72

Радослав

преди 11 месеца

Калинка до калинка защото трябва да се запълва квота, без значение колко некадърно е предложението. Каквото и да бяха предложили, стига да отговаря на изискването на запълване на квотата щяха да го изберат. Виж ако другата номинация беше казала, че се самоопределя като жена, тогава можеше и да спечели защото щеше да запълни квотата за транс нещо си.

71

До Анонимен

преди 11 месеца

Предложението за един или повече комисари идва точно от България, не от ЕС, така че ние си избираме. ЕС само одобрява, толкова.

70

Анонимен

преди 11 месеца

Офф, сега трябва да търсим друг подходящ пост за алчното еврейче Лорер.. Тамън се бяхме успокоили, че ще се отървем от него, като го пратим в Брюксел и тя работата се разсъхна

69

Анонимен

преди 11 месеца

Абе не ми е ясно много но не би ли трябвало българите да си изберем еврокомисар. Явно бъркам нещо.

68

Анонимен

преди 11 месеца

Понеже Даниел Лорер е стиснат евреин и избора е паднал на кандидатът броил повече пачки. Урсула не е безразлична към парите. Да си припомним далаверата с ваксините. И вместо да я свалят веднага от поста и разследват и търсят, Урсито ни кадрува.

67

Анонимен

преди 11 месеца

НИЩО УЧУДВАЩО - ЛОГИЧЕН ИЗБОР, ПЛОД НА ПРИНАДЛЕЖНОСТТА КЪМ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИНСТИТУЦИИ И ОПИТА.

66

Анонимен

преди 11 месеца

О, щом самата Урсула я издига, то тази калинка не ще да е случайна. Любовникът е наброил сума мангизи като има предвид каква нечовешка корупция има в ЕС. Някой ако мисли, че там гъмжи от честни и почтени люде, които никога не мислят за пари, жестоко се лъже. Това, че трябва да си затънал в корупция или поне податлив, за да имаш местенце в европарламента е всеизвестна тайна.

65

То беше ясно

преди 11 месеца

Курвету цеца от село мездра....същата и тая

64

Ужасно Ужасена

преди 11 месеца

УжасТ!Поредната герПерастка.......

63

ББ

преди 11 месеца

До Ханко БратАз съм радетел децата ми и Народа ми да е част от Свободен,Справедлив,Солидарен!!!да стройш сп1,2,да финансират мафийтски ,откровенно работещи за путин...военнопрестъпник е,да се "хвалиш"като бОрисов как си минал меркел-вебер с 200,да стройш с парите им руски потоци...на убиец на жени и деца с парите на ЕС...не е"най-доброто",молоте се путин да не мине през Украина...неосъзнаващи какво се случва,молете се САЩ да продължат да плащат передателствата и алчността на ЕС администрацият

62

Анонимен

преди 11 месеца

Феминистки протекционизъм.

61

ББ

преди 11 месеца

феминизма ще спаси Света ни от...какво г-жо фон дер Лаен???равенството не са пола,цвета или националностите...качеството,бАрисов агента на кгб...любимеца ви се хвалеше как и "магаре да вържа ще го изберат",като вкарате РСМ и принудите унижаваните от бУндестага,ограбваните Българите да напуснат ЕС...какво печелите?..аааа пари..бАрисов с парите на пеевски ограбени от ЕС корумпира управляващите ЕС,обслужващи..путин!селяните го виждат..ЕС..не ..платено от путин!Бог да пази САЩ и Свободният!

60

Ханко Брат

преди 11 месеца

ЕС е най-доброто нещо което се е случвало на България през 1300 годишната история, но плебеите не могат да го разберат това нещо и само знаят да плюят.

59

Новият Политик на BG

преди 11 месеца

До 62 и 67 Колеги изразявам своята Подкрепа относно формалната концепция на дадената политическа конструкция.

58

Румен Пантерата :D

преди 11 месеца

До 62 Прав сте господин Пума

57

тази еврейка

преди 11 месеца

тази еврейка - Илиана Иванова - има американски паспорт, палавата Урси да не би да си съгласува списука с посолствоТО ?

56

Guru

преди 11 месеца

Kenefa Лорер да си беше сменил пола, че да запази равновесието мъже-жени в ЕК. Инак не става. А на просто К, нямаше как да му се получи след "Урсула ми каза така". Урсула травepco щеше и на възраждане да избере кандидатура, само не и на просто К.

55

Анонимен

преди 11 месеца

Джендърка от ГЕРП.

54

Алекс

преди 11 месеца

Поредният грешен ход на Про100 Киро.Двойната кандидатура си беше доста бездарно изпълнение.

53

Ами

преди 11 месеца

Естествено, само дето наште Пишман-Политици трябваше пак да се направят на интересни !