34

е

преди 10 месеца

Много отдавна /преди 15г./ четох статии в нета колко е вреден и канцерогенен аспартамът.От тогава не пипвам неща с него. Наскоро написах "аспартам" в търсачката и олеле! Само разни розови статийки как това е райската добавка и няма никакви недостатъци. В някои държави е забранен, а в БГ го тъпчат навсякъде - лимонади, бози, сокчета за деца, дъвки. Пепси /без стъклените/ от 2 години само това слагат за да са по-евтини. А народа купува със стековете "на акция"....

33

Генчо

преди 10 месеца

До КосмонавтТе и сега ще го потвърдят

32

ядем мухи

преди 10 месеца

щом СЗО обявява нещо за вредно,което допреди е твърдяла че е полезно,значи всеки момент на пазара ще се появи новият продукт-заместител на аспартама.И за него ще се твърди същото каквото се е твърдяло за аспартама.И така е със всички храни,напитки,лекарства и прочие.И винаги след изтичането на ,,мандата" са се обявявали за вредни.Лично СЗО е твърдяло че маргаринът произведен от петрол не е вреден,и че като заместител на кравето масло е със диетично действие.Нещо което е потвърдено от диетолозите

31

Анонимен

преди 10 месеца

МЕРСИ ЧЕ НИ КАЗВАТЕ ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ ПО-КЪСНО!!!! СЗО ВИЕ СТЕ БЕЗЦЕННИ!!! Какво ли ще ни кажете след 30 години за фалшивите ваксини срещу кови...?

30

СЗО поп

преди 10 месеца

Навреме се сещат. Умрелите ко ша ги правим? Тия май само им наливаме пари!

29

Анонимна

преди 10 месеца

Дъвки с натурален Ксилитол извлечен от кората на бреза. Още срещано като брезова захар.

28

gg

преди 10 месеца

Предната конспирация, която се оказва истина...

27

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 15 . В един магазин видях Пепси Зеро и се доближих и взех да го разгледам. За съжаление - има аспартам вместо захар. Някои също беше писал за бозата по-долу. Наистина има боза с много подсладители, но аз си купувах био боза, на която беше записано био тръстикова захар / тръстикова захар от биологично производство или нещо такова. А сега някой да даде една марка дъвки, която е без аспартам.

26

Анонимен

преди 10 месеца

Не е вярно, че е забранен в САЩ, напълно позволен си е и се ръга масово във всичко

25

...

преди 10 месеца

Не само това. Трябва да бъде забранен!

24

Анонимен

преди 10 месеца

Преди 20 години пак ни наричаха конспиратори и амеби, когато казвахме, че аспартамът е канцерогеннен. Кой знае колко народ изгоря за това време.

23

Анонимен

преди 10 месеца

Пропуска се да се спомене, че аспартама са го класифицирали в най-ниско рисковата група 2B. Тази група също включва алое-вера и мариновани зеленчуци. В по-виско рисковите групи се включват червеното месо и горещите напитки. За повишен риск се счита, че трябва да пиете от 12 до 36 кенчета от диетична кола на ден.

22

ЧСИ 828

преди 10 месеца

Знакът на СЗО казва толкова много. Мерник прицелен в Земя-та. Разтоянието съвпада, сякаш стрелецът се намира на Луна-та. Стрелецът и той е показан де, влечугото дето е заело стратегическа височина. Лавровите клонки, символизират победа. Победата на рептилите над хората. От военна гледна точка, Луна-та се явява и перфектна наблюдателница към планетата концлагер - Земя. Ние добиваме ресурси, те ги отнасят.

21

Тъпанар

преди 10 месеца

До Анонимен 17. Не бе никой не ги е натиснал. Измислили са нещо още по-евтино, което след 20 г. ще го обявят за канцерогенно или когато намерят друго още по-евтино.

20

Иван

преди 10 месеца

Това го знаем от поне 20 години.Благодаря за инфото.

19

Анонимен

преди 10 месеца

Аспартамът в ЕС и при нас се отбелязва като Е951 - да знаете.

18

Анонимен

преди 10 месеца

Текстът, както всеки текст от американски произход, е предъвкване на 3 изречения по много пъти, Лошото в това е, че не пишете истината за нашата продукция, Това вещество е наркотик, но го има и в бозата например,

17

Анонимен

преди 10 месеца

Добър ден. Сетихте се. Някой ви натисна ли, какво ли.

16

Алтерниращ веганист

преди 10 месеца

гемеото не е канцерогенно.

15

Анонимен

преди 10 месеца

А колко хора предпочитат кока кола зиро...