13

Подмяната е в ход

преди 10 месеца

Психиатърът Хинков е един от най-корумпираните субекти от Продължаваме подмяната, част от т.нар. "медицинска мафия", от която е и Л. Спасов, наричан "българският д-р Менгеле". Още преди две години Хинков си беше писал в НЦОЗА 30 000 лева заплата на месец с изпрани пари. Сега мафиотите се завръщат. Ето част от изтеклия запис на заговорниците - Николай Денков: "Единственият въпрос, който ми зададе Хинков е дали ще може да разчисти министерството. Не би трябвало да има проблем."

12

Янко

преди 10 месеца

Дай пари на шофьорите от ЦСМП иначе ще останете без шофьори

11

Иванов

преди 10 месеца

Деградирала система. За какво доплащане става дума като минимум 70 проц. вършат елем. тип дейности.1. Изследване - това е високоплатен елементаризъм. Това го прави техниката. Трудно ли е да си оператор на машината. Реална цена по каса до 10 лв.2. Преглед - дейност извършвана от техника. Това е по принцип. Елементаризъм на висока цена.3. В Холандия 19 млн. 140 болници а в БГ 400.Измамници.4. Медицината това е основно средство за забогатяване.5. Минимум 100 болници са за закриване.

10

Анонимен

преди 10 месеца

Друго си е да те лазят бъйлите по държавните кушетки . Екстрите на безплатното "здравеопазване"

9

Иван

преди 10 месеца

1.Заплащането на лекарите е подигравка.Хора без професия взимат повече.Заплата на лекарите трябва да бъде най -малко 3000,лв.2 .Да бъдат освободени ръководства на болници който са ги довели до фалити.ПримерАлександровска.

8

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен: "...Крещящ пример е болницата с апартамента и нелегалните трансплантации." -__- Виж ся, клиентите-пациенти за нелегалнаи трансплантации са големи тузлии. След услугата трябва да релаксират в луксозния апартамент за да бръкнат дълоко в джоба си!

7

Тъчър

преди 10 месеца

Безплатно е само сиренето в капанът за мишките ... И филийката с пастет в държавната болница

6

Анонимен

преди 10 месеца

По добре да си доплащам , но да получа качествена диагностика и да ме лекуват най-добрите . И да не ме лазят *** от изтърбушеният дюшек

5

Анонимен

преди 10 месеца

Като им попадне човек в ръчичките, особено в държавните болници, везнага започват да го изнудват и изцицват. То са избори на екип, то са доплащания, то са фалшиви епикризи и т.н. ... 30 г властите са слепи за тези неща. И защо в повечето държавни болници, които са в предфалитно състояние, главните им лекари се държат като собственици на болниците и повечето са милионери? Крещящ пример е болницата с апартамента и нелегалните трансплантации.

4

Анонимен

преди 10 месеца

...и да се увеличи за траурни нали??

3

шопендар

преди 10 месеца

ПОЛИТИКА НА ДЪРЖАВАТА Е ДА ФАЛИРА ДЪРЖАВНИТЕ БОЛНИЦИ,ЗА ДА СЕ ОСВОБОДИ ТЕРЕН ЗА ЧАСНИТЕ.КОИТО СКОРО ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА ДИКТУВАТ ЦЕНИТЕ,И ТОГАВА ЩЕ ИМА МАСОВ МОР.

2

Анонимен

преди 10 месеца

20 години ви внасям максимални осигуровки, та като ми се наложи спешна помощ един път и пред мен няколко леко тъмни които и 1 лв не са дали, много спешни!

1

Анонимен

преди 10 месеца

Ako мoжe и xич ga нe им ce зanлaщa e нaй-goбpe, a gpyrapю?