11

СМЕХ...

преди 10 месеца

Издадена е "смъртна присъда" за Пригожин....сега вече почва хайката за "предатели и шпиони"--ПО "ДОБРИЯ СТАЛИНИСКИ МЕТОД"!!!!....Суровикин е 2, Герасимов е 3...и т.н.....ха,ха,хааааааааа....ЧИСТКАТА ЗАПОЧНА!!!!

10

Анонимен

преди 10 месеца

Като го гръмне след някой месец, тогава за какво ще го използва?

9

Анонимен

преди 10 месеца

Стига дрънкахте глупости бе. Какво сте очаквали ? Гражданите руснаци без оръжие да излязат да се бият с вагнеровци за да си защитят града от руснаците ли ? Или от едната страна да влезе руска армия а от друга вагнеровци и да се трепят за руски град ? Много ви се искаше, но не се получи. Много голяма обида а ?

8

Нищо подобно

преди 10 месеца

Всеки един уважаващ себе си евроатлантически дже-н-дър тук във форума ще ви каже, че този преврат разклати из основи властта на страховития диктатор Путин и още милиард два да се изсипят в джоба на Украйна и Русия е дотам. Колапс предстои! Всички евроатлантичета вторачени в екраните преживят с пилешките си мозъчета новините от СНН ББС и сие.

7

Анонимен

преди 10 месеца

Керемидата пак не е в час

6

Ъь

преди 10 месеца

Путин е величина, която не всеки може да обсъжда, още по-малко да оценява.

5

Анонимен

преди 10 месеца

ПУТИН ИЗПОЗВА ТИКВИН И ЦЯЛАТА БЪЛГАРСКА ПОЛИТИЧЕСКА МАФИЯ

4

Анонимен

преди 10 месеца

До 2.Как ше консолидира Путин повече власт ?В Русия няма независими медии ,независими партии.Всеки който каже нещо за Путин или пада през 15 етаж или отива в затвора .Не може да протестираш .Путин разпределя всички пари в Русия .Каква власт повече ??

3

Анонимен

преди 10 месеца

4 милиона души, които всъщност носят оръжие и са частни наемници, и това е една доста сериозна цифра///Това е абсолютна глупост .Някой вярва ли че ако имаше 4 милиона наемници подчинени на руското министерство на отбраната ,войната щеше да продължава още и че Путин щеше да прави частична мобилизация и да набират хора от затворите .??4 милиона наемници щяха да преминат през Украйна за няколко месеца.Тоя за пореден път говори абсолютни глупости .

2

Анонимен

преди 10 месеца

Сега Путин ще консолидира още властта си и ще стане нещо като император абсолютна власт.

1

Умен

преди 10 месеца

Този филм го видяхме в Турция.