87

gogo

преди 9 месеца

хрантутник мамин... ами като не разбираш тази материя защо произвеждаш празнословие?!Аз ще ти кажа, защото си част от чадъра срещу правото на допитване до населението, което абсолютно всеки специалист по тези процеси(без значение роден или чужденец) споделя, че е задължително народът да даде своето мнение ;)

86

Тон

преди 10 месеца

Няма проблем не слушайте народа,но когато се збъска челно с действителността ще ви изтрие от лицето на земята, и не го обвинявайте в фашизъм ,защото вашето отношение спрямо него е омраза ,машината му на народа,важното е ние какво искаме.А на академика ще кажа българските фондаментални ценности нямат нищо общо с евроатлантическата извратена идеология.Евроатлантизма има всички белези на неофашизма!

85

Това, което крият

преди 10 месеца

Онова, което ще ни ОЩЕТИ С МИЛИАРДИ, АКО ВЪВЕДЕМ ПАРАЛЕЛНО ЕВРО С ЛЕВ - вече няма златно покритие на валутите (защо ли?), но българският лев е обезпечен с 25 МИЛИАРДА ЕВРО! Ако влезем в еврозоната по правилата, левоете се заменят с евро и запазваме това обезпечение! АКО ВЪВЕДЕМ ПАРАЛЕЛНОТО, неофициално, тогава всяко евро, което се ползва, трябва да бъде КУПЕНО, т.е. намаляваме тези 25млрд от покритието! Т.е. всички "паралелни" евро, ще ни стурват стойността си-МИЛИАРДИ ЗА НАША СМЕТКА! МЕРСИ!

84

асене, в затвора!

преди 10 месеца

Асене, осъзнаваш ли, че НАРУШАВАШ КОНСТИТУЦИЯТА и НЯКОЛКО ЗАКОНА с това намерение (даже не с решението, което те вкарва в затвора... в добрия случай, ако караме по закон, защото направиш ли го, хората ще ти засвидетелстват любоовта си)? Осъзнаваш ли, че ПО ЗАКОН трябва да се проведе референдума на Възраждане за ЗАПАЗВАНЕ НА ЛЕВА ДО 2043г? Ти опитваш да го нарушиш! "Цялата власт произтича от народа" и още и още! Помни, хората са на ръба! Добронамерено го казвам! Ще отключиш ужасни събития! СПРИ!

83

Въпрос

преди 10 месеца

Може ли някой да обясни как точно въпросът "Съгласни ли сте българският лев да бъде единствена официална валута в България до 2043 година?" е "незаконосъобразен" или "противоконституционен" ??? НИКЪДЕ в договорът с ЕС не пише СРОК за въвеждане! ПОВТАРЯМ - пише, че трябва, но НЕ ПИШЕ КОГА! А въпросът не е ДАЛИ ПО ПРИНЦИП, а ДО 2043? Между другото по КРИТЕРИИТЕ на самия договор за еврозоната трябва да имаме определен стандарт, а той СПОРЕД ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИНСТИТУЦИИ ще бъде достигнат след поне 20г!

82

Достатъчно

преди 10 месеца

Какво ще въвеждаш бе? Чисти прокламации на Кокорчо. 25 милиарда нов дълг за 2 години, за всеки месец по 1 милиард, да плащат пенсиите, че бюджета се продъни. При 150 процента дълг след 2 години и в Малоазийския съвет няма да ни приемат.

81

Анонимен

преди 10 месеца

БГ лев беше завърна за Германската марка, а после за Евро на 1 юли 1997гслед като Геният Румен Гечев като министър на икономиката направи инфлация от 2456%- СПРАВКА НСИ- КАЛКУЛАТОР ИНФЛАЦИЯ- ТОА ГЕНИЙ И КОМПАНИЯ СЪСИПАХА И ОКРАДАХА ДЪРЖАВАТА, ХОРАТА УМИРАХА ОТ ГЛАД. СПРАВКА ОТ НОИ С ПИК МОЯТА ЗАПЛАТА ЗА ЯНУАРИ ЗА 20 Р ДНИ- 12,40ЛВ, А СЕГА ГИ ЧУЙТЕ КАКВИ ГИ ДРЪНКАТ.

80

В.

преди 10 месеца

Освен ако естествения интелект не може да раздели цената на 2.

79

В.

преди 10 месеца

Пълна безмислица, съпроводено с огромни разходи в търговията на дребно, които ще се трупат на потребителя!

78

Анонимен

преди 10 месеца

До Вызраждане Германия сложиха ли цени в лева. Европейски цености са все пак.

77

Вызраждане

преди 10 месеца

Ние предлагаме замяна на лева с православната и изпълнена с традиционни семейни ценности рубла!!!

76

лоша идея е

преди 10 месеца

Ако се вкарат цени в евро и лева преди да сме влезли в еврозоната това просто означа че всеки търговец може сам да прецени как да си определи курса.

75

Анонимен

преди 10 месеца

Я предлагам да минем на виетнамски донги и албански куни, оти по-лесно се смятат.

74

Анонимен

преди 10 месеца

Като сложат евро и лев заедно и всички знаят че ще ликвидират лева, всички ще се принудат да обърнат в евро. Но ще кажат че е демократичен избор.

73

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 77 В Европа около 100 милиона са родени в Азия и 200 милиона в Африка. Така че влизаш ппак в Азия и Африка ане в Европа.

72

Анонимен

преди 10 месеца

Едно нещо като нон стоп те убеждават че е добро за теб и гледат да ти го пробутат значи най-вероятно не е добре за теб, а е добре за някой друг.

71

Анонимен

преди 10 месеца

1 към 10 даже по-лесно се смята.

70

Анонимен

преди 10 месеца

някой петък към 14 часа онези умните в Народното събрание изведъж им идва просветление курс лев -евро 1 евро =5 лв.и готово. хайде честито.

69

Анонимен

преди 10 месеца

До 75...А ти може да сънуваш перални от спалнята си .Обаче до като не скъсаш с Русия няма да видиш повече от това.Знаем какво е ЕС и Еврозона.Това е взе едно с единия крак в Европа , с другия в Азия.Това искате вие от ,,***".Не за приятелство.А за саботажи сте готови.Не търсим мнението на терористи.С тия не се преговаря.А се забраняват и преследват.

68

Анонимен

преди 10 месеца

данъците ми като физическо лице в лв., заплатата ми в лева,как търговците ще връщат стотинки и евроцента едновременно?