46

До Симеон Първанов

преди 11 месеца

Ако поразпиташ някой от живите си роднини, които са живели по онова време, ще ти обяснят за особения статут на България при бай Тошо. Така да се каже, през България са ставали всички незаконни сделки със Запада, и в едната посока, и в другата. България е била удобна, и за едните, и за другите, поради което стандарта на живот е бил доста по-висок от средното в СССР. Интересно ми е към днешна дата, когато сме се устремили да станем неудобни и за двата лагера, какъв мислиш, че ще е стандарта ни?

45

Симеон Първанов

преди 11 месеца

Мислите ли, че ако се върнем пак под руско влияние ще ни позволят да имамем по-високи заплати от руснаците и да сме по-свободни? Ще изпонатръшкат тези, които са по-интелигентни и можещи и такива като копейката, които лъжат и доносничат ще ни управляват.

44

ББ

преди 11 месеца

г-на уравнението му не е вярно!България е част от Света ни,живеем в Глобален...не възможно е копейкин заплашващ Свободно мислещите с лагери на смърта,,решетников убеждаващ ни,че убийствата на жени и деца било "приемливо"...имали "ниша",нямат нищо г-не,позора и затвора имат!Бог да пази САЩ и Свободният!...шанс като на...бин Ладен...и той си вярваше!!!

43

Христо Иванов ДБ

преди 11 месеца

Гайс гласувайте за нас, нека заедно победим Копейките и направим България рай за ЛГТБ обществото и за Украинците. Последните години ние забогатяваме прогресивно, време е да заделим за браята Укаинци. Коалицята, която направихме с ГЕРБ беше за доброто на България, а не защото сме Ви излъгали. С ген Атанасов, Васил Терзиве, Ивайло Мирчев и другите потомци на БКП ще въпрнем България на правия път - а йе чуждопоклонничество и слугинаж, това е истинска демокрация. Слава Украине, Слава Брюксел.

42

Първан Симеонов

преди 11 месеца

както и Андрей Райчев толково много деградираха, че не се трае. Това не е социология, а обслужваща практика на путинистите и митрофановците.

41

Анонимен

преди 11 месеца

До 15, вземи прочети една книга по икономика и финанси, преди да пишеш за неща, които не разбираш. Разликата това България да има борд и всеки един лев да е подкрепен, чрез актив в случая немската марка, а в последствие и евро ни дава свободата, ако еврото влезе е батака, лесно да го заменим с друго, а ако се набутаме в еврозоната се закотвяме към Титаник и няма мърдане

40

анонимен

преди 11 месеца

Безмислено е да ходим вече на избори! Управляващият "елит" или "***, за което се извинявам", си прави каквото си поиска, без да се интересува за електората си!

39

Анонимен

преди 11 месеца

'' Първан Симеонов: Отваря се ниша '' .................................. след всяко изказване на това нещо на снимката, се затвърждава убеждението ми, че въпросното нещо е мало*умен де*бил

38

Анонимен

преди 11 месеца

До 15 Зозо Другари копейки, вие и сега сте в Еврозоната, от 1997г. Всеки напечатан бг. лев е покрит и гарантиран с евро. Ако няма блокирани евра, не се печатат левове. Та така друзя.... ОТ ФИНАНСИ/ИКОНОМИКА НИЩО НЕ РАЗБИРАШ, ПОНЕ ПРЕСТАНИ ДА ДОСАЖДАШ!

37

В.

преди 11 месеца

Ако е достатъчно красноречив и харизматичен. Иначе - ЦЦ2.

36

Анонимен

преди 11 месеца

Стига с тези глупостие,бе Първане! Прочети си първом прогнозите от минали събития,че тогава предвиждай! А героите, които визираш, ще слизат НАДОЛУ, като Радев вече свали 7% доверие! Помнете Цветанов,Сидеров Каракачанов,Манолова,Бабикян! За тях също имаше НИША,драги! Ама де Я?

