36

Ротшилд

преди 10 месеца

До програмист Няма злоба робе, щракай на пластмасовите копчета до изпържване на мозъка, и плащай добре на жена си да не те напуска, че скоро

35

Програмист

преди 10 месеца

До 38 : смешен си. Много далеч си от истината, но звучиш убеден. Говориш несвързано, и буквално ти избива пяна на устата от завист и злоба.

34

Ротшилд

преди 10 месеца

До програмист Жена ти ще те изоставили след като си загубиш скоро работата ? Добре ще ви оставя още малко да живуркате, но септември идва нов локдаун и пандемия , навивай си ръкава са ваксиниране всяка седмица. Нека видим тялото ти колко ше издържи на ваксиниране и пържене пред клавистурата. Ако не разбра какво искам да ти кажа .. ами да селянина ще те превъзхожда винаги- чиста храна и вода , а ти КФС и ваксини , нямаш избор , тялото ти е болно програмисте

33

Анонимен

преди 10 месеца

Това говори, че сме изостанали от цивилизацията с десетки години - във всяко отношение- технологично, дигитално, ментално..Страна от ЕС, но сме на нивото на Русия предполагам?..Вчера случайно открих едно видео на канадски влогъри, които посещават София и разказват за БГ. В едно заведение до тях се приближиха 4 деца (момчета) на около 12-13 г. и ги заговориха на много добър английски, от което канадците останаха възхитени! Много умни, възпитани, прекрасни българчета, има надежда значи

32

Реалист

преди 10 месеца

Дали да се използва компютър зависи и от технологията на работа определена от дебеловратия демократ работодател. В България поради мизерните заплати се използва ръчен труд, а не съвременни технологии на работа.

31

Анонимен

преди 10 месеца

Българина работи най малко на компютър и най много на бутилка с ракия

30

dnes

преди 10 месеца

Не трябва да се забравя ,че ние сме страна на ниско квалифициран труд с много ръчна работа.За такава промишленост на ишлеме компютъра не е необходим.

29

Анонимен

преди 10 месеца

Аз само за удоволствие - спа с него, и от клавиатурата ми се отбелязват буквите на лицето вече.

28

ьаьаьаьа

преди 10 месеца

За това са здрави с очите. Защото ако трябва да си платят очния или някоя операция ,няма да им стигнат 3 живота работа на компютъра.

27

Анонимен

преди 10 месеца

Това ,че ползваш дигитални устроиства не те прави интелигентен а в в някои случаи точно обратното.

26

Някой

преди 10 месеца

Забравихте, че ядем доматите с корените и коловете.

25

Някой

преди 10 месеца

Всичко правим от телефона, лап топа и таблета. Името компютър ми е като от миналият век. Дори автобиографията си правя от телефона.

24

Анонимен

преди 10 месеца

Да хващат мотиките, че гладът идва.

23

Анонимен

преди 10 месеца

нещо невярна статистика.. Всички шофоьори на тирове ползват дигитални устройства .. GPRS .. Ако човек се вгледа навсякъде се ползва някаква по умна електроника..

22

Анонимен

преди 10 месеца

Ами даже за кварталните бабички създадоха платформи като Фейсбук и Туитър. А, грешка, те сега младите ги бият по клюки.

21

Бил Гейтс

преди 10 месеца

Радвам се че голяма част от българите са овце. Търпят ли търпят. Избират си хубави бизнесмени за управляващи и правят всичко лесно и достъпно за инвеститори като мен. Тази година ще построя фабрика и развъдник за комари , които когато заразяват хора да ги предпазват от някои болести. (А може да помогнат и за появата на други) Благодаря ви че избирате такива бизнесмени за ваши вождове , вървете към демокрацията и гребете с шепи. скоро ще инвестирам в фабрика за продажба на въздух. Поздрави Бил.

20

Анонимен

преди 10 месеца

Абе да не поверваш справаме се криво лево с компотите.Ама ми е малко чудно , значи ако не ползваш компотите на работа значи си неук и ***.Вече ке знам.Те сигурно са искали да кажат , че не се ползваме от изкуствения интелект а си ползваме все още нашия.Тези които ползват собствения значи са прозти.И тва вече ке го знам.

19

Анонимен

преди 10 месеца

Това е добра новина. Означава, че ние сме на нива пред много други, които си мислят, че са по-напред. Решаваме си задачите без помоща на компютър.

18

Анонимен

преди 10 месеца

Не вярвам с толкоз ек здравеопазване само от рам ги бием щот и в Брюксел няма такова ел здравеопазване има обаче ско не ползваш здравни услуги ти връщат парите затова идват да се преглеждат у нас

17

Хмм

преди 10 месеца

Това е щото използват повече телефоните отколкото да работят