44

Българин

преди 11 месеца

България трябва да подскаже на Европа,че печелейки нов член на ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ може да изпусне нас и да ни приближи по-плътно до Русия.Ясно и категорично да заявим позицията на непримиримост относно какъвто и да компромис.Европейците не са наясно за миналото и загубите,които сме понесли от участието ни на страната на Германия във втората световна война.На всичко отгоре точно немеца е този,който се мъчи да ни преметне в този съдбовен за българите момент. Нашите управници добре да си помислят!!

43

Болят ме ушите

преди 11 месеца

От изскривения кривоговорен Български диалект със дивашки простацизъм и първобитност на произношение.

42

Населението на РСМ

преди 11 месеца

Са кумански татари от тюркски произход със смесена византийска синьо-лилава ХУНЗА-пакистан-афагански примес.Порода от чуваши-талибан без индентичност.

41

Ислямската държава

преди 11 месеца

РСМакедония е опасна за християнските европейски ценности, традиции, култура и човешката цивилизация.

40

ШЕНГЕН

преди 11 месеца

ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН

39

македонски българин

преди 11 месеца

Гоце Делчев е македонски българин,борил се за автономията на българите в Македония и Одринска Тракия,което било решение и условие на Берлинския конгрес,което Османска Турция не искала да изпълни.

38

македонски българин

преди 11 месеца

Северномакедонското знаме е несполучлива версия на звездата на Вергина.Нещо като АДИДАС и АДИБРАС.Менте,както и всичко друго във Вукоебината.

37

македонски българин

преди 11 месеца

Българските политици трябва да разберат,че в СМ няма никакви братя,а фрустрирано общество и политици,държащи се на вълната,заради антибългарските си изяви.Там се отделят огромни за мащабите на страната пари за лобизъм и промоция на фалшивия македонистки разказ.Всяка помощ за СМ,е възможност за отделяне на повече средства за лобизъм.Не трябва да се помага на страна,която е агресивна и войнствено настроена срещу България.

36

Анонимен

преди 11 месеца

кво се оказа че немците защитават Македония еми Евала Евала

35

крали марко

преди 11 месеца

До Лазар Диман ходи да правиш *** на сърбите щом си антибългарин

34

Поздрав от Карлуково

преди 11 месеца

До Soli Invictus.........И покланяме се!

33

az

преди 11 месеца

До Лазар Диманис Така, че - правете си сметка! колкото повече се бавите - толкова по-трудно ще се присъедините, толкова повече държави ще предявяват претенции към вас, за да ви допуснат в ЕС! Нали не мислиш, че Сърбия ще ви пусне заради черните ви очи?!

32

az

преди 11 месеца

До Лазар Диманис Лазаре, наясно ли си, че 5-6 държави не ви искат в ЕС? че други двадесетина държави не се интересуват дали ще влезете или не? И че най-много две-три държави истински искат вашето присъединяване?! Даже не съм сигурен дали има и друга държава, освен България, която наистина ви подкрепя. Сред вашите противници са предимно приятели на Сърбия, които не искат друга държава да изпревари Сърбия. България искрено ви подкрепя, но Сърбия ще облекчи връзките ни с Централна Европа.

31

Франчушкият

преди 11 месеца

До Българския Пийте си хапчетата и четете история.

30

уточнение

преди 11 месеца

Нали уж са деца на Сашо Македонски.Но се оказа,че той е с гръцки произход от град Пела .Гърците се озъбиха и те млъкнаха и станаха северомакедонци.Ние искаме да променят името си на Северозападна Макдониа,за да нямат претенции за Хераклея Синтика,която е на наша територия.

29

да

преди 11 месеца

До Христо ХристовТъпак, какви глупости говориш. Те половината вече са албанци от страна има няма 2 милиона души. Цял живот са ги учили да мразят България и българите, сега не могат да си признаят, че са сбъркали.

28

Анонимен

преди 11 месеца

Но за Шенген няма ясни условия..

27

До ''Север

преди 11 месеца

АЛБАНСКИ да се учите

26

Анонимен

преди 11 месеца

Аве какъв ЕС ги гони тези зърнали. Който е ходил там е виждал че са изостанал народ с манталитет далеч от ЕС .Ако човек не знае че се намира в СМ спокойно може да предположи че е в Азербайджан или Киргистан. Гледайте някое политическо предаване по тяхната телевизия Обстановката е като в бг студио от 90 те . А поканените се карат и викат като на пазар Бързо се разбира колко са далеч от ЕС. ЕС никога повече няма да приеме нови страни. Ако това беше нужно и имаха желания Сърбия отдавна щеше да е

25

Всичко е следствие!

преди 11 месеца

След десетилетния Сръбски тормоз, след масовите убийства, изселвания, репресии, побоища, лишаване от работа та дори и заличаване на Българските имена по гробовете в днешна Северна Македония са останали само нискочели ***, за които всичко, което им се поднася като информация за България и Българите е чиста истина!Те не четат и не искат да научат къде са корените на нещата.Така стават само маша в ръцете на управляващата клика, изцяло съставена от сръбски възпитаници!