35

Още малко . . .

преди 11 месеца

За тези които крещат "Слава Украйну" и "Смерть Россий":След приключването на военните действия в Украйна с Победата на Русияи предстоящото ново "преразпределение" на Източна Европа, когато България намери своето място близо до Великая Русь, вие краварски "изпражнения" ще бъдете "прибирани" по надлежен ред и върнати отново /както след 09.09.1944 година/в лагери като Белене, Ножарево, Куциян и Свети Врач.Там всеки един от вас ще дава своя доброволен, безплатен и безкористен труд за България, вие търтеи и лентяи !

34

Право куме в очи

преди 11 месеца

Този директор на тази статистика само върти и суче въженца , а то си е следното... ,,Трима французи правят нация,3 -*** германци армия, а трима българи основават ЧЕТИРИ ПАРТИИ", но.... няма да излезе НИЩО. Това са думи на покойният и уважаван професор. Марко СЕМОВ. Лека му пръст.

33

Анонимен

преди 11 месеца

До ИЗТРИТО значи ВЕРНО!.. Фуражки много.... Работници малко........ Разбираш ли, фа. тмак?

32

Анонимен

преди 11 месеца

Атлантически бил българският вкус ? Този адекватен ли е изобщо? Нарича авантюризми желанието на народа да си имаме суверенитет и да можем да заработим за собствените си интереси най-накрая. Такива като този ще бъдат първите, врътнали се на 180 градуса, когато Възраждане дойдат на власт. Неслучайно ги наричат планктон.

31

ИЗТРИТО значи ВЕРНО!

преди 11 месеца

РАДЕВ ДА ВДИГА ПАК ЮМРУКА, НО ТОЗИ ПЪТ ДА РАЗЧИТА НЕ НА ЦИВИЛНИТЕ ГРАЖДАНИ, А НА ГРАЖДАНИТЕ В УНИФОРМА С ПОДОПЕЧНИТЕ ИМ ПОЛКОВЕ. САМО ТОГАВА МОЖЕ ДА ИМА ИСТИНСКА ПРОМЯНА. Всичко останало е - мижи демократично народе та либерално да те краднем по тоталитарному(как яз си знам). И така 34 години. Обаче вече и в Румъния не е така. И стандарта там е по-висок. НООООООО там има ОСЪДЕНИ, О-СЪ-ДЕ-НИ премиери и министри ! ! ! ! Извода си го правете. Тези, които викате няма да дадем Бойко и онези с Кирето

30

Аз Българина

преди 11 месеца

Другарю първанов не бъркай мечтите си с реалността. Отвори се голяма пропаст между народа и този който наричаш президент. Защото той не е моя президент. Аз не съм го избирал, а и горяма част от народа. За гешев дори няма да се хабя да коментирам.

29

Sin_censura !

преди 11 месеца

В западната преса се твърди че в момента НАТО обмисля разполагането на до 300 000 войници на руската граница. Обсъжда се възможността основата на военния контингент да бъде сформиран от "фронтовите държави", в чийто състав влизат Прибалтийските републики, Полша, Румъния и България. Според ръководството на НАТО този "санитарен кордон" би попречилна Русия, да изнесе войната отвъд границите на Украйна".ЧЕСТИТО ВИ, БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ !НА ДОБЪР ПЪТ !

28

Анонимен

преди 11 месеца

Няма ниша това е има разделение по повод помощите за Украйна и най вече оръжията които щял да им изтече срокът но никой не казва кога И аз съм против оръжията за Украйна който се е подписал там преди време да им дава оръжия аз не чух ние да сме се подписвали за какво ще им даваме боеприпаси

27

akud

преди 11 месеца

освен ако не вкарва някаква Интрига Първан Симеонов е в много голяма грешка на местните избори всичко ще е много интересно ама Възраждане не ги виждам никъде още по-малко па президента