не ги е съдил,той не е спечелил!!-:)

5

Анонимен

преди 10 месеца

7000 евро на година заплата ли? За нищо правене? Майка ми е шивачка от 35 години и взима по 800 лева на месец.. Работи и всяка съботаза тия пари..

4

Анонимен

преди 10 месеца

Тената ще ме разплаче направо с това изказване за честните отрудени полицаи с ниски заплати от по хиляда и сто лева месечно, според него. Такъв може да е доходът на ушев,но на ден. Щавят постоянно,от където, каквото може. Стълби, чадъри, шезлонги, ескорти, охрани,тревица, захарчица, каналджийство, отцепки,за каквото и престъпно деяние да се сети човек,има замесен морално разложен кати л с трайно изградени престъпни навици.

3

e

преди 10 месеца

Дай пример пак с Гърция дали там връщат книжката, ако имаш глоби.

2

Анонимен

преди 10 месеца

Тенчо "АдреЗа" Тенев