36

.

преди 10 месеца

Два пъти са намалели осиновяванията, точно заради такива периодични промени в закона! Кой ще иска да гледа дете 20 години и след това да чуе: Ти не си ми баща, отивам да търся биологичния, та да почнат изнудвания, драми, злоупотреби от съмнителни "нови роднини-парашутисти". Ицо хазарта закона щял да променя, луда работа! Да подпомагат майките да си отглеждат децата,а не да променят закони за тайна на осиновяването и с това допълнително да доразбиват хиляди човешки съдби!

35

И.Б.

преди 10 месеца

В корена на думата "осиновяване" стои думата "син", а не "дъщеря". Може ли някой да измисли нова дума, от която да личат и двата пола?

34

Анонимен

преди 10 месеца

Белите бебета свършиха вече и затова не искат да осиновяват индийчета.

33

Анонимен

преди 10 месеца

Бъркате, правилното заглавие е имиграцията след децата е нараснала в пъти след безперспективното управление на Радев и Подмяната!

32

Анонимен

преди 10 месеца

Поредното забавяне с не приоритетни теми , само и само да трупат стаж депутатите Ни в НС .

31

Анонимен

преди 10 месеца

Пак дъвки.

30

До 27,продълж.

преди 10 месеца

Подкупи са били давани и за подмяна на новородено с дефект със здраво дете. Доста по-трудно е било вместо родено момче да дадат на родителите новородено момиченце. Можело е да стане само ако родилката не е била на себе си. Заможни тъстове на брутални npocтaцu са отстъпвали пред плача на щерките, заплашени от мъжете си, че ако и този път донесат от родилното момиче, мъжът ще поиска развод. Какви ли не истории имаше. Сигурно ги има и днес.

29

До 27

преди 10 месеца

От доста години отнемат здрави деца от родителите им чрез измама. Началото на този престъпен бизнес е още през соца. Когато се ражда трето и дори само второ дете на семейство с нисък социален статус, но в добро здраве и доказана бълг. етническа принадлежност, казват на родителите, че детето се е родило мъртво. За такива деца още тогава се е чакало на опашка и са били давани тлъсти подкупи. Понякога така са отнемали едното дете в случай на раждане на близнаци. Известни са покъртителни истории.

28

Анонимен

преди 10 месеца

Домовете са пълни с ромчета, а българите не искат да ги осиновяват, а влезте в някой дом да видим дали ще видите българче, предишния ми коментар го изтрипа не знам

27

НиковаПовечеГРОБЧума

преди 10 месеца

А това,че и хората намаляха - това не ви интересува,ваща ммммммммм!

26

Анонимен

преди 10 месеца

Ицо хазарта две години по сиропиталища ходи и се се без заплата се прибира вкъщи. Жена му е взела мерки да се развежда. Няма какво да ви правя изводи 2+2 можете да съберете

25

До Анонимен 23

преди 10 месеца

Вярно е каквото си написал, също така е вярно, че в някои частни клиники паралиите, които си правят ин витро, имат възможност да избират от кого да бъде донорският материал. С други думи, актуална е и днес поговорката "Парица - царица". Чели сме нееднократно кои отиват да дават донорски материал, също и за случая, при който срещу заплащане яйцеклетки е давало неведнъж момиче от етноса, което било със заболяване, предавано генетично. Разкрили я, когато отишла да продаде яйцеклетки в Гърция.

24

Анонимен

преди 10 месеца

Лгализират продажбата на деца, скоро ще почнат да ги отнемат от родители по измислени причини

23

Има такива случаи

преди 10 месеца

Бедата е там, че в някои случаи кандидат-осиновителите биват умишлено подвеждани. Вярно е, че детето с нищо не е виновно, но когато някой си мисли, че е осиновил здрво етническо българче, а след една година вече стане съвсем ясно, че нито е българче, нито е здраво и на всичко отгоре индикациите са и за вродено псих. заболяване? Тогава с какво е виновен осиновителят и защо трябва цял живот да бъде наказан с отглеждането на детето на някой безотговорен нищоправец, смъркал калпави субстанции?

22

Хмм

преди 10 месеца

До Анонимен: Отпадането на тайната е брутален популизъм и би довело до повече зарязани бебета край кофите. Но няма връзка с еднополовите. Еднополовите и сега осиновяват съвсем успешно - единият осиновява като самотен родител. Да се узакони това е в интерес на всички - хомо, хетеро, но най-вече за осиновените от хомота деца, които са си факт.

21

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 22Искат да направят информационна система, най-вероятно по проект.

20

Анонимен

преди 10 месеца

Намалели са и защото има инвитро и хората предпочитат тази процедура, дори и с донорски материал, където пак има тайна. Все едно че генетичния материал е техен и детето е изцяло тяхно без чужди гени.Това е модерният вид осиновяване. Има и сурогатни майки, нищо че в България е забранено. Та вече малко хора се отправят към осиновяване.

19

Анонимен

преди 10 месеца

Какви са тия глупости? Процедурата е изключително проста - попълваш си документите, носиш си разните документи (които се вадят за ден и половина) и ходиш на срещи със социалните и те идват у вас. И минаваш обучение. След което чакаш. А самото осиновяване е буквално един подпис и среща със съдия.Процедурата е максимално опростена и ако искат да я правят електронна, то е защото искат някой да вземе пари за нова система. Осиновяванията са паднали, защото всички сме обеднели.

18

Бай Хой

преди 10 месеца

Настоявам ГЕРБ и ПП да преразгледат и цената на презервативите и техният внос в нашата страна!

17

рушители

преди 10 месеца

А щом е въведена тайна на осиновяването не ви ли хрумва , че е направена защото има за какво.Същото като и с главния прокурор.Тези неща не са направени, защото са знаели, че ще има крадливи политици и тн.А може би най вече защото са патили.