72

Анонимен

преди 10 месеца

Само Възраждане! Да живее Възраждане! А де!

71

Калин

преди 10 месеца

С калпав "архитект" като Христо Иванов и сглобката е калпава също.

70

питащ

преди 10 месеца

Извинявам се за малкото " б " за България.

69

питащ

преди 10 месеца

Тази с френското гражданство като какава се изявява без да има това право по конституция. Къде сте всички депутати от целия парламент да приложите конституцията която решавате да промените само във ваш интерес. Но да не забравяме, това е балгария и не е важно какво казват нормативните актове, а какво искат управляващите. И спрете да плюете по президента, защото в дадени случаи е длъжен да назначи служебно правителство което оправлява, а не той. Анадъму!

68

Анонимен

преди 10 месеца

ЗАЛЮБИЛИ СЕ ДЕНКО И ГАРГАМЕЛКА...

67

Диана

преди 10 месеца

До Анонимен71 Не Борисов е крадецът в държавата! Той е жертва на БСП прехода като всички нас! Истинските крадци са БСПарите! Те от самото начало на Прехода си се определиха като "висша класа"...Бойко и другите като него се опитаха да предотвратят БСПтата да ограбят всичко, но това което им предлагаше Прехода беше те самите да започнат да крадат..Така че не казвай на жертвите, че са виновните! БСП трябва да изчезнат от политиката и да получат заслуженото за некадърността и мръсотията си..

66

Диана

преди 10 месеца

Не демократичните сили у нас са "леко" ужасени от резултата на демокрацията, просто нямаме демократични сили - БСП погълна всички с манипулациите си, с разните постове и компромати..Всичко демократично е смазано у нас и ние наистина трябва да почваме отначало за да се събудят от вкаменелостта на БСП "магиите". Всичките ни усилия трябва да са насочени към махане на БСП и СИЕ от политиката! Това са коварни мошеници, при всеки техен провал почват да обвиняват и крещят по другите - така че УМНАТА

65

Анонимен

преди 10 месеца

Тоя мишок го бяха загермечили възрожденци при един протест, мишката мига на парцали, пелтечи, върти очички. Да го бяха налюбили с един прът от знаме, сега щеше да пъpди тихо и да си трае.

64

Анонимен

преди 10 месеца

Денков е позор! Безгръбначно животно на хранилка! Срам за преподаватели и всички, които се занимават с наука! Срам за нормалните българи - надмина Петков и Борисов по слугинаж.

63

Анонимен

преди 10 месеца

Правителството ще оцелее, а хората??? Кой ги брои! Важното е Борисов да запази имунитета, и всички да крадат безнаказано!

62

от село

преди 10 месеца

Кабинета и НС в момента са като уреден брак по сметка ,след месец два ще се давчат и плюят като на бракоразводно дело .

61

обективен

преди 10 месеца

Не познавам нито един свестен човек ,който да харесва тези прислужници!!!Ако утре цялата тази банда от продажници изчезне ,в страната ни ще има цяла седмица празненства.

60

Офф ,да се омитат

преди 10 месеца

Краварския кабинет на безгръбначното Денков и селската грозотия Мара няма да донесе нищо добро за България.Това са слуги на краварите и усраинците ,които нямат грам достойнство.

59

ако мандата

преди 10 месеца

на едно народно събрание е 100 години, тия измамници ще си го изкарат. Така са се3 дсушили, щото знает, че ако има избори са аут.

58

Анонимен

преди 10 месеца

кабинета е пътник и потъва, ще последва съдбата на Титаник и ще повлече всички дупедати към дъното

57

По същество

преди 10 месеца

Всички посолства* Доизказвайте се.

56

Габриелката

преди 10 месеца

е една абсолютна глупендерка...Да си зареже сладката високоплатена длъжница на еврокомисар и ..да дойде да прикрива..наакания г_з на Боко Мутрагеньо?!?

55

Анонимен

преди 10 месеца

Как е Америка за България ,за един прЕател питам?

54

Gogo

преди 10 месеца

Всеки копнее за парче от баницата ;)Доказано е , че и най-големите врагове се целува в уста като става въпрос за едни пари ;)

53

Анонимен

преди 10 месеца

Прадядовците и прабабите ни бяха задължени да нямат повече от 8 до 10 овце, едно прасе и 10 кокошки. За крава и дума не можеше да става. Конфискуваха им земите за да ги управляват ГЛОБАЛИСТИТЕ. Сега 80 процента от България са наблъскани в СОФИЯ, ПЛОВДИВ, ВАРНА и БУРГАС. Каквото става днес в Париж, това ни чака и нас, ако не се върнем на село. Голям град, анонимност и безнаказана престъпност. На село всички се познават.