50

Каро

преди 11 месеца

Административно фиром иска да си създаде език и история на основата на кражба от българската...Те са остатък от Югославия и трябва да поемат към нея ..

49

Loyko

преди 11 месеца

Докога ще се изживяваме като АДМИНИСТРАТОРИ в Македониа. Няма го вече Хитлер да стой зад нас,но ние продължаваме да се правим на господари на Македониа и да им диктуваме какво и как да правят.Ставаме за смях пред Европа.Олекваме с всяка наша позиция спрямо Македониа. Време е да се отървам от този комплекс СМ.Това ще помогне и на Македониа и на България най вече.

48

Рафо от Столипиново

преди 11 месеца

Бихте ли ни припомнили кой беше бащата на другарката,защото много ни е къса паметта?

47

Анонимен

преди 11 месеца

Какво има да со огъваме. Има си преговорна рамка въз основа на френското предложение. Това е. Ако Северна Македония не я следва, няма да влезе в евросъюза. Трябва по-прагматично да мислим и да не влагаме много емоции.

46

Анонимен

преди 11 месеца

Другарката вицепрезидент много следи за правата на македонските българи. А правата на бесарабските българи ги е делегирала на Путин.

45

Анонимен

преди 11 месеца

До Бунгар Написал си глупости. Може би ако легнем да ни прегазят ще си щастлив и ще вземат да ни заобичат тези, с промитите мозъци в БЮРМ? Ега ти умника си, да се наведем да ни се качат на главата не е решеине. Решеине е да престанат да лъжат, да мажат, да ни крадат историята и да ни вредят. И това не е защото ние не ги цункаме отзад, а защото това е единствения начин да съществува тази смешна титовистка държавица. Щом престанат да насаждат омраза към нас, ще се сринат.

44

Бунгар

преди 11 месеца

Заради тези две кукумявки и подобни на тях ченгета пишман историци/добре платени манипулатори/ ,македонците немогат да ни гледат и сме най мразения народ от тях.Предлагахме си услугите да им помогаме по пътя към Европейския съюз, а се оказа ,че им правим само спънки от комплексарщина. Предлагахме си услугите и на Хърватска,но те взеха,че ни подминаха,като вече са в Шенген и приеха еврото. Нашата помощ е ясна,....

43

Анонимен

преди 11 месеца

Този въпрос не засяга нищо в чужбина Росене македонист нещастен. Става дума за защита на интерсите на страната и за хора от отсрещната страна който пребиват Българи безнаказано.

42

Росен

преди 11 месеца

Кой има интерес Македония да не влезе в ЕС? Путин. Всички слуги и слугини на Путин в Сибир!

41

Дама пика

преди 11 месеца

С такива политици като Йотова и правителството никой ни няма за държава.

40

Анонимен

преди 11 месеца

А новите комунисти са управляващата двойна коалиция.

39

Анонимен

преди 11 месеца

А новите комунисти управляващата двойна коалиция.

38

Анонимен

преди 11 месеца

На новите комунисти не им пука за Македония . Важно е европарите да се усвоят и да се надупят на олигархичната власт на Фащ.

37

Анонимен

преди 11 месеца

Те не се вълнуват от този въпрос, имат по важни според тях проблеми за решаване. Само Българите се вълнуват от темата Македония, а те не са Българи. Може да имитират малко дейност в това направление само ако Трифонов изреве в медийното простронство вероятно.

36

Анонимен

преди 11 месеца

Ай стига с тая Македония ве.Не ни интересува.

35

Наблюдател

преди 11 месеца

За вас (наду.пен.ите) всеки, който спомене думата "БЪЛГАРИЯ" е или комунист или путинист или русофил или пречещ на измяната ви! Ние живеем за България и ще умрем за България, не за ФАШ не за ЕС не за новата ви Москва (Брюксел)! Мога да ви пожелая ,парите които вземате за постовете си да ги изхарчите за лекарства!

34

Анонимен

преди 11 месеца

Няма да се огъне... Просто ще се наведе..

33

Наблюдател

преди 11 месеца

До Странджата:Формулирай "комунист", защото според бащата на Митко Палаузов комунистите са били избити м/у 45-48 г.Ако имаш пред вид тези, които са в удормата сега, агентите на ДС , вие сте по прането!

32

Наблюдател

преди 11 месеца

Не разбрахте ли , че историята на България е разменена за еврото и шенген! Смеехме се на "еднокнижка". Може би биха забранили предмета история, ако не беше толкова "полезен". Но за да не е "ФЕЙК" не се налага да се подкрепя от исторически документи. Да живее "Министерството на истината"!

31

Българин

преди 11 месеца

По-добре македонците да се подиграват и да се гаврят с България, отколкото да се навеждам на Путин и на Русия.