113

Анонимен

преди 10 месеца

Този не трябва ли да го съдят за всяване на паника?

112

Xaxa

преди 10 месеца

Скрития смисъл на подобен род простотии е да се страхуваме и да не отдаваме значение на реално-случващето се около нас - ограбване и затягане на четала около врата. Тече пропагандата на глобалистите в целия свят, докато уж "воюващите" си пият и ядат на една маса(образно казано) и смеейки се ни сочат с пръст. Поdлогите от Европа чакат да им бъдат подхвърлени трошички и с удоволствие тормозят и ограбват собственото си население. Кой разбрал - разбрал.

111

Друг

преди 10 месеца

Единственният съвет от мен: Прегърнете, целунете близките си и чакайте края . Друго не можете да направите .

110

Иван

преди 10 месеца

Нещата са доста сложни.Искат Русия,но без руснаците,ресурсите и земята и.Сценарият е да я изтощят,да сменят модела на управление,после ядрено да я разоръжат.Следващите са Китай,те сега са най силните,но без ресурси.Ако я няма Русия няма откъде да вземат,ще им врътнат веднага кранчетата при военен конфликт....например срещу Тайван.Армия,самолетоносачи....всичко иска гориво,и какво като са милиарди.Сега въпроса е как ще стане всичко това без ядрена война?Мисля че никой не знай.

109

Да се знае

преди 10 месеца

Една съвременна ядрена бомба, ако падне в центъра на София, до Нови Хан и Перник, в рамките на ден-два, нищо няма да отцелее, в Кюстендил и Враца це са с втора степен изгаряния. При детониране на всички ядрени бомби, дори и *** няма да оцелеят, радиацията ще избие всичко живо на планетата.

108

До 115

преди 10 месеца

Ти да не си някакъв uдuoт.

107

Алън Грант

преди 10 месеца

До АнонименРусия и по-добри технологии, това най-новият виц ли е?

106

Анонимен

преди 10 месеца

При всички положение Русия ще победи защото разполага с по-високи технологии и защото има огромна територия, но ще понесе големи загуби. САЩ и ЕС ще бъдат унищожени коренно. А останалия свят никой няма да го унищожава - Южна Америка, Африка, Азия, Австралия - ще ис живеят както преди.

105

Анонимен

преди 10 месеца

Е аз знам как да реагирм и съм подготвен. Вакуумни прозорци, на вилата далеч от града. Подземен резервоар с 20 кубика вода, пречиствателна станция в къщата. Спирам притока на вода към резервоара от вътре с ел. кран, питейна вода имам стотици литри, както и храна. Мислете ги тия неща, прочее. "Глупавите" американци неслучайно имат бункери в двора. Трябв да имате достатъчно провизии да оцелеете поне 2 седмици, докато радиацията не спадне в пъти.

104

Един с Една

преди 10 месеца

Плъхове и глебарки, а плъховете ще излезнат...те са милиони и ще гризкат ли гризкат препекана мръвка, от това ме е най-страх....плъховете дето ще са на орди за човешко месце

103

Анонимен

преди 10 месеца

Каква ядрена война бре,откачалки такива?!Директно ще се сцепи планетата.Никакви бункери няма да ви спасят,защото и земетресения ще започнат в следтвие на ядрените взривове.Сядайте на масата за преговори!

102

SS

преди 10 месеца

До 120.Браво на теб .

101

SS

преди 10 месеца

Станете препъри и се научете на изкуството да оцеляваш . Милиони ще умрат още в първите минути на ядрената война. Тези които ще оцелеят ще трябва да могат да оцеляват .

100

Анонимен

преди 10 месеца

Да едно време имаше такова обучение , това което помня е че при ядрена бомба ,трябва да оставиш автомата на земята и да легнеш върху него, така ще запазиш автомата за следващите войници, имаше и други работи ,но вече не ги слушах затова не помня нищо друго.Но вие сте умни ще се досетите ,като имате основата , а тя дадена горе.

99

Анонимен

преди 10 месеца

Аз съм си купил български противогази - 4 броя, има ги в ибей за 30 евро бройката плюс допълнителни филтри за мен и моето семейство. Сега търся и химически плащове дето стават на гащеризони. Човек не знае знае ли се и трябва да бъде подготвен за всичко.

98

Байчо

преди 10 месеца

Много е тъпо а си ***...русолюб

97

баба мара

преди 10 месеца

не ни учете на това а призоваваите за преговори и мир 21 век какви ядрениудари човечеството ще изчезне стига с това оръжие и воини

96

тру леджент

преди 10 месеца

Руската мечка ще разкъса британския пудел а китайския дракон ще хапва печена американска пиука мммм че вкусно ,очаквайте скоро или coming soon yeah baby

95

Анонимен

преди 10 месеца

Хаха, те 80% от тях не знаят друго, освен смартфон и компютър, щели да ги обучават за ядрена война. По-голям виц не бях чувал!

94

Анонимен

преди 10 месеца

При ядрена атака с новите ядрени оръжия просто се изпаряваш и нищо не можеш да направиш.