388

Анонимен

преди 11 месеца

398 В махалата...

387

Анонимен

преди 11 месеца

Бабата на Киро просто и баща му, са роми. Това личи и по външния им вид. Баба му е била санитарна в болницата, а не хирургична сестра. Комунистите затваряха ромите за джебджийство и други кражби, явно, е лежала в друг, такъв лагер, но за кражби, или "леко поведение". Защото в Белене няма женско отделение. Лъжата и кражбите са фамилна черта на Петкови, явно.

386

Анонимен

преди 11 месеца

Оказа се,че бабата на Кирчо била мъжка,защото лежала в Белене,а там само мъже са затваряли хаха

385

Анонимен

преди 11 месеца

А другите баба и дедо?

384

Анонимен

преди 11 месеца

398 Неофашистите са навсякъде. Но ги виждаме предимно в левия сектор. Руснаците и путинистите са неофашисти. Руснаците, поради промитиге им мозъци.

383

Анонимен

преди 11 месеца

Бабата и бащата на Кирил Петков са роми. Антропологичните белези са на лице. От там и страстта му към лъжите. Ромите се женят рано, имат по много деца и си падат по руси жени. Като Киро просто. Оженил се е на 20, за блондинка, има три дъщери и много лъже.

382

Анонимен

преди 11 месеца

Васисуалий Лоханкин

381

Анонимен

преди 11 месеца

В някой род като някой се е занимавал с политика, всички потомци искат и те, защото там са парите, а не се изисква образование. Цели фамилии от това са си направили парите и имотите. В различни години различни неща са актуални. Преди са били ДС и дънки, днес са копейки и посолства, еврофондове и къщи за гости.

380

Мммм

преди 11 месеца

София е пълна с фашаги още от време оно,когато бай Тошо по заповед на Хрушчов разтури лагерите и повечето се върнаха в столицата!Тези са вече техни деца или внуци,реститутки и са много гласовити.Та тези ще провалят кандидатурата на Васката!А и той като си знае дереджето защо се навира във властта!Опозицията ще използува този първосигнален коз докрай!Ние сме елементарен народ и се поддаваме на тези първични инстинкти,които ни дърпат само назад.Ако обаче спечели,ще се издъни вече номера за комуни

379

хаха

преди 11 месеца

Поредната дърта лъжа на Киро.

378

Анонимен

преди 11 месеца

Навремето имаше една прсен на трио нло за пребоядисването. Тогава на мода бяха три цвята червено, синьо и зелено. Сега гледам са на мода всички цветове на дъгата без светло синив. Що ли.

377

Анонимен

преди 11 месеца

Че ти си Парапетчик. Ъаке представи. Да си мислил като баба си навреме. Пък и не те притискаха. Ти сам се подпря

376

до 389

преди 11 месеца

И крадливата порода е наследил.

375

Анонимен

преди 11 месеца

Лозан ще им се стори най- якия кандидат на тия ченгета с повдигането на тази безумна тема и по тоз начин!

374

ИСТИНА

преди 11 месеца

И тоя като Киро канадеца нищо не се знае за него, ще разберем какъв мошеник е когато стане късно. Провиотик АД, фирмата, произвеждаща бактериалните хапчета на Кирил Петков, всъщност е просто на Майкъл Карш. Майкъл Карш е бивш директор на Сорос Фънд Мениджмънт и основател на хедж фонда Карш Капитал ... Значи момчето на евреина Сорос.

373

Vermouth

преди 11 месеца

В страната на конспирациите, всичко се коментира от всезнайковците, които под път и над път могат спокойно да получат нобелова награда за вселенски ум. То познания по политика, световен ред, футбол, медицина. Абе всички и всичко. А иначе си седят и пръцкат в анцуга от 17-тия етаж на Люлин, люпят семки и пият 2-литрово Пиринско. Разпарят Замундата от теглене като хоби. Добре че избягах братче

372

Анонимен

преди 11 месеца

А защо трябва баща ти Кириле е бил част от Държавата Сигурност? Той по лесно ли се огъна в сравнение с баба ти?А може би това е поредната фантастика на вашия род!?

371

Анонимен

преди 11 месеца

Ами щом Киро има баба ромка, ясно е от кой е наследил лъжливата си порода. До кога, бе? До кога ще го търпим този мошеник?

370

Анонимен

преди 11 месеца

На Кирил Петков баба му Райна е ромка от Дупница. Тя е била санитарка, а не операционна сестра и съответно, никой никога не я е вербувал, защото е оперативно безинтересна. Ако е лежала в затвора, което е съмнително, по-вероятно е да е било за джебчийство и дребни битови кражби. Може да видите в Гугъл снимки на Кирил и баба Райна.

369

Анонимен

преди 11 месеца

Чичото на Кирчy отец Георги Ганчев днес написал писмо до Киру с няколко въпроса, от които става ясно, че Киру лъже като продънeн.