73

Ха-ха

преди 10 месеца

Не можах да разбера само за какво струпване на хора става въпрос: "По информация на очевидци полетът е извършен в събота сутринта, около 5:20 часа" (според статията) - на плажа Градина.Е, как се струпаха тези хора в този ранен час на плажа

72

malgiorno a tutti

преди 10 месеца

Хубавците на борда на машината со все пилота - да бъдат осъдени да поскачат на трамплин с вдигнати ръце, пред публика и под ротора на същия коптер, турбошафта на idle.

71

Анонимен

преди 10 месеца

Браво на Тодор Живков. Прилича на младия Бойко Борисов.

70

Ъ

преди 10 месеца

Не възможно, а ТРЯБВА. На такива *** мястото е в затвора. Та там имаше и деца! За какви се мислят!

69

До Може

преди 10 месеца

За толкова нарушения най-малкото, което трябва да направят е да му отнемат лиценза. Трябва да се научим да спазваме правила, ако искаме да живеем добре. Със затваряне на очи се стига до инциденти, чувство за безнаказаност и нелепа смърт, каквата за жалост ежедневно има по пътищата.

68

Може

преди 10 месеца

И да има нарушение, но чак да му отнемат лиценза. За какви ли не по-лоши неща си затваряме очите.

67

сандо

преди 10 месеца

е това с 300м как ще го докажат?

66

Анонимен

преди 10 месеца

До Електра: "Разбирам реклама, но тоя *** да го бяха изтапосали на рубли, защо на долари." -___- Подразбира се, че се прави реклама на тоалетна хартия. С оформлението се цели радост у потребителя. От една страна русофилите ще са във възторг, че се хигиенизират с омразната им хамериканска банкнота, от друга страна техните противници с употребата на продукта ще отдават почит на любимия вожд от миналото! Изобщо рекалама рийшли!

65

Анонимен

преди 10 месеца

Цялата врява е, че това е било реклама на тоалетна хартия, водоразтворима. Понеже в центъра работния отрязък е поставен образа на любимия на много българи Тато, гневът на защитниците на оня соц се възбуди до краен предел!

64

1

преди 10 месеца

В Испания непрекъснато полицейски хеликоптери прелитат ниско над плажовете. Преди даже гледаха дали се спазва дистанция по време на ковида. На джулая имаше много по- съществени нарушения, но сега този хеликоптер ги издразни и стана голяма сензация. Бях там, всичко беше весело и спокойно. Съжалявам, че не можах да си взема една банкнота, бях малко по-встрани..

63

Анонимен

преди 10 месеца

Честита промяна!

62

Хей

преди 10 месеца

Пиронков, това ли ти е проблемът за решаване? А в останалото време какво ли правиш в това министерство?

61

158

преди 10 месеца

Хаха .. Бай Тошо се превърна в легенда и това никак не се харесва на новата умнокрасива власт.. Жалко, че пилотът ще го отнесе. Чета, че новия кандидат кмет на София щял да иска закон за лустрация.. Кого ще лустрираш бе, то вече живи комунисти не останаха и това работа на кмета ли е? Видяхме ви дъвката съдебна реформа.Само глупости мислят, вместо да се занимават със значимите проблеми.

60

Анонимен

преди 10 месеца

Голям въпрос стана. Отразяват го същата честота и ентусиазъм като +метежът" на пригожин. Може би защото на банкнотите е лика на бай Тошо. Ако беше на Байдън, щяха да го изкарат много весел и остроумен купон.

59

Истината

преди 10 месеца

Писна ми от смешници които ходят на Градина и тупат от сутрин до вечер. Превърнахте най хубавия плаж в кенефарник. Сега ти малък *** да си събереш всички тези *** и да си ги занесеш в къщи. А този който е карал въртолета да остане без разрешително. Ако беше се случило нещо с тази машина щеше да има огромна трагедия! В тази държава всеки си прави каквото си иска. За това вече е крайно време всеки да носи отговорност за действията си.

58

Анонимен

преди 10 месеца

ЕХ ДОЛИНАТА, ЕХ ДОЛИНАТА, А ХЕЛИКОПТЕРЪТ ХВЪРЧИ. ЕХ ДОЛИНАТА, ЕХ ДОЛИНАТА, А ХЕЛИКОПТЕРЪТ ХВЪРЧИ. А ГВОЗДЕЙКАТА, КАРФЕЙКАТА КАТО ПРАЗНА КОНСЕРВА ДРЪНЧИ. ЕХ ДОЛИНАТА, ЕХ ДОЛИНАТА, А ХЕЛИКОПТЕРЪТ ХВЪРЧИ...

57

пуйката на Холмс

преди 10 месеца

Ако бяха с лика на Бойко хеликоптерът можеше като австралийците да лети на един метър височина.

56

Иви

преди 10 месеца

Най-важното и национално значимо събитие ( от два дни) ! На едеоти ни правят ... докато си прокарват бюджет... и тн и тн ... А лапнишаранчовци , се занимават с вертолета.... Още , от Римската империя са го казали - Хляб и зрелища! - докато важните неща минават без необходимото внимание! Браво! (епитет) ! Поздравления!!!!

55

Алекс

преди 10 месеца

Гвоздейков е на ход.Да видим става ли за министър.Нарушението е очебийно.Очакваме реални наказания.

54

Банкеръ

преди 10 месеца

Да притежаваш хеликоптер,да си напечаташ банкноти с лика на Тато и да ги хвърлаш от ниско върху просяци посрещащи юлското утро просто за забавление е нямам идея какво.Богат си ясно,над законити си ясно,гавриш се със съгражданите ясно.Всичко това обаче,че прави обикновен *** с пари.