170

Бате Сечко

преди 11 месеца

Голямата измама наречена ,,Глобално затопляне".... !? Който желае, има си доста факти, за климатичната история през последните 6000 госи човешка история!

169

...

преди 11 месеца

Всяка година десетки урагани връхлитат крайбрежието на северна и подобно южна Америка а щетите са за стотици милиарди долари, да не говорим и за човешки и животински жертви , но въпреки това голямата алчност на онези, които печелят трилиони, не им пука ,че унищожават прекрасната ни планета Земята. Но всичко си има цена.

168

Bormann

преди 11 месеца

Бедния запад щеше да пее друга песен ако кладенците в С. Арабия не бяха пред пресъхване и ако Путин не им беше спрял кранчето във Венецуела, ами сега? Време е за електрически каляски без инфраструктура и милиарди хвърлени в енергийната яма наречена америчка :))) Кой кого санкционира сега? М? Да беше мирно седяло не би чудо видяло са казали хората бухахаха

167

Анонимен

преди 11 месеца

стопиха северния полюс тия ид оти от немай къде

166

Анонимен

преди 11 месеца

"Големите лъжи на века за сега са ковида и зелената сделка... "А кацането на луната от миналия век остава ненадминато.

165

Анонимен

преди 11 месеца

Ке садиме бананени плантации. Лошо нема.

164

Анонимен

преди 11 месеца

Интересно, когато и където да чета за т.н. "климатични промени", чета как хората, животните на хората, колите на хората, храненето на хората и всичко, което обикновения човек прави е лошо. Богатите батки ,конгломератите и точно тези, които обвиняват за КП си летят с частните самолети и си ядат каквото искат. За масовото изсичане на горите никой нищо не споменава. То не е модерно да се казва, че горите поглъщат С02 и отдават кислород. Хората ! Хората са виновни ! Трябва да ядат щурци за баланс.

163

ГлобалиЗ

преди 11 месеца

Глобалното затопляне е свързано в права пропорция с глобалното опростачване на популацията. Едното може да бъде спряно.......

162

тох

преди 11 месеца

До оня ден ков.идарите, днеска затоплистите, а вчера май бяха еколозите. Оставете хората на мира с тия неща, това са процеси, от милиони години, но с вашето "предотвратяване', те могат да се извъртят така, че да унищожат и вас, и нормалните хора!!! Едно време се учеха тия неща в училище, цикличните процеси.

161

Съвет

преди 11 месеца

До БОЖЕСТВЕНИЯТ АЛГОРИТ 262 Бъди спокоен .Путин ще се погрижи.

160

Да допълня...

преди 11 месеца

Не глобалното затопляне , Путин ще ни унищожи. Вържете Путин.

159

Анонимен

преди 11 месеца

Продължаваме с Глобалната Лъжа . По-времето на Еоцена средните температури са били с 14 градуса по-високи, не е имало нито ледници нито полярни шапки, в цяла Европа е било тропически климата и да не е било лошо случайно?

158

Подсказвам

преди 11 месеца

безобразни дрънканици, с цел да ни измъкнат парите от джоба.

157

Анонимен

преди 11 месеца

Забележете как е написана цялата статия - избрани са отделни региони в света (напр. Индия, Австралия и Дубай), където има отклонения от ТИПИЧНИТЕ СЕЗОННИ условия. В същото време Европа, където в момента имаме нетипично хладно лято, дори не се споменава. Т.е. отново се говори за времето (краткосрочно и локално), а не за климата (дългосрочен и глобален). Статията е просто поредната манипулация, наливаща масло в огъня на страха и безобразните лъжи с цел по-голяма печалба на климатичното лоби.

156

Димо

преди 11 месеца

Само не разбрах от статията как така при по-висока температура на водата няма да има валежи,че нали водата се изпарява при по-висока температура и като има повече изпарения на водата ще има и повече дъждове.Като има повече облаци ще има по-слънце .

155

ЗА СЪМ!!!

преди 11 месеца

Добре е да има глобално затопляне! И времето да е постоянно топло и светло!!! Мразя есента и зимата! А искам зимата да е пролетно време и под 15 градуса да не пада!

154

Vol'Jin

преди 11 месеца

Нали знаеш протоколното правило: Не пращай жена да върши мъжка работа! https://youtu.be/qPNiIeKMHyg

153

ЧИТАТЕЛ

преди 11 месеца

Следя проблема от 70-те, когато пишеха, че през 2000-те Европа ще замръзне. После Пентагонът 2004г.публикува един доклад, че до 5-6г. в Англия, нидерландия и т.н. ще има сибирски студ. После Ал Гор, обеща, че през 2009 на сев. полюс ще е топло, осъден в Англия, а в същото време и за същото получи нобел. премия, после ООН, НАСА и др заляха света с лъжи, и до сега. Пред нас е най-голямата манипулация и игнориране на историч. и научн. фактология. Вярно е само това ,което казват 2-3 инст.

152

Бгг

преди 11 месеца

Големите лъжи на века за сега са ковида и зелената сделка. И при двете става въпрос за огромни пари. Измерват температурата от стотина години, а земята има цикли траещи хиляди години. Мислете не бъдете овце !!!!

151

БОЖЕСТВЕНИЯТ АЛГОРИТ

преди 11 месеца

ЗЕМЯТА Е КРАЙНА. МАЙМУНИТЕ СА МНОГО. ТЕМПЕРАТУРИТЕ НЕИЗБЕЖНО СКАЧАТ НЕЗАВИСИМО ОТ УСИЛИЯТА. ЗАТОВА КОЛИЧЕСТВОТО НА МАЙМУНИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ НАМАЛИ, КАТО ОСТАНАТ САМО БОГОИЗБРАНИТЕ. ОТ 8 000 000 000 МАЙМУНИ ТРЯБВА ДА ОСТАНАТ НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 1 000 000 000... АЛЕЛУЯ,АЛЕЛУЯ,АЛЕЛУЯ...