13

Кой Кого е Учил ?

преди 10 месеца

До Програмис - Кой , къде и кога Ви е учил на това, което написахте?

12

Праведен

преди 10 месеца

ПЕТРОВДЕН е на, 11.07 - набийте си го в тАпите кратуни !

11

Анонимен

преди 10 месеца

До Мария Ти редовно богохулстваш под такива теми. Всеки път с различни имена, но IP адресът е един и същ. Който богохулства, рано или късно търси услугите на погребална агенция. А дано и ти така!

10

Анонимен

преди 10 месеца

Ние сме велика нация - партийна власт, православен ислямизъм, истински национал-цоциализъм, комунистически морал, медицински тероризъм, после пак ислямистки тероризъм, авария и гнусен цинизъм.

9

Анонимен

преди 10 месеца

Честито на имениците! Здраве, успехи и весело лято!

8

Анонимен

преди 10 месеца

Православните църкви се оказаха по- лесни за купуване от езичниците от Католическата и Протестанската деноминации.Днешната Църква е част от езическия и сатанистки ред.Уви.Има подмяна на истинското християнство, което от времето на Исус и апостолите е борба с Мамона и търговците в храма.

7

Анонимен

преди 10 месеца

Така ли, не знаех. Желая Успех и по-скорошно успение на свички свещеници.

6

Анонимен

преди 10 месеца

Като изключим някои крайни(както ги наричат) секти в протестанския свят, и пет шест изречения по темата от папството(напоследък и те не говорят много) нищо от християнското вероизповедание.Точно на тоя ден трябва , да се засрамят именно от Петър и Павел, които бяха жертва и воюваха срещу езичеството на онзи имперски свят доминиран отново от парите и експлоатацията.Празнувате светци и мъченици, а не знаете защо за се мъчили и кой и защо ги е убил.Ами рим. имп. не е по- различна от днешния свят.

5

харесва им

преди 10 месеца

В света днес се шири сатанистка доктрина, подкрепена от езически подреден политическо инономически ред.И..нито дума от Църквата за това.Напротив, тя се е вписала в този свят.

4

Анонимен

преди 10 месеца

За съжаление днес християнството ни е са формално.Да, останали са морални правила , закодирани дълбоко в нас, но това не е достатъчно.Днешният реновиран езически свят е направил така, че да бъдеш християнин(винаги е било трудно) е напълно невъзможно.

3

Павел Петров

преди 10 месеца

Здраве и късмет на всички. Колкото и да е остаряла религията ни, спазвайки някои божиите заповеди и някои от основополагащите изисквания за праведен живот можем да направим своя живот много по-добър, както и нашето общество като цяло. Довечера да ударите по едно за мое и ваше здраве :)

2

Бонго Бонго

преди 10 месеца

Именно между 37 до 50 та година са посланията на Павел, където говори за Македония и македонците, а България се основава между 630 г...Някой да ми обясни, ако знае как така???

1

Анонимен

преди 10 месеца

Честит имен ден на именниците!