17

Чичо Гас

преди 10 месеца

Там е тоалетната на света и без канадски пожари.

16

Анонимен

преди 10 месеца

Пиндосите, живеещи в Ню Йорк по цели дни и седмици гледат потъмнялото небе и дишат въздyx с пясъчен цвят.

15

Маскарад

преди 10 месеца

Тогава да бъдат наложени изтощителни санкции на Канада за това и деяние и безхаберие.

14

Анонимен

преди 10 месеца

за ковида не носихме маски, ама за тоя кумин дека е в северна америка - маски требе да слагаме - пфууу

13

Клоаката оттича

преди 10 месеца

Клоаката ФАЩ скоро ще оттече. Започна вече разложението по всички нива. Пълна деморализация. Содом и Гомор! по 45,000 на година умират от огнестрелни оръжия. 200,000 умират от свръхдоза наркотици. 40 милиона живеят без здравна осигуровка а 20 милиона са под прага на бедността, без дом дори. Нещата са страшни. Гражданската война ще се повтори.

12

Психопатите мърсят

преди 10 месеца

Англосаксите отровиха земята на Украйна с уран, а от там цяла Европа, включително и ние го отнасяме. Докато елитните психопати ще хапват хлебчета със зърно, отгледано в Нова Зенландия, ние ще дъвчим радиоактивните сухари от Украйна, пийвайки втечнено сухо тежко мляко, също от Украйна. Сега нека и при тях малко да дойде! Да усетят. Да разберат!

11

До 5

преди 10 месеца

Икономика номер 1 в света? Хахаха Вие сте комик номер 1 в света!

10

Дано

преди 10 месеца

Дано това да са им последните глътки въздух!

9

Бил Гейтс

преди 10 месеца

Скоро пускам комарите , септември идва новата пландемия. Ще ви затворим за 40 години . Но ще ви оставим прави да гласувате онлайн за местните си вождове , за да продължи ;демокрацията; Поздрави Бил.

8

Анонимен

преди 10 месеца

От КалАДА да си горят и те в ада,защото ни изнасят златото на безценица.Алчността е грях и Господ ги наказва.Отделно ...тук някакъв от КалАДА отваря македонски клуб да се пробва напрежение да прави.Да си прибират Кирчо и да се разкарат с все интригите си!

7

Дървен Шоп

преди 10 месеца

Да се радват , че още могат да дишат !

6

РУСОФИЛА

преди 10 месеца

Нека, нека.......

5

kirasirrav

преди 10 месеца

Уж е на север, влаги, гори, студено а такива пожари. При нас пък плесенясахме от дъждове, и хората още палят печки че е студено. Ненормално време.

4

До 2

преди 10 месеца

Със сигурност краварите, икономика номер едно в света, заслужават да дишат повече от тебе, нагъл злобен бедняко със заплата в плик, неносещ нищо на света.

3

Я па ти..

преди 10 месеца

До Анонимен 2 А руснаците заслужават ли да дишат ? При.ми-тив-на нация.

2

Ти да видиш..

преди 10 месеца

В Канада пожари замърсяват планетата , в пустинята Каракум повече от 40 години гори газово находище , вулкани , пясък от пустините се носи на хиляди километри , а ние спираме старите коли, че били замърсявали въздуха.Природата е непобедима.

1

Анонимен

преди 10 месеца

По-интересно е защо гори Канада и защот толкова дълго. Не ме вълнува, че й дишали въздуха заминаващите от света поредни негови колонизатори. Те това заслужават.