14

Анонимен

преди 10 месеца

Минималната заплата да е 50% от средната. Това добре, но за да стане трябва от 1 юли 2023 минималната да стане 1250-1300 лева, а средната ще стане около 2500-2600 лева. Вместо това минималната ще я направят 50% от средната от преди 2-3 години.

13

aaa

преди 10 месеца

Точно тъй, дайте да дадем, мотото на БСП. Хрантутниците на Нинова, които 1 ден в живота си не са работили все искат да раздават социално помощи на другите хрантутници, които също нищо не правят.

12

Мечо Пух

преди 10 месеца

Едно евро има 9494 копейки. Мммм мед ми капе на душата. Обичам копейки и мед. Колкото повече толкова повече.

11

_(_ _(_ _(_

преди 10 месеца

И реално сега, електората от фавелата, без да са работили, взимат хем пенсии почти изравнени с хората които са работили и са давали кръв и пот и живота си за държавата, хем разни социални и добавки. Много социални ми се пишат всичките иначе. Ама без изключение. Депутатите си увеличиха парите за тях си, увеличиха и парите за най-ниските прослойки по няколко пъти се случи вече, а истински работилите и истински полезните хора в тая държава не получават достойни пенсии и техните почти не са пипани.

10

Анонимен

преди 10 месеца

"не е социален" същото ли е като "антисоциален", другарко, и кое от двете ни пречи? може би трябва да е народно-социален? или нещо свързано с националността? колко фалшива, нагла, крадлива и безочлива бюрокрация изхранват работещите "у нас"? искаме "да ни хранят", а ние да им почерняме живота с препращане от сграда на сграда, секретарка на секретарка и прехвърляне на мастило, докато облагодетелстваме мафията и "нашите" кадри? Защо си мислим, че живеем в Австро-Унгария преди около век?

9

Анонимен

преди 10 месеца

Четете какво е казал Анжел Вагенщайн за Корнелия....Буздлуджа не е Техноимпекс.Тя ще съсипе България и ще унищожи партията.

8

Майора

преди 10 месеца

И какво , бюджетът по време на безпринципната коалиция беше социален, а това че заради вас се отвори дупка в бюджета на НОИ от 8 млд лв е нищо! Но вас нищо не ви интересува , важно е да сте добре и да си получавате заплатите!

7

от бузлуджа

преди 10 месеца

до като управляваха и доходите бяха смешни къде беше тази загриженост на другарите и другарките ? те унищожиха работещи предприятия и селското стопанство , фалираха България , сега били загрижени . младите това не го знаят а бсп(бкп) на това разчитат , злото което сътвориха да бъде забравено . е да но не , има още живи дето се редяхме за хляб щото магазините бяха празни , и това беше след бай Тошо .

6

_(_ _(_ _(_

преди 10 месеца

Нека приемем, че има 3 групи пенсионери. Първите са които най-малко са работили и най-неквалифициран труд и е логично да взимат минимални пенсии. Вторите са хората които въртят държавата, хората работили най-много, по-интелигентни, които би трябвало да са по средата. Третите са хрантутници от държавата администрация, военни, разни други шапкари, служби, депутати и тук-таме някакви други. Да, обаче на тия най-ниските и на тия най-високите по няколко пъти им се увеличиха парите, а на средните НЕ!

5

Румен Радев БКП

преди 10 месеца

Аз се погрижих да източа всички ваши пари преди да дойде редовно правителство! По поръчки, по китайски фирми... по джобовете на моите гълъби.

4

Анонимен

преди 10 месеца

Абе все искат, ама като са опозиция. А се доберат до кокала, друга песен подхващат. ВЪобще не ви вярвам , Мая

3

Анонимен

преди 10 месеца

който предлага - да ги осигури тия пари - то лесно на думи, ама като почнат да се качват данъците и осигуровките - всички реват, г-жо Димитрова

2

Продьлж пеша

преди 10 месеца

Вярвам асенчо ще мине горанов с -200

1

Анонимен

преди 10 месеца

при окрадена, полуфалирала държава за какви социални бюджети говорят някои?... щом дори в тази ситуация ще има повишение на пенсиите...