38

Анонимен

преди 10 месеца

пишете си каквото искате важно че не е имало чевешка икръв

37

Анонимен

преди 10 месеца

Всъщност Суровикин НЕ Е заподозрян в нищо. Ако беше иначе - нямаше да е вчера на съвет по въпроси на сигурността в Ростов на Дон

36

НЯКОЙ

преди 10 месеца

дишате прахта на путин

35

Анонимен

преди 10 месеца

Да бягат в България, тук имаме опит с настаняване на руски бегълци от преследване - не случайно има село Бяла гвардия. Сега да създадат някое на името на Пригожин

34

Анонимен

преди 10 месеца

Русия получи много сурови уроци през последните две години и разбра, че на първо място трябва да се прочисти от вътрешните врагове. Трябваше да го направят, преди да се заемат с външните. Но сега ще го направят в движение. По-добре късно, отколкото никога.

33

до 55

преди 10 месеца

Първо да се отървем от агентите ватенки, които са напаст за БГ и тогава!

32

Анонимен

преди 10 месеца

а чистката на америкаските агенти в българия кога

31

коко

преди 10 месеца

Каза Гоги стотинката.

30

Анонимен

преди 10 месеца

"Хубаво е когато монголоидите се избиват по между си" --- Звучи като инквизиторско заклинание, но не помага.

29

Гоги

преди 10 месеца

Да идват и в България. Толко много фенове има на Вагнер,особено около епопеята Бахмут! Оооо забравих,те копейките си менят мнението според ситуацията. Сега са против Вагнер! Хаххаха

28

Анонимен

преди 10 месеца

Сега всеки предател, който се самообозначи за 24 часа, ще бъде представян в демократичната преса като фен на Вагнер. Макар, че по-скоро е чужд агент, заради който загиват хора. Няма значение дали е фен на Вагнер или на Битълс. Всички врагове трябва да бъдат изправени пред военен съд. Немедленно.

27

Анонимен

преди 10 месеца

Вчера Президентът Путин посети най-древният град на Каспийско море Дербент и беше облечен в черен костюм и черна риза без вратовръзка.

26

Шорошки отпадъци

преди 10 месеца

СЛЕД КАТО ЦЕЛИЯ КОЛЕКТИВЕН ЖИДО-АНГЛО -САКСОНСКИ ЗАПАД НЕ МОЖА ЧРЕЗ УКРАЙНСКОТО ПУШЕЧНО МЕСО И СМЕШНИТЕ ИМ САНКЦИИ ДА СЛОМЯТ РУСИЯ ,НА СЪЩИЯ ЗАПАД И УПРАВЛЯВАШИЯ ГО ХАЗАРСКИ-Ч**@ФУТСКИ (ЕЛИТ) ИМ ОСТАНА САМО ЕДНО ДА БЪЛВАТ ДЕНОНОЩНО ЛЪЖИ И АНТИ РУСКА ПРОПАГАНДА.ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ Е ДОКАЗАНО,ЧЕ ЮДИТЕ КОИТО КОНТРОЛИРАТ ЗАПАДНАЛИЯ ВЕЧЕ СВЯТ СА НЕДАДМИНАТИ В ЕДНО-ЛЪЖАТА И ИМЕННО ТОВА СЕГА ИЗПОЛЗВАТ СРЕЩУ РУСИЯ-ЛЪЖИ И ПРОПАГАНДА.КАТО НЕ СТАВА С ВОЙНА И САНКЦИИ ЩЕ ПРОБВАТ С ЛЪЖИ .

25

r3v0lv3r

преди 10 месеца

До Анонимен лъжливата руска телевизия няма да каже истината, в телеграм си има достатъчно информация за случаят. Соровокин е арестуван още на 25 и до сега семейството му не са го чували. Повдигналиса обвинения на 4 руски пилота, които са отказали да вхърлят бомби по колоната на Вагнер.

24

Я па я..!

преди 10 месеца

Беглеца се завърна и раздава справедливост.

23

Анонимен

преди 10 месеца

Поредната дезинформация. Песков развенча тази дивотия, която предлагате, точно за Суровикин. Хайде, погледайте малко и руска телевизия, и престанете с глупостите на укронацистки настроени анализатори.

22

Скромно мнение

преди 10 месеца

Жужи е отмъстителен.Пак излъга че няма да има преследване. Пригожин направи грешка че се отказа.

21

Анонимен

преди 10 месеца

Мисля, че това и беше целта на тази дандания. Дружката на Путин Пригожин направи услуга на своето другарче и даде повод да започне чистка. А който не трябва да се пипа няма да бъде пипнат. Не се тревожете, ако много сте се разтревожили. Путин тези чистки трябваше да ги започне отдавна, но нямаше как без повод. И без това го бяха обявили за диктатор, но сега има всички основания. Пригожин му развърза ръцете

20

Сър Пичук

преди 10 месеца

Предлагам на хипофизния с токчетата да му пратим нашите копейки на чело с ромчето от Максуда. Те ще са му верни

19

Евроатлнтик съм

преди 10 месеца

Евроатлантик съм. Бях в Карлуково. Излезнах. Гласувах за Кирчо. Пак ме приеха в Карлуково. Но тоя път ни раздадоха женски дрехи и вазелин. Страшничко е. Днес се изпуснах леко в НАТОВ-ските к-ил-оти с марка АНАЛина Бербок.