17

Анонимен

преди 10 месеца

Все същата жена пише тук!

16

Анонимен

преди 10 месеца

Аре стига глупости писа, бг мамче - жените предпочитат да имат деца и като видят че часовника тиктака за тях, се забързват и стрсират дори някои. А това " от такива мъже..." - ами никой не те кара насила да отиваш при "такива мъжове", че и дете да раждаш - имаш глава на раменете, достатъчно си еманципирана, за да си намериш свестен за теб мъж - семейство се създава с любов

15

Анонимен

преди 10 месеца

Така е - еманципация братче. Нема лабаво. Кат им са пие да пият ама после да не идват да ми реват че нямало кой да нахрани детето или да ги вземе от детската градина или че била душичката златна с махмурлук сабалян и не можела това и това да свърши.

14

До 21

преди 10 месеца

Еми той точно това предлага, не четеш ли?

13

До 1

преди 10 месеца

"Каня една 35-годишна без деца да й помогна по въпроса." --------------- Никой не те моли да помагаш. Ако имаш семейство, погрижи се за него. Ако нямаш, намери си жена и създай деца, за които да се грижиш. Така ще помогнеш на бялата раса да оцелее.

12

...

преди 10 месеца

жените обичаме да броим чашките на мъжете :)ето - сега ни борят на нас децата, чашките също.Идеално ми е на 35 без деца, каквото искате ми бройте <3 на таз нацийка няма да седна да цвъкам и да отглеждам данъкоплатец, както не мисля и на друга, впрочем :)

11

Бяла жена

преди 10 месеца

Много малко са мъжете под 30 г., които се замислят за семейство и дете. Или търсят мацки и купони, или ако имат "сериозна връзка", отлагат "правенето на деца" за по-нататък, когато са сигурни, че ще са "готови" да станат бащи. Какъв избор има една 25-30 годишна жена? Да чака маминото синче да порасне, което никога няма да стане, да се отдаде на "ей тия три неща" или да се примири с някой 40+, който вече е загубил рейтинг сред дамите от обкръжението си и търси домашна прислужница? Аз избирам 2.

10

Пий си ракията,

преди 10 месеца

До Бяла женаи по- спокойно.

9

Анонимен

преди 10 месеца

Пияница е този, който пие повече от 4 големи ракии на вечер.

8

До реалист

преди 10 месеца

А каква е ролята на белия мъж в твоята философия? Или той няма роля? Ако да, бялата раса наистина няма шанс.

7

Бай Илийчо

преди 10 месеца

Епаа и те душичка носът! Попийват си, похапват си ,ей тия 3 неща ! Що нящо лошу ли има ?

6

Реалист

преди 10 месеца

Това е бялата жена, еманципирана, успешна задължително с куче или котка, а може и с 2, вечер леко пияна, ходи й се по почивки само, не може да готви, общо взето гледа само нейния си знаете какво. Ето защо няма как бялата раса да просъществува с тоя начин на мислене.

5

Вярно е, само не се

преди 10 месеца

споменава, че повечето от тези жени се фокусират върху кариерата си и много от тях постигат успешна реализация. Това запълва празнината от липсата на дете, а алкохолът притъпява чувството на загуба и "успокоява". Знам, защото съм част от тези жени. Но питам мъжете, които пишат тьпи коментари по-долу, как очакват хем жената да е перфектна майка и съпруга, хем да печели пари? Защо жените трябва да са мултифункционални, а мъжете да лежат на дивана с чаша в ръка, чакат вечерята и раздават присъди?

4

Анонимен

преди 10 месеца

Това като едно старо шеговито заглавие в ONION, "бедните неудачници - най податливи на депресия"

3

Анонимен

преди 10 месеца

пийте български сортове бе кви са тия шардонета без мезета

2

де ги тея моми

преди 10 месеца

да почна да ги ухажвам та барем по малко задръжки когато пийват

1

Анонимен

преди 10 месеца

Каня една 35-годишна без деца да й помогна по въпроса.