44

Христо Христов

преди 10 месеца

До 39 "Франция стана едно от най-неприятните места за живот." - и все пак е по-добре от германия, белгия, холандия и тнт.

43

Анонимен

преди 10 месеца

Режимите във Франция и Белгия бият собствените си народи. Нашите чужди народи трябва да подкрепят собствените народи на режимите. Ще подкрепим Майдана, за да не се превърне в Майданек на режимите.

42

Анонимен

преди 10 месеца

Тагарев, хората се вдигнаха на борба за свобода, кога ще пращаш помощ?

41

Анонимен

преди 10 месеца

Подкрепяме Арабската пролет във Франция и Белгия. НАТО ще се намеси и ще започне да въоръжава борците за мир и свобода. Нашият военно-промишлен комплекс ще доставя помощи на борците за свобода във Франция и Белгия. Режимът във Франция стреля среу собствените си граждани. Трябва да защитим гражданите на режима от режима.

40

Анонимен

преди 10 месеца

Подкрепям протестиращите , исканията им са справедливи , дано американците им пратят военна помощ

39

Ммм

преди 10 месеца

Дали не протестират и за нещо друго щом се е стигнало и до Брюксел.

38

БАЧКАТОР

преди 10 месеца

О , Европа ж а л к а !От жалка по-жалка. В какво се е превърнала Франция?

37

Гаврош

преди 10 месеца

Хората са грозни в нантер, за това виновен е Волтер, и са глупави в палесо- за това виновен е Русо:):):) свобода, стрелба и неравенство!!:):)

36

Анонимен

преди 10 месеца

То както върви след 15-20 години нема да има никви французи, белгийци англичани и др такива а само бои там. Само в източна Европа ше има бели ора

35

Дид

преди 10 месеца

Франция стана едно от най-неприятните места за живот.Социалните политики и безконтролната миграция през последните години разрушават отвътре страната.За всичко са виновни политиците с техните безумни решения в подкрепа на политическото им дълголетие.В Англия е същия идио тизъм!

34

До 38

преди 10 месеца

Не може ли първо ти да изгориш в тролеландия

33

Анонимен

преди 10 месеца

А това, че ЕС ще нараства производството на оръжия за окрайна, хуманно ли е!?

32

Demonaz

преди 10 месеца

Младежа да не е бил от афрофренски или арабофренски произход,че това им е занимание да чупят и палят. Сбогом Франкистан.

31

Аз

преди 10 месеца

Знам от опит че с араби и черни не можеш да се разбереш, изключително, изключително, изключително нагли, арогантни и Мързеливи, и са убедени че светът им е длъжен за нещо, оправя с тези няма!!!!

30

Анонимен

преди 10 месеца

Времето работи срещу Европа. Голяма част от европейските държави са превзети отвътре. Големите европейски градове са буквално обградени от мигранти. И докато европейските лидери се чудят още колко милиарди от европейския данъкоплатец да подарят на Зеленски, положението за данъкоплатците става нетърпимо. Те стават натрапници в собствените си държави.

29

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 2 Когато се приобщиш към една система и спазваш нейните порядки, тогава ще си приет , но когато само се възползваш от системата, а не си допринесъл с нищо за нея тогава паразита или убива системата или тя него.

28

Анонимен

преди 10 месеца

Нека си берат плодовете от провалената демографска политика за приемане на индивиди неприемащи европейските ценности и морал. Дават им безброй помощи, а те само мързелуват и се плодят и ако им поискаш сметка са готови на бунт.

27

Който копае гроб

преди 10 месеца

другиму - сам се закопава в него! - Та мисирките,я пак - какво за метежа в Русия? :)

26

СЕГА Е МОМЕНТА

преди 10 месеца

Русия да прати 'помощи' и инструктори за борещите се за свобода! Трябва да се помага в борбата срещу подтисничеството! ЗА 'демокрацията' стига гейско робство!

25

Вагнер

преди 10 месеца

не е там! Защо има военна зона? :)