52

до 50

преди 11 месеца

До АнонименДа хората се радват когато на безотговорни шофьори се отнема правото да убиват .и не виждам защо пък не.

51

до 51

преди 11 месеца

Значи си ок да дойда през нощта у вас, да ти пръсна тиквата и да изплющя сина ти, защото не бива да ни се отнема правото да сме изверги? Нормален човек не би карал кола пиян, наже и на половин бира не би седнал зад волана, освен ако не е някаква ситуация на живот и смърт, а за такива законът е предвидил изключение.

50

хахах

преди 11 месеца

До Пенсионерако с това си е изкарвал хляба значи би трябвало да е наясно какви са правилата, ако ги нарушава не е за тази работа и да се преквалифицира да троши камъни

49

Австралиец

преди 11 месеца

До ПенсионерЩом има семейство и ги храни с тази работа, трябва да мисли преди да седне зад волана ,а не да се кефи и чувства безнаказан! Ще видите резултатите за по-малко от година !

48

Анонимен

преди 11 месеца

Не разбирам защо хората се радват, когато им се отнемат права, но им е обяснено как това уж не ги касае, уж засяга само други, уж по някакъв начин лоши хора. Предали сте се изцяло в ръцете на държавата, тя да ви наказва, тя да ви пази, тя да раздава справедливост. Истината е, тези които прявят зло трябва да знаят, че другите са в пълно право да въздадат справедливост върху тях, независимо какво пише в някакъв закон

47

А в БГ-то

преди 11 месеца

нар..маните уб..ици полицията ги пази

46

От хората

преди 11 месеца

Стига бе.Това не е демокрация. Е,сега техните джигити да идват в България, ще станем повече народ.

45

Рамбооо

преди 11 месеца

Браво Италия ........ Така се защитава човешкия живот....

44

до Пенсионер

преди 11 месеца

Ами като храни семейство да мисли с главата си. Тук първо се действа,а след това се мисли,дори и животните мислят.

43

Анонимен

преди 11 месеца

Ами хората си имат съдебна система,а тази *** си има слуги на мафията.

42

Пенсионер

преди 11 месеца

Отнемане на книжката за винаги е като да убиеш човека.Година , две , пет може, но не и за винаги. Ами ако човека е професионален шофьор и с това храни семейството си , КАТ дали ще го издържа ?

41

Анонимен

преди 11 месеца

"Тук също има хора с взети книжки, ами познайте продължават да си карат без книжка и вече няма какво да им вземат" - Винаги има какво да им вземат. В Гърция например на такива хубавци директно им взимат МПС-тата и ги карат в пункта за скрап.

40

BMW батка ТОП

преди 11 месеца

Слава богу тука не е Италия и хората не са жабари. Тука се уважават хората с пара, ако те преценят ще си карат и с 300 а тие по бедните си гледайте сериалчето по бтвито и не се обаждайте

39

Анонимен

преди 11 месеца

Тук също има хора с взети книжки, ами познайте продължават да си карат без книжка и вече няма какво да им вземат.

38

Анонимен

преди 11 месеца

Това не е нормално голяма работа дигнал някой 259 в центъра на софия кой знае какно толкова. Аман от цървулковци, еми дали сме пара за коли ще караме бе

37

Бай Дрън

преди 11 месеца

Аман от филтри, единия от които е нарицателното за Ислямска държава, съвпадаща с българска думичка.

36

Бай Дрън

преди 11 месеца

Проблемът на всички тия увеличени наказания е, рискът от грешка. И ако сгрешат да те глобят 1000 лева или да ти вземат книжката за година, *** дойди. Но ако те изкарат рецидивист, а ти не си и ти вземат книжката, това е недопустимо. Тук дори е възможно да се спретне номер на някой. Затова лично аз съм против крайни наказания като отнемане завинаги на някакво право или смърт о наказание.

35

Анонимен

преди 11 месеца

Снощи едно *** с тротинетка спокойно си мина на абсолютно червено пред мен с 25 км/ч по "Стамболийски", докато аз се приближавах на абсолютно зелено към булеварда по ул."Одрин". Добре, че карах бавно. Можеше да съм се засилил да гоня светофара. Сигурно трябваше да го догоня и да го изнасиля, ама бях уморен и ме мързеше. Другият път някой с по-лош късмет ще го убие.

34

Анонимен

преди 11 месеца

Съсипаха го тоя свят тцтцтц. Наще пък ако не го приложат това още догодина на, за забрани и ограничения сме доста чевръсти само и само да не си оправим инфраструктурата. Тука обаче предричам и друг ефект. Ще се увеличи използването на алкохол и наркотици и все повече добри хора ще се върнат към градския транспорт и ходенето пеш :)

33

Анонимен

преди 11 месеца

Най мафиотската държава в Европа ли ще давате за пример?