93

Анонимен

преди 6 месеца

кой измисли тая едерастия дано не живее дълго време ако може и днес да даде фира и цялата му рода

92

Еххх

преди 11 месеца

Една 30 годишна на газ била по замърсяваща от нов дизел .Тоя дет го измисли това да го сложат зад ауспуха 1 час и на двете