183

Анонимен

преди 10 месеца

Гнусен лъжец! Иска да затрие Европа, защото вижда края на Украйна. Той с близките си си е подсигурил живота на някой остров, далеч от Украйна.

182

Анонимен

преди 10 месеца

Тези подготвят почвата преди да взривят АЕЦ Запорожие и после ще обвинят руснаците.Вие знаете ли какво е радиация?!Цяло Черно море ще се зарази.Спрете го тоя зеленясал дрогант!От белото няма капка акъл в главата тоя...

181

aZ-ът

преди 10 месеца

Тоа пак е объркал белото с праха за пране .

180

Анонимен

преди 10 месеца

Дали има някой който да му вярва (не служебно) като се има предвид , че предозирал и страда от митомания .

179

Всичко руско е

преди 10 месеца

очевидно много голям дразнител за западния свят(как да не мразиш руснаците,те са неуправляеми и не се подчиняват на наглосаксонските правила,а я карат по своему), щом търпи напушените гъгниви изявления на проваления шут.Русия е играла на моменти позитивна роля в нашата история,но негативните и действия спрямо нас са доминиращи(като махнем комунистическите лъжи и фалшифицираната история от соца).Така че не я харесвам,но повече не харесвам лансирането на горния *** и тезите му.

178

Анонимен

преди 10 месеца

Московското джудже няма как да не взриви аец. То е много злобно.

177

Анонимен

преди 10 месеца

купи трафазно захраване на 3D верилесния трищуцерен вибратор на зелената змия, че нещо май белите линии хормонално земаха да ти се кръстосват

176

Анонимен

преди 10 месеца

Вече сме предупредени, че ако руснаците не предизвикат локална експлозия ще има такава за да се сбъдне пророкуването на г-н Зеленски!

175

Демек

преди 10 месеца

както си взривихме Каховка, така ще опрем и до Запорожие, амаРуснаците я пазят, та ще ни е малко трудно.

174

КОГА ЩЕ...

преди 10 месеца

ЗЕЛЕ, ДЕ СИ ЗАЛОЖИЛ ТИК-ТАКА??...

173

Човек

преди 10 месеца

След като Путин започна войната,рязко ми паднаха доходите и се увеличи инфлацията. Докато този гном е жив ...така ще бъде. Затова няма да плача на гроба му...

172

Бгг

преди 10 месеца

Лъжеш куче. Русия няма мотив да гръмне собствената си АЕЦ и да замърси собствената си територия.

171

Хикса

преди 10 месеца

Зеленски:Нема живот на тая земя вече за мене.Ако Русия го не гръмне,ще го гръмнеме ние АЕЦ-у и всички шъ ядете курецУ

170

Хикса

преди 10 месеца

Абе наркоман,наркоман,ама поставете се на негово место.Как некога 89г.назе ни излъгаха,така излъгаха и него.Еми толкова жертви,опре накрая ножа до кокала.АКО РУСИЯ НЕ ГРЪМНЕ АЕЦ-а.ЩЕ ГО ГРЪМНЕ УКРАЙНА.Та така източно европейски "господа",така кой има вземане-даване със западни мошеници.

169

Лилипутин

преди 10 месеца

До 207, то да е само едно,що е руснак все е говнак.

168

Украински диверсант

преди 10 месеца

Ако взривите АЕЦ "Запорожие", ние ще взривим Кремъл.

167

Анонимен

преди 10 месеца

Диверсанти от ВСУ бяха унищожени при опит за десант на остров Антоновски. Диверсионната група на зомби нацитата се опита да кацне на остров Антоновски. Зомбитата са унищожени от ударите на руските войски, съобщи руското МО. "В посока Херсон при опит за кацане на остров Антоновски е ликвидирана ДРГ. Зомбитата са използвали две моторни лодки", каза руското министерство на отбраната по време на ежедневен брифинг.

166

Анонимен

преди 10 месеца

ВСУ започнаха щурм на запорожското село Работино. Зомби нацитата преминаха в щурмова офанзива в Ореховското направление на Запорожкия фронт близо до село Работино (Запорожка област). Това заяви председателят на движението "Ние сме заедно с Русия" Владимир Рогов. "Горещо е в Ореховското направление на Запорожкия фронт! Вражеската артилерия е активна. Под негово прикритие противникът отново предприе щурмови действия в района на Работино", - съобщава Рогов.

165

Анонимен

преди 10 месеца

В Зеленодолск на територията на завода. А.М. Горки се състоя тържествена церемония по пускането на вода на малък ракетен кораб от проект 22800 "Каракурт", който получи името "Туча". Според Ренат Мистахов, генерален директор на корабостроителната корпорация "Ак Барс" АД, корабът "ще служи в Черноморския флот.

164

Анонимен

преди 10 месеца

ВСУ загубиха до 90 войници в посока Краснолиман. ВС на РФ "Център" е унищожила до 90 украински военнослужещи, 6 единици техника за денонощие, а също така е спряла дейността на една ДРГ в Краснолиманското направление, съобщи руското МО в събота. Според агенцията за денонощие в Краснолиманско направление руските войски от групата "Център" с въздушни удари, артилерия и ТОС са нанесли удари по зомби нацитата и техниката на 21-а, 42-а и 67-а механизирани бригади на ВСУ. в районите на селищата Невский, Кременная и Червоной Дибров в ЛНР.