74

Анонимен

преди 10 месеца

*** и Копейчовците страшно много спомагат за това. Дори Тикквата ми е 100 пъти по-симпатичен от недъгавите продажни копейки

73

Анонимен

преди 10 месеца

правителство радостно забляеха овцете и се запътиха към кошарата, бизнеса от камарите също радостно блееше бе бе бе :)))

72

Анонимен

преди 10 месеца

Значи слуховете се оказват верни! Инак щеше да ги подкрепят 100% ))

71

Анонимен

преди 10 месеца

Понеже самите им избиратели страдат от изначални психични затруднения и интелектуална немощ. Тези, на по-високите нива, влизат востаналите 25%. Останалото - за фронта!

70

Главанак

преди 10 месеца

Надали ли има гражданин на тази държава, който да не вижда как главатаря на мафията пързаля онези празни кратуни от ПП ДБ, които вчера гласуваха" въздържал се" ! Това е най голямото предателство в най- новата история на страната!!

69

Анонимен

преди 10 месеца

удобните за управляващите дупедавци новини, от сервилните слуги на днес бг :))))

68

Анонимен

преди 10 месеца

Подкрепят ги....На следващите избори точно ще се види подкрепата.

67

знаем

преди 10 месеца

ГЕРБ са ясни. Те имат твърд електорат - безполезните калинки от раздутата администрация, които им е добре да взимат заплати без много зор; бизнесмените, които са зависими от пълнотата на шкафчетата и които си задължават работниците да гласуват "правилно"; онези от махалите, които винаги си продават гласа на баце; онези, които обичат да живеят сред корупция, рушвети, мутреене и онези - късопаметните граждани, които са лесно манипулируеми и помнят не повече от една-две години назад.

66

Бе, Лаврентий

преди 10 месеца

Би ли описал, ама тако детайлно, а не общо, как Русия ще загуби?

65

Анонимен

преди 10 месеца

Попитахме случайни хора в централите на двете коалиции!

64

Анонимен

преди 10 месеца

"Вие ще продължите да живеете тук - ерго" - Кой е Ерго?

63

Анонимен

преди 10 месеца

До Лаврентий Берия - "Малка нация като нашата няма корени и заложби в националистически идеи. Ние сме мултикултурна нация. Не мразим света и другите." - Селски - не за "националистически идеи", а за национални идеали. Мултикутирни сме като нация, ама нанай ... Една войан да изгухне и ще видиш колко мултикултурни сме ...

62

Анонимен

преди 10 месеца

еее и какво да говорим управлявани и взима решение за нова конституция и съдебни закони събрание с 8% одобрение - то това си е жив фашизъм- по време на соца немаше такива из-гъ-зи-ци

61

Анонимен

преди 10 месеца

платена пропаганда - нямат спиране

60

Лаврентий Берия

преди 10 месеца

До Анонимен 51 - дълбоко се съмнявам, че само за това искаш Русия да спечели! Такива като теб го носят в кръвта си - така са възпитавани от деца. Не, че допускам Русия да спечели. Да, вероятно ще отхапе парче от Украйна. Но това няма да направи руснаците по щастливи. Нито тези като теб. Вие ще продължите да живеете тук - ерго - в ЕС и НАТО, ще продължите да носите в себе си атоагресията и самоунищожителния гняв срещу тези - другите 90% които не ви разбират и ви отбягват. Нищо повече!

59

спомен

преди 10 месеца

До Анонимен::Професор дисидент,който наскоро се самоуби сподели:пуснаха ме от затвора и аз бързам да отида в посолството на САЩ.Канят ме в една стая и какво да видя?Хората които ме вкараха в затвора,бяха преди мен тук!Та,ако се променат нещата,те първи ще станат пак московци и донски казаци.Весел празник Петров ден!

58

goerg

преди 10 месеца

Алфаризъърч - по-леко ***, стига толкоз ***, ке те хване грипа

57

Анонимен

преди 10 месеца

Тя алфаърч боряната си е лека отвсякъде

56

Лаврентий Берия

преди 10 месеца

До до 38 - идеята ми е, че българина не е заложник на национализма. Живеещите в миналото, мразещите всичко и всички маргинали, хората които се възползват от страховете и агресията които такива типове носят в себе си - това е една прослойка от около 12-15% от българите. И не, те не са българското. Нито - родолюбците. Да си родолюбец, не е като днес да повикаш срещу Македония, утре с байрака да мушнеш три ката наденица и две оки вино на аванта и да пееш две юнашки песни. Трябва да ти е в сърцето.

55

жорж

преди 10 месеца

Ама и на Алфаризърч