170

Анонимен

преди 11 месеца

А някого занимава ли го положението на украинските майки..Това ли измисли ,,съвестта на обществото ".ни.Грижите на руските майки.Че синовете им нямали топла храна и завивки.Ами пратете им...

169

Анонимен

преди 11 месеца

Извинете ме другари...но това е вулгарно.Да пишеш за тъжбите на агресора.То е същото да пишеш статия за немските войници през Втората Световна война.Немските майки оплаквали ли са се.Ами пишете и за Хитлер тогава.Тий се нарича обществена съвест.Или съвестта на обществото.Май никаква я няма.Щом пишем за руските майки.А някого занимава ли го положението на украинските майки.

168

Ники

преди 11 месеца

Никой не държи тези войници на сила там. Като нямат обурудване и подкрепа да си вземат мешките и обратно в Русия

167

PLъх

преди 11 месеца

разбира се,руснаците бият хохлов с лопати и брадви

166

Potress

преди 11 месеца

Значи не е проблема, *** са там за да крадат, изнаислват, отвличат деца и убиват цивилни и военни украинци, проблема е, *** йямали с какво. *** дуоката е това руско общество. Чакайте някога да се осъзнаят, то трябва да има с какво да се осъзнаеш, а тия мислят с дебелото си черво!

165

Анонимен

преди 11 месеца

Мислех да участвам във форума но няма смисъл. По лайковете виждам че Злото е взело надмощие , независимо дали са фалшифицирани или не са все тая.

164

Анонимен

преди 11 месеца

"руски войници декларират, че отказват да продължат да се бият по фронтовите линии, след като са понесли тежки загуби.")))Ах,какви лоши са тия украйнци ,направо нацисти .Руснаците дошли да убиват и да завземат украйнска територия,а пък украйнците ги убиват.Срамота ,да вземат да се управят и повече да не стрелят по руснаци.

163

Аинщайн

преди 11 месеца

Да взимат пръчки и камъни

162

Анонимен

преди 11 месеца

Те и без техника мачкат НАТО та камо ли да имаха....

161

Малиии

преди 11 месеца

Руските майки Сега се оплакват от липса на "амуниции"...а утре ще ОПЛАКВАТ убитите си деца!!! В русия всичко е сбъркано!!!

160

Киро Куролацията

преди 11 месеца

Виа чухте ли *** к'во ви викам!?

159

Анонимен

преди 11 месеца

Ва си...

158

Киро Куролацията

преди 11 месеца

Да пратим на Украйна военна помощ - АМУНИЦИИ!!!

157

Загуба на време

преди 11 месеца

Вместо да постват да ходят на червения площад - *** с тия фейсбуци и телеграми са отвикнали. Кво си мислят че некой ще ги забележи - тоя някой си праи селфита с таджикски красавици , пука му за глупаците на фронта, има откъде да вземе други

156

за Нели Христова

преди 11 месеца

"АМУНИЦИЯ" е комплекта ремъци, с които се впряга кон, магаре...Онова, което си искала да напишем е "МУНИЦИИ". Абе нали журналЯТА трябваше да сте гАрмотни?

155

.

преди 11 месеца

Рускините се правят на възмутени.Нали знаят,че животът на съпрузите,синовете им не струва нищо.Важно е *** да заграби още украински земи.

154

Анонимен

преди 11 месеца

Украинските войници нищо не защитават. Бандеровските бандити защитават собственият си жaлъk животец и за тази цел изпращат тези обикновенни украински младежи насила да воюват за техните интереси и за тяхната кауза. Пускат напред тези нещастни момчета, а те отзад ги подпират с дулото на оръжията си. Бандеровци влизат в бой само когато са обградени и няма накъде да бягат! През останалото време тяхната задача на фронта е да изпълняват ролята на заградителни отряди в тила на собствените си войници!

153

Анонимен

преди 11 месеца

Украинските фашисти трябва да се избиват под път и над път за да има мир и спокойствие на тази наша многострадална Земя!!! Убий украински фашист, спаси света!!!

152

Анонимен

преди 11 месеца

Зомбитата на киевската хунта претърпяха значителни загуби и се оттеглиха от Торският подстъп. Зомби нацитата въпреки недостигът на снаряди използва цялата си налична артилерия, за да блокира изходите към с.Торское, като по този начин се опита да деблокира участъка към пътя за Сватово. Те също така използваха неблагоприятните метеорологични условия, миннираха полетата в района на с.Торское - с.Ямпол. От всичко това единственото, което постигнаха е че осеяха с изоставени трупове района.

151

Анонимен

преди 11 месеца

Вижте го тежкарчето на снимката бачка с цигарка в устата, а пушенето е вредно для вашего здоровя! Сигурно у джеба има и ботылачку!