56

Хехехе

преди 11 месеца

Бунтът на фразнцузите е показал разяждащия ефект на Макрон върху Франция!

55

ЧИТАТЕЛ

преди 11 месеца

От години във Франция е разрешено да се стреля по коли, които не се подчинят на спиране от полицията. Юнакът няма книжка, не се подчинява, (разнасял пици с мерцедес?!?!?)при преследването е карал особено рисково. Какво да го правят?? Упражненията по-долу за ценности, юдеи, цианизъм са продукция на болни (ком-фаш) мозъци.

54

Анонимен

преди 11 месеца

Близо 500 души са арестувани в петата нощ на размирици във Франция

53

Анонимен

преди 11 месеца

това е само началото....

52

Анонимен

преди 11 месеца

До абе "къде останаха прекрасните европейски ценности, които урсулата се изприщи да ни ги набива?".................ХАХХАХАХАХХААААААААААААААА..............

51

Анонимен

преди 11 месеца

не е вярно , че само мигранти протистират и много чисти французи са по улиците

50

100%

преди 11 месеца

Эх Макарон...макарон....това е вашето падение!

49

Щерю

преди 11 месеца

Лъжливите приказки за "хубавата" демокрация свършиха! Юдео-ционизмът най- нагло взе да показва грозното си и истинско лице. Зловещи ционистки планове за разрушаване и анархия в ЕС! Демонични ционистко-фашистки амбиции физически да бъдат разчистени славяните в Украйна - та да живеят юдеите там...

48

анонимен

преди 11 месеца

Да Макарон си е добре - стига с прооооосташките изявления. Ще лашка когото иска. По темата - спешно спиране на всякакви помощи и нещата ще се наместят, пък било то с протести и бунтове.

47

един

преди 11 месеца

Омръзна им на тези само да се развъждат и да плллллюскат, та решиха да се позабавляват по улиците на тази прекрасна страна.......

46

Макрон

преди 11 месеца

С глупости само ни зниамват ....кога ще е следващия концерт на Сър Елтън ?

45

Анонимен

преди 11 месеца

Прадядовците и прабабите ни бяха задължени да нямат повече от 8 до 10 овце, едно прасе и 10 кокошки. За крава и дума не можеше да става. Конфискуваха им земите за да ги управляват ГЛОБАЛИСТИТЕ. Сега 80 процента от България са наблъскани в СОФИЯ, ПЛОВДИВ, ВАРНА и БУРГАС. Каквото става днес в Париж, това ни чака и нас, ако не се върнем на село. Голям град, анонимност и безнаказана престъпност. На село всички се познават.

44

Анонимен

преди 11 месеца

е имат свобода на словото и банани!

43

МултиКУЛТура ГЛОБАЛ

преди 11 месеца

Сега сме 2023 година и 45000 служители на реда не могат да овладеят ситуацията вече 5-ти пореден ден. След само 10 години, предвид демографията, за овладяване на реда ще са нужни 90000 служители, но толкова просто няма да има. Струва ми се, че Франция вече премина ТОЧКАТА, ОТ КОЯТО НЯМА ВРЪЩАНЕ назад. МУЛТИКУЛТУРНОТО общество, служещо като еталон на ГЛОБАЛИЗМА показва уродливото си лице. Понеже съжителството не се гради на мир, Любов и истински братски взаимоотношения, а на ЛИЦЕМЕРИЕ и ПРИНУДА.

42

Анонимен

преди 11 месеца

"Макарона си е добре, лашка си бабата и пет пари не дава. Кесията му голяма и така" _________________ Съмнявам се, че който и да било ще се прежали да лашка тая баба. По-скоро него го лашкат, ама леко по по-друг начин. Което, разбира се, не променя началото на изречението ти: "Макарона си е добре".

41

ЕвроАфриканец

преди 11 месеца

Абе да попитам, това не са ли новоИнтегрираните, така желаните отЛибералАтлантиците мултикултурни с дълбок тен французи? Колко бели-християни останаха във Франция, скоро като в Англия ще си имат премиер Алжирец. Бутай катедралите и почвайте да строите джамии, евроЛГБТ-ЕвроАлантици!

40

Анонимен

преди 11 месеца

Макрон щял да спира интернета в Франция, тоя тапир надмина и хитлер

39

Анонимен

преди 11 месеца

Евро майдан.

38

Мосю льо Президон

преди 11 месеца

Това са евроатлантическите и демократичните ценности!

37

версии

преди 11 месеца

Безредиците са ясни. Как ви хареса ТОРНАДОТО? Има ли още някой дето не вярва в ХААРП и доброжелателните действия от страна на ПОСОЛСТВАТА?