7

Анонимен

преди 10 месеца

Да се чуди човек, как едно време са правили деца без министерства и министри. Не мога да си го представя.

6

Анонимен

преди 10 месеца

Я искам министърът на младото семейство да ми доведе някоя сгодна женица, за предпочитане с големи бомби и тесно дупе и да ми я сложи на грездея. После да ми гледа чаветата.

5

В България е обратно

преди 10 месеца

В България политиците ежедневно се стараят да затрият нацията!!!

4

Добро утро

преди 10 месеца

Како Маро! Сетихте ли се? Ай честито!

3

Анонимен

преди 10 месеца

У нас ако осигурят достъпни жилища, помощи за хората с доходи под минималната издръжка за 3 членно семейство и сигурност, че няма да останеш на улицата може и да се вдигне бялата раждаемост.

2

Анонимен

преди 10 месеца

Нашите родоотсъпници пък може да направят министерство в помощ на Окрайна. Сегашното престъпно правителство е много заето да изпълнява всички директиви на ЕС, сащ да помага всячески на Окрайна. Но за Българите просто нямат правомощия и нищо не се прави. А ние продължаваме да спим и да гледаме съучастнически какво се случва в територията.

1

Глупости...

преди 10 месеца

И как ще я увеличат тая "раждаемост" ? Статистиката от различните държави ясно показва че колкото по развити, образовани и богати са хората толкова по малко деца имат. Най много деца правят в държавите от третия свят. Топ 10 по раждаемост са все държави от централна Африка. Нигер, Ангола, Мали, Уганда, Бенин, Чад, Конго, Судан и др. А най малко деца раждат в Монако, Южна Корея, Андора, Япония, Tайван.....България е на 10-то място.