221

СЛАВА на РУСИЯ

преди 10 месеца

Тоя Киро е чист клоун и изполва Русия за маркетингов враг.

220

Главанак

преди 10 месеца

Абе тоя нормален ли е? Не му ли идва ум в празната кратуна,че вече много техни привърженици не искат нито да ги виждат,нито да ги чуват! След вчерашната тяхно предателство,което няма аналог в най новата ни история,те просто трябва да върнат мандата Пфу Позор! Прав е президента да ги държи прави! За такива гербаджийски ибрици е необходим Народен съд ! То бива,бива предателство,ама тяхното надмина и това на руди гела! Маха те се по скоро,да живее Възраждане!

219

От хората

преди 10 месеца

Ужас.Шу,,бе,,то било голям страх.

218

Анонимен

преди 10 месеца

цитат сипят закани като пост 223Едноокия смок вече се е прицелил във всички русофили от всички нива. Някои нямат търпение да ги настигне.

217

Анонимен

преди 10 месеца

Сега наследниците на същите кръщават софийски улици на фашаги и сквернят антифашистки паметници.

216

Анонимен

преди 10 месеца

После му отрязали ушите, почнали да секат един по един пръстите на ръцете му рязали филета от бедрата му, драли ремъци от кожата му, отсекли дясната му ръка до лакътя и му биели шамари с неяДовели и брат му Васил рязали го и него парче по парче пред очите му.Умирающ, Стамболийски успял да напише на стената с кръвта на отрязания показалец на лявата си ръка: 12 ч. 14 юни 1923. Ст.

215

Анонимен

преди 10 месеца

вилата на Стамболийски вече се била настанила четата на скопския войвода Величко Вилянов Чичето и чакала.Капитан Харлаков се изправил пред Стамболийски и му прочел смъртната присъда от името на ВМРО и Военния съюз и казал на офицерите:-Вие не си цапайте ръцете с кръв, македонците ще свършат тая работа.И настъпила нощта на ножовете.Македонците се нахвърлили върху Стамболийски, започнали да го яздат като кон, викайки: Ти язди България три години, нека и теб да пояздимЗа да препуска по-бързо нагоре-надолу по стълбите, пришпорвали го с ножове и щикове. (Повече от 90 пробо

214

100 ГОДИНИ ФАШИСТКИ

преди 10 месеца

УЖАС И ТОРМОЗДокато войската на полковник Славейко Василев претърсвала околността, на 10 юни капитан Харлаков бе извикан във Военното министерство от генерал Вълков, в чийто кабинет завари новия министър-председател Александър Цанков и министъра на външните работи Христо Калфов.Генерал Вълков изведе капитан Харлаков в чакалнята и му заповяда да потегли с отряда си за Саранбей и оттам за Славовица, където да влезе в подчинение на полковник Славейко Василев: Стамболийски да не се докарва жив в София, щом се залови, да се екзекутира веднага! В противен случай отговаряш с главата си!(Ге

213

Анонимен

преди 10 месеца

Едноокия смок вече се е прицелил във всички русофили от всички нива. Някои нямат търпение да ги настигне.

212

Анонимен

преди 10 месеца

Един е Путин и Костя е негов Пророк!

211

Изнервен

преди 10 месеца

Затова ли предлагате за кмет на София наследник на агенти от ДС?

210

Анонимен

преди 10 месеца

Като чета коментарите мога само да кажа: *** в атака!

209

Сметката

преди 10 месеца

Ти първо намали нар :ко$&тиците, че вече без да четеш едно изречение не можеш да формираш на български.

208

Анонимен

преди 10 месеца

Ще си наслагат свои хора без ценз, за да им служат вярно и така щели да изкоренят корупцията, като наложат своята корупция. Всяка идея на тоя мошеник води до прецакване на обществото и държавата.

207

кухо кухо та дрънка

преди 10 месеца

бре, па ходи и ни излага навсякъде където може.

206

Анонимен

преди 10 месеца

Асен Василев: Това означава, че по предложение на министър-председателя парламентът ще утвърди ръководители на ДАНС, главен секретар на МВР, ДАР, НСО, ДАТО, мисля че. Военно не знам дали ще го пипаме. Това са наши хора, които са одобрени от посолството.

205

Анонимен

преди 10 месеца

Превод: трябва да разчистим българските служби, за да може посолството да си инсталира къртици на тяхно място.

204

Украинския сценарий

преди 10 месеца

сега ще започнат чистки на всички инакомислещи, после следва забрана на политически партии, после ще ни хвърлят във война с Русия - нещата се развиват точко като в Украйна.

203

ППДП предаде протест

преди 10 месеца

Гласувайки в подкрепа на имунитета на Тиквата! Анатема, предатели, да горите в Ада!

202

Анонимен

преди 10 месеца

В София заваля!