15

Анонимен

преди 10 месеца

Нали бяха момчета бе кво стана? Сега тормозил МЪЖЕ ?! АХАХАХАХА

14

мхм

преди 10 месеца

Спейси е брилянтен артист , един от най-добрите на нашето време. Вместо да го занимавате с глупости му изгледайте няколко филма-шедьоври !!

13

БРАВО

преди 10 месеца

Този човек е изпръцал токова много момчета , че се е родило Движението ЛГБТ .Трябва да го осъдят .

12

Анонимен

преди 10 месеца

Може и да има нещо вярно макар че нещата доста се преекспонират. казвам го защото гледах едно ток шоу по ЮТЮб в което Спейси участваше и по едно време той облиза устните си по много отблъскващ начин. Не знам дали е насилник или не, но май има нещо сбъркано в поведението му. Това обаче са неща които трябва да се докажат, защото съсипват животи и кариери.

11

Анонимен

преди 10 месеца

Айде сега и мъже! Очакваме информация и как е тормозил кози, овце, магарета и крави! Явно не им играе по гайдата, та му направиха постановка на тоя господин, който предвид възрастта му сигурно от доста години е с еректилна дисфункция!

10

Светозар

преди 10 месеца

От 2008 г., досега, защо жертвата е мълчала ?

9

Сър Стенли

преди 10 месеца

Абе по добре човек да си нямя работа с Кайзер Созе ...

8

Анонимен

преди 10 месеца

Обаче ако жалбоподавателите бяха истински мъже,нищо от това нямаше да се случи,а Кевин Спейси щеше да е със счупен нос.Просто златотърсачи от другия бряг.

7

Анонимен

преди 10 месеца

Спейси, Спейси, и жените имат дуппета, бе!?

6

До 5

преди 10 месеца

Знаех си просто че пак Путин е виновен!! Санкции!! ВедНаГа!!

5

ЦРУ се задейства

преди 10 месеца

ЦРУ е започнало разследване по информация, че дясната ръка на Кевин Спейси е всъщност Руско оръжие имащо за цел да смачка самочувствието на средностатистическия Американски мъж като масово хваща мъже за пакетите, в таксита, в обществения транспорт, в чакални и на пейки в парка. Като част от таен военен проект, Руската кибер-хомо-ръка е била присадена на нищо не подозиращия Спейси преди 30 години още по времето на Елцин.

4

Анонимен

преди 10 месеца

Чичо Спейси обича да поебва любопитни мъжленца

3

К. Спейси бил Руснак

преди 10 месеца

Сега след като го наклепат яко накрая ще извадят и информация за това че всъщност Спейси е Руснак, който е избягал от кръвожадната хомофобска полититика на патриархалния цар Путин и е изградил кариера на Запад. След което ще задейсват съда в Хага и веднага ще изкарат още една заповед за арест на Вова, защото просто няма как той да не е виновен за каквото и да е!

2

Анонимен

преди 10 месеца

Отврат, ако е истина.

1

Оставете го намира

преди 10 месеца

Кевин да очисти репутацията и да заработи първо някой лев и тогава го атакувайте. То от толкова ищци на човека не му останаха пари да плаща. Разкостиха го. Хаха