35

стари новини

преди 10 месеца

Тука докато изпуснат новина - тя вече хванала мухъл!

34

Анонимен

преди 10 месеца

бг новини нямат какво ново да ни пишат пишат едни глупости и лъжи укропите всичко и на все линии на фронта губят въоръжения и военна сила като настхпват

33

пуйката на Холмс

преди 10 месеца

Докато знатния преуспял НОТАБИЛ Байдън не прелети яхнал американски орел над главата на презрения и безправен ПАРИЙ Путин успех няма да има.

32

bl

преди 10 месеца

До всички които твърдят че Бахмут трябва да се нарича с руското име Артьомовск - вие грешите! Името на града е с Български произход и е получено вследствие сливането на няколко обичайни Български думи: Бах му т... За огромна загуба на историята, археологът, който е намерил каменната плочка с оригиналното изписване на името на града, е бил пиян и я е изпуснал и от нея се е отчупило парче. Така никога няма да разберем коя е загадъчна думичка започваща с Т!

31

Сашо 71

преди 10 месеца

Руските фашисти са обречени да загубят тази кървава война.

30

Какъв Ройтерс

преди 10 месеца

Какви 5 лв бе. Няма вече украинска армия там воюва НАТО. Унищожени са 41 танка Леопард на НАТО. На фронта са краварските наемници срещу редовна руска армия. Всичко друго е пропаганда и лъжа. Милиарди долари и милиарди евро за убиване на източно православни християни това е истината.

29

Ангеларий

преди 10 месеца

Ама нали атакувахте бе.

28

Анонимен

преди 10 месеца

И кво? 9 месеца родилни мъки и тия сега ше си го върнат за 1 месец хаха

27

БАНко

преди 10 месеца

ПРИ ТЕЗИ ,,КОНТРАНАСТЪПЛЕНИЯ НА ЧВК ,, НАТО " , ВЕЧЕ МЕСЕЦ НЯМА НОВОСВАЛЕНИ САМОЛЕТИ И ВЕРТОЛЕТИ НА ОСТАТЪЧНА УКРАЙНА !!! ВСИЧКИ НОВИ ДОСТАВКИ ЛИ УНИЩОЖИ ПУТИН ???

26

БАИ ДЪН

преди 10 месеца

ТЕЯ ФАШАГИ НЕ ТРЯБВАШЕ ЛИ ДА НАПАДАТ СПИРАМЕ ПОМОЩА

25

Анонимен

преди 10 месеца

Реконтра на контрата.

24

Анонимен

преди 10 месеца

До До MdaСамо да те питам защо укрите са подкарали този, дето е публикуваал снимките от заведението и жилищата около него преди руската атака? Май е издал нещо? На снимките от спасителната акция след удара се виждат американски униформи??!! Опаааа! Същото и когато удариха хосписа с полски наемници. Лоши рснаци! Много лоши!

23

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 6 Защо това ми напомня"геройското отстъпление"? За"евакуацията/от Азовстал/няма да напомням. Бавно, но сигурно руснаците утилизират украинскта армия. Може да отстъпят първата линия на отбраната, но минират зад укрите. И като ги подкарат обатно става страшно.

22

Анонимен

преди 10 месеца

Очаквам да се сблъскат скоро с другата украинска армия.

21

До Mda

преди 10 месеца

Мдаа, Конашенко? Обезателно е вярно! И 85 единици военна техника в пицария? Блестящо! Само русин го може това

20

стига бе

преди 10 месеца

Как отблъснаха, когато уж укрофашистите атакуват?!

19

Mda

преди 10 месеца

Русия : "В Крематорс при прецизно нападение с ракети беше разрушен временен военен щаб , убити са 2 украински генерала , около 50 висши офицери и 20 чуждестранни наемници , унищожени са и до 85 единици военна техника"Хаха , ето защо укрите така *** ! Блестящ удар !!!

18

До 1

преди 10 месеца

Абе руснак с ВПН, поне пиши на български да ти се върже някой бе.

17

Анонимен

преди 10 месеца

Кой ви атакува при Артьомовск, та отблъсквате, бре?! Русите си върнаха позициите от началот на м. май и кротят. Немат и най-малко намерение да атакуват, нежели баш ктай Атьомовск ))))

16

Де бе

преди 10 месеца

Нали си беше ваш Аттьомовск. Я се уточнете