84

Данчо

преди 11 месеца

Не знам какво тази 27-годишна жена е работила в Психиатрията на Уол Стрийт - най-вероятно е носила пациентите на гръб или е била чистачка. Не знам дали въобще има психиатрия на Уол Стрийт! Истината е, че на 27 г. тази жена няма професия - захванала едно, завършила друго, работи трето... Такъв човек не може да успее нито в САЩ, нито в някоя друга цивилизована страна. Затова съвсем естествено се е върнала в БГ. Успех!

83

Трогателно

преди 11 месеца

Направо хората да получат диария от радост от тая трогателно нагласена историйка. Това са най-гнусните и непоносими хора в България. Бог да Пази България от такива *** и долни хора като тая от интервюто.

82

Новите Чорбаджии

преди 11 месеца

Идат идат булгарииите от чуждбина с мангизитее и търсят роби в България да им работят за без пари и да се кефят чорбарите с ниски разходи и почти без данъци. Да безчинстват и да насилват България това искат и отрочетата им да са феодални владетели по българските земи.

81

Уж се връщат

преди 11 месеца

а България се топи.. вече на ръба на 6 млн жители

80

Анонимен

преди 11 месеца

Явно има финансиране отвън.

79

Анонимен

преди 11 месеца

Ще в дърпа около година най много две и след това ще я дръпне обратно в Ню Йорк! И мен ме дърпаше докато не опитах и сега изобщо не може да ме дръпне.

78

Безработен на 38

преди 11 месеца

Аз деца ще и направя, ще има каде да живее при мен с мама и тате в гарсониерата, ама трябва да работи да ги гледа децата. Аз сам на 38 с вишо ама няма работа и за под 2 хиляди лева не работя ама ни ме предлагат над 2000 чисто и не работя. Ама нашите ми дават по 10 лева на ден за бира и цигари и тя ще трябва да работи. При мен ще има гарсониера и безплатни детегледачи мама и тате така че сам и спестил едно 3000 за наем и детски часни градини.

77

васко

преди 11 месеца

а проверихте ли кой от родата и е бил активен член на бкп или служител на дс ?

76

Анонимен

преди 11 месеца

"Тези празни имоти, ако не се ползват с години, трябва принудително да бъдат вкарани на пазара. Природните ресурси не са безкрайни, че да се строи така безобразно!" - Млък ве комунистиееееее!

75

Анонимен

преди 11 месеца

До 80 - Зависи от пари и връзки. Баретата знаеш ли кал и строява по неговите села ;)

74

Анонимен

преди 11 месеца

Мдаааа.... За завършили психология в братския Запад и работили в психиатрия на Wall Street /това шега ли е?/ в психясалия Ню Йорк, определено, България е правилното място. Огромен потенциал има в България в тия области - психо и психи. Какво бяха казали някакви хора "По добре първи в ..., отколкото последен в .."

73

aa

преди 11 месеца

ама естествено, че в София ще й хареса... защо не се върна някъде другаде

72

Анонимен

преди 11 месеца

Не ги четете тия статии! И тая е от дресираните пудели на Козяк. Периодично ви пускат такива статии, че да свиквате когато ви назначават подобно човече в правителство или Парламент. А вие емигранти, заповядайте, заповядайте! Уелкъм! Само да не съм чул да се оплаквате през следващите 1-2 години!

71

Някой

преди 11 месеца

Имах колежка сръбкиня на която дъщеря и искаше да се прибира в Сърбия защото и харесва повече. Обаче майката дума не дава да се каже и не заради другото ами реалността с парите. В Германия на майката интригантка глуповата жена и вървят номерата от доста години, но в Сърбия ще яде бой сигурно ако трябва хахаха. Също дъщерята е родена в Германия сега детска учителка по мигрантски разни линии и направления някога и сега всичко им се полагало....

70

фен

преди 11 месеца

И после некое НПО алабала и накрая партия и премиер на губернията, ако е останал някой.

69

Някой

преди 11 месеца

Пишеш неща над който някой разсъждава и ти не разбираш. Как тогава работодателя да не ти каже, че чакат още хора на портала. Из размислите на един емигрант!Случая ти е спешен за пренасочване е.

68

Анонимен

преди 11 месеца

Напълно я разбирам девойката,и ние сме така...

67

Анонимен

преди 11 месеца

Абе тя Айтитката и психоложка да дотича чак в България да живее далече от мама и кака, значи има нещо предвид. Като IT може да живее и на Еверест, докато обслужва бездомната шофьорка от Убер и клиента й. Ама не, във вонящата яма, само че не в Русе в Софето дето всички го мразят

66

Анонимен

преди 11 месеца

България се превърна във воняща яма, но трябва да си я харесваме - ха ха ха... протължавайте да си я харесвате все така.

65

До 71

преди 11 месеца

Зао се държат празни тези имоти, а градът се презастроява със всеки изминал ден? Къде е държавата и законодателство да се намеси? Тези празни имоти, ако не се ползват с години, трябва принудително да бъдат вкарани на пазара. Природните ресурси не са безкрайни, че да се строи така безобразно!