31

Анонимен

преди 10 месеца

Животински останки са , то само безмозъчни същесства отиват да живеят на дъното

30

Анонимен

преди 10 месеца

Съмнява ме да открият останки. Имплозията се е случила за по-малко от 50 милисекунди, а след това 4 дни е имало време водата да отмие всичко. Отделно, че карбоновия корпус не се мачка а се рапада и нищо не остава от него. Доколкото прочетох всички части, които са намерили са от места, които не са под високо налягане, като опашката и постамента.

29

Анонимен

преди 10 месеца

и какво са открили кости , око, ухо, нещо друго - няма ли снимки някъде

28

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 22. Чел си въшки. Че и плюсове си турнал на глупостта

27

Сата НАТО

преди 10 месеца

Да, и аз вчера разбрах, че варела е бил намотан от въглеродни нишки, лепени със смола. Което го прави да държи налягане отвътре навънка, а не обратното. Много се изумих, това е сериозна инженерна неграмотност.

26

Анонимен

преди 10 месеца

видео играта от батискафа здрава ли е?

25

Коментар

преди 10 месеца

На тоя бахтишкаф само името му е Титан!Нищо от титан няма по него освен капака,което е без значение защото останалия варел е направен от епоксидна смола и човек трябва да е прекален оптимист или с акъл на американска пуйка за да вярва че няма да се смачка на 400 атмосфери налягане!

24

Сата НАТО

преди 10 месеца

Щом са извадили чирепите, в тях трябва да има и човешки останки, ясно е, че няма къде да отидат. На тая дълбочина даже нема животни, които да ги изедат.

23

Анонимен

преди 10 месеца

Предлагали и на Джеймс Кмерън, но отказал. Има с какво да сравнявам, казал. Той се е спускал със съветски батискаф и каза, че там всичко е максимално премислено.

22

Анонимен

преди 10 месеца

Еми може да се очаква като са си поверили животите на подводница, която дори не е сертифицирана. Най-добрите батискафи на света са руските. Най-надеждни. Току що гледах мнението на създателят на един от тях. А той знае какво говори, защото се е гмуркал до титаник повече от 56 пъти.

21

Анонимен 8

преди 10 месеца

До Анонимен 12 - понеже съм прочел, иронизирам невежеството ти с цел да те стимулирам малко да се образоваш преди да се излагаш с някакви словесни диарии.Предполагам осъзнаваш, че безкабелната комуникация не се изчерпва само със смартфона в ръката ти... Хайде със здраве!

20

Само като си помисля

преди 10 месеца

какво им се е случило на тези и тръпки ме побиват.

19

Анонимен

преди 10 месеца

Изяаха ги акулето.

18

До 16

преди 10 месеца

Най-лошата комбинация в днешно време, същевременно е и някаква масова тенденция, да си хем неграмотен, хем нагъл. За справка - ходи се погледни в огледалото!

17

Анонимен

преди 10 месеца

я се е случило, я не. как да повярва човек след години помия и лъжи по медиите

16

Анонимен

преди 10 месеца

До 14 "какво може да накара милиардери да се напъхат в някаква кутийка" Ми вярвали са в нАуката, хората. Ето какво - вярата в науката. Милиони пъти се каза, че "наука" и "вяра" са несъвместими понятия и "вяра в науката" не може да съществува. Вярата е за религиите, а за науката си трябва критично мислене, познания и разбиране, ама ей на, лъжат се хората все още...

15

До 11-007

преди 10 месеца

Ако нямаше ,,краварски технологии" на какво щеше да напишеш тазиг.л.у.п.ост бе пубере ???Ако всички бяха с твоя мозък ,още щяхме да дращим с въглен в пещерите!!....Боже колко още *** има на гози свят в 21ви век

14

Тая подводница

преди 10 месеца

е била направена като в час по трудово... Шефчето на компанията е решил доста да спести от материали. Не е добра идея ако ще се гмуркаш на 3800м дълбочина. Налягането е 380кг на кв. сантиметър.

13

Анонимен

преди 10 месеца

Да се чуди човек човек, какво може да накара милиардери да се напъхат в някаква кутийка, където си напълно безпомощен да отреагираш при опасност.И за погледнеш отблизо останките на потънал преди повече от 100 години, за който вече е казано всичко и повече от всичко. Поверяваш живота си изцяло на техниката. Но това е техника, винаги може да даде накъсо.

12

Милиардерчетата

преди 10 месеца

дето се чудеха как да си харчат парите взеха че станаха на пастет...