90

ББ

преди 10 месеца

До Дианауоу...певск-борисов..ще минават китай...с 200??Бог да пази...Китай!

89

Диана

преди 10 месеца

Според мен, много хора мразят САЩ и без да са комунисти или марксисти или социалисти по неговите класификации...Тъй като Комунистическата теория не предполага умраза, тези хора явно не са нито комунисти, нито марксисти, нито социалисти...Ако Тръмп наистина иска да не допуска хора, изпълнение с претенции и умраза към САЩ, той трябва да ги тества за такива отношения, а не за формални принадлежности към политически, религиозни и социални формации, според мен...Китай се пишат комунисти, но не са!

88

ББ

преди 10 месеца

поредното доказателство...винаги блокираха постовете ми тр.ло.ете на пригожин,възхваляваще те и те правещ..."звезда",продаваща САЩ за...рубли...плащани ти през ДБ,пРигожин те направи "президент" на САЩ...доказано...толерантно си...мълчим!!!гладните го виждат..."елита"...прави пари,ограбени от гладните!!!хората ще излязат на барикадите!!!Справка Историята!!!

87

ББ

преди 10 месеца

ти от много десетилетия трябваше да си изгонен от САЩ!агент си на комунистите от десетилетия!финансиран от Ссср...и не си последният,Народа на САЩ никога не трябва да ти простят преврата и убийствата на мирни в Капитолия

86

Стария хъш

преди 10 месеца

Комунистическата партия беше 18 последната по брои в америка.само 350,000 члена.след разпада на ссср се пренесоха в демократичната партия повечето и в другите парти.

85

Те са там отдавна

преди 10 месеца

Тръмпец... те комунистите и марксистите отдавна са там при вас. При вас са още от времето кагато дофтасаха марксистите от Франкфуртската школа,а посли и троцкистите. Днас повечето ви университети от Бръшляненатя лига са овладяни от троцкисти и леви либерасти а Демократическата ви партия е ляво-либераст-троцкистка. Сигурно помниш битката на ФБР с комунделите във Холивуд през 50-те години... но тая битка накрая беше загубена.

84

Анонимен

преди 10 месеца

То и американци никой не иска, ама си врете гагите навсякъде.

83

Стария хъш

преди 10 месеца

Всеки които иака повече социални превилеги е социалист.А този които иска безкласово обшество е комунист всички да са равни.Имено затова е утопия.Да бе да Тръмп че бърка бетон наравно с мене кога???Всека държава има 30% социализъм-държавен капитализъм.Армия,полиция.пандизи.садилишта.училишта,пенсия платена отпуска с болнични това е социализъм-стеит капитализъм.Но простаците не знаят заштото са та паци.

82

Сталинка Георгиева

преди 10 месеца

Това значи ли че и мен ще изхвърлят от САЩ?!

81

Шефа

преди 10 месеца

И все пак както казват Маркс и Ленин социализма ще победи ,така както Земята се върти!

80

Олимпий Панов

преди 10 месеца

На кого е притрябвала тая наркоманска държава с клошари по улиците?Мигрантите са план на Путин да съсипе Америка отвътре)))

79

Олимпий Панов

преди 10 месеца

Демек Китайците!

78

Е? И?

преди 10 месеца

До АМА ДРУГАРЮ ДРЪМП- Нали точно това иска да спре Тръмп?!!!!За да ви спре и защити държавата си!

77

клоун

преди 10 месеца

и фашистите като тебе също

76

Анонимен

преди 10 месеца

То не е бил толкова страшен самия комунизъм, а повече последиците от него! Още помня как Петър Дертлиев на първата студентска стачка каза-,,Комунизма не е само система, той е манталитет!"

75

Анонимен

преди 10 месеца

А в България точно тия най-много го хвалят хахах

74

Истина

преди 10 месеца

Аз имам виза, да се оправя. Ще си ходя когато поискам докато ми изтече визата или ми сложат черен печат :)

73

баба мара

преди 10 месеца

никъде по света не е имало комунизъм това е утопия аз пък не искам пенсионираниченгета от сащ да купуват медии по света всички конфликти по света са посценарии на сащ защо не спрете оръжието и парите за украина и не направитефинансов одит

72

Добре братчет

преди 10 месеца

*** като дойдете на власт , отменете данъците! Няма да те обиждам, не ми е на нивото!

71

до 90

преди 10 месеца

Хаха ти сериозно ли не знаеш какво е добавена стойност. ДДС да ти говори нещо?