21

Анонимен 9

преди 10 месеца

До АнонименТОЧНО. Разграбването в тая територия ще продължи, дори и след пропадане на Галактиката.Няма в историята на Човечеството нация-подобна на нашата да си е спретвала и спретва перманентно разграбване и плячкосване и то...законно. Територия-котило на управниици с повредена човешка ДНК.

20

Вие

преди 10 месеца

Друга работа нямате ли, че ни занимавате с нещо, което не ви е ясно. Има просто решение: Препишете една конституция на държавите-мечти. Ама-не. Нали тогава ще трябва да се прилагат и изпълняват законите. Та затова е тоя цирк-отклонение на вниманието от ежедневните проблеми на плебса. Да видим до когИ.

19

Анонимен

преди 10 месеца

Ние от Възраждане сме 'против'!

18

леля чичо

преди 10 месеца

във франция е революция в момента и всички медии мълчат, телеграм канал Kalibrated , следете за нещата

17

Анонимен

преди 10 месеца

БЪЛГАРИ И РОМИ НИКОГА НЕ ЛЪЖАТ И НЕ КРАДАТ.

16

Анонимен

преди 10 месеца

Зиг Зиг Лаурел и Харди! Колониалните консули на Холивуд ще наложат вето на сериозната музика, сериозните филми и театъра! Вече ще слушате само чалга, ще гледате няма комедия и ще ходите само на цирк!

15

Красимир Петрофф!!

преди 10 месеца

НЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ ВНИМАНИЕТО: Бойко вече е добър! Нито кирчо, нито кокорчо нито нещастните им поддръжници говорят за "модела ГЕРП", за "Мафията", за "кражбите на Борисов", за "чувалите с пари", "за кюлчетата", "за пачките" - всички тихо мълчат, протакат имунитета на Бойко и перат ли перат със сапуна ризите на Борисов, Пеефски, Доган и другите от групата. А Христо Иванов забрави как се кара лодка на Росенец, щото вече ходи там на отчет с кола на НСО - смех и срам за всички "демократи" от ДБ и ПП !

14

Красимир Петрофф!!

преди 10 месеца

НЕ НИ ОТКЛОНЯВАЙТЕ ВНИМАНИЕТО: ВАЖНОТО Е ЧЕ Бойко вече е добър! Нито кирчо, нито кокорчо нито нещастните им поддръжници говорят за "модела ГЕРП", за "Мафията", за "кражбите на Борисов", за "чувалите с пари", "за кюлчетата", "за пачките" - всички тихо мълчат, протакат имунитета на Бойко и перат ли перат със сапуна ризите на Борисов, Пеефски, Доган и другите от групата. А Христо Иванов забрави как се кара лодка на Росенец, щото вече ходи там на отчет с кола на НСО - смех и срам за всички "демократ

13

Анонимен

преди 10 месеца

Да живеят двамата ротационни главни прокурори Гешев и Сарафов! Айн Волк! Айн Райх! Айн цу Цвай цу Фюрера и айн цу цвайн цу дрън главни прокурора!

12

Анонимен

преди 10 месеца

99% ОТ БЪЛГАРИТЕ СА ПО ПРИНЦИП ЛЪЖЛИВИ И КРАДЛИВИ, И 100% ОТ БЪЛГАРИТЕ В ПОЛИТИКАТА СА ТАКИВА

11

Чичо

преди 10 месеца

Е все пак Сарафа е главен прокурор, защо трябва да отделяме следствието ?

10

Решетников

преди 10 месеца

Има шанс да го окошарят и него и за това слага вето.

9

Анонимен

преди 10 месеца

Голямото разграбване на България и народа върви с пълна пара. Ограбиха вашите баби и дядовци 1946 година, вашите родители 1990 и сега сте наред вие младото поколение да бъдете ограбени. ДС и БКП комунистите-хамелеони ще ви видят сметката под една или друга форма. Управляващите са истинските престъпници!

8

Двойникът на Путин

преди 10 месеца

Нема нужда. Всички сте при Пригожин като ви посетя.

7

Намалявало доверието

преди 10 месеца

Че то е 8% в момента. Вие и така сте за Гинес.

6

Анонимен

преди 10 месеца

баси сериала измислен са тия

5

Анонимен

преди 10 месеца

Поредната простотия пробутана от уж радикалната "опозиция" Възраждане, в интерес на Боко и Шиши

4

Радослав

преди 10 месеца

Има ли закон който депутатите да се чели преди да приемат? Явно не, затова всеки закон се коригира, прегласува, променя 2 седмици след окончателното приемане. Пародия на порноклуб е НС!

3

до 2-ри Всеки, който

преди 10 месеца

не ни кефи е агент на Путин.

2

Анонимен

преди 10 месеца

Сега какво стана? Лош ли е Радев или добър? Или депутатите и те са агенти на Путин? Съвсем се обърках...