87

Анонимен

преди 11 месеца

До Идеалист 84Да те светна. Едно бивше"трудно дете", като пораснало станало социален работник в Германия за предишните метежи. "Скучаещи деца на гастърбайтери". Преди години в едно телевизионно студио"червения"Андрей Райчев го каза:"социалната система ще разтури Зап.Европа". В САЩ отиват да работят. В Европа да ползват социалните помощи. Този тип социална система ражда"търтеи".

86

Анонимен

преди 11 месеца

И този полицай ще го похарчат като американския защото си е вършел работа отговорно. Ллекето независмо от цвят на кожата, ако бе спряло на полицейския сигнал нищо нямаше да му се случи. Ще ми хвъчи някой по улиците на населено място и ще чакаме да се наиграе. Да потроши автомобили, или размаже някой на тротоара или пешеходна пътека както е в България. Още по-потресаващ бе повода за безредиците преди години. Крадеца на велосипеда се скрил от полицаите в трафопост и"светнал". На къде отиваме?50631

85

Анонимен

преди 11 месеца

Време е французи, британци, холандци да си платят за колонизацията.

84

Анонимен

преди 11 месеца

Макрон е диктатор! Макрон задушава демокрацията

83

лицемери-двуличници

преди 11 месеца

А какво е казал Байдън, не е ли нарекъл Макрон "парии"? А какво казват Урсула, Шолц, Шарл, Поптодорова и Неински? Не чух развълнувани анализаторски гласове, къде е Румяна Коларова, специалистите по демокрация, евро-атлантическа принадлежност, крякаща пропаганда и сладък сън? Нещо за "пропукване", нещо за стабилност, нещо за това как Макрон управлявя положението?

82

А за Франция?

преди 11 месеца

Ако тези събития бяхя не във Франция, а в Москва или Белград, какви извънредни новини щяхме да имаме! Глутница анализатори и анализаторки, с влажен поглед и трескав глас щяха да ни обясняваткак демокрацията е в опасност, как се извършват незаконни арести, как Европа е свикала съвет, каво са казали Урсула, Шарл, Поптодорова и Неински! Как Макрон е не управлява ситуацията, как напрежението може да ескалира. Но, тъй като не е в Москва, мъдрия и достоен демократичен свят си трае.

81

Анонимен

преди 11 месеца

До Идеалист /85/ - Наистина си идеалист. Идва от бившите колонии някой, за да бъде черноработник, но води със себе си минимум 10-членно семейство, а често пъти и по-многобройно. Кадъните разбира се не работят, но ползват всички социални придобивки, капсулират се и считат за свой върховен дълг не само да практикуват ислямската си култура, подчинена на шериата, но и да възпитават децата си, че тяхно главно задължение е да налагат ислям.

80

Идеалист

преди 11 месеца

При при пуча в Русия, беше по кротко т.е. беше си активно мероприятие на службите за да прочисти управлението от 5 -та колона и да се услили северния гланг на Западния Фронт на Русия! А нашето умно правителство помисли, след няколко дни ше им подарят мезонети за заслуги в Рубльовка!040

79

Идеалист

преди 11 месеца

До АнонименНе са деца на хрантутници, а на черноработници, които са докарани от колониите да вършат мръсната работа на изтънчените колониалисти. Три века са измуквали колоните. Като влезеш в музеите ми 60 % от това, което и е изложено е крадено. Последните 30 години изсмукват Източна Европа. Нарича се ЕС, на ппактика е неоколониализъм!

78

Анонимен

преди 11 месеца

Тукашната територия е въпрос на време да се радели на две - на задунайска губерния и румелийски вилает . И ще възцари вечен мир . Нито императора от МаЦква , нито султанчето от Константинопол ще допуснат каквито и да е безредици . Така че - споко !

77

Анонимен

преди 11 месеца

нали имат банани, всичко е ок!

76

Анонимен

преди 11 месеца

ето така действат диверсионни группи на цру, разпалват провокации и конфликти..

75

Анонимен

преди 11 месеца

45 000 ПОЛИЦАИ МИ ТО НА УКРАИНСКИЯ ФРОНТ НЯМА ТОЛКОВА ВОИСКА, ЕВРОПА ЗАПОЧВА СВОЯ РАЗПАД И НИЕ СМЕ ПАК ОТ ГРЕШНАТА СТРАНА

74

Анонимен

преди 11 месеца

До Обективен - Браво, бе! Защитаваш малограмотни тийнейджъри, деца на хрантутници, дошли от м... си райна, за да пapaзuтupaт на гърба на френските данъкоплатци и развилнели се, защото полицията е постъпила според изискванията на закона, когато нагло keлeшчe се е опитало да убие двама полицаи, само защото са му дали знак да спре!

73

До ЧСИ 828

преди 11 месеца

До ЧСИ 828 - Уж протестират, за да имат повод да вилнеят, като по този начин показват своето пренебрежениие и омраза спрямо европейския тип цивилизация.Също така, правят нещо като протести, за да имат повод да разбиват и ограбват магазини.С две думи, демонстрират същото явление, което преди век и половина е било познато и у нас под името башибозушки изстъпления - да се развилнеят и по най-дребния политически повод, без да им пука за политиката, да грабят и да уталожат комплекса си за малоценност

72

славянин

преди 11 месеца

Това снимки от окрайна ли са!?

71

Анонимен

преди 11 месеца

африканската част на Франция показва нрава си

70

ЧСИ 828

преди 11 месеца

Тези защо протестират? Там нали е демокрация?

69

Анонимен

преди 11 месеца

Полицията има снайоери, полицията има автомаъипно оръжие, полицитя има бронирана техника ... Колко от терористите утрепаха?

68

Анонимен

преди 11 месеца

Нищо не са потушили! Продължава борбата!!!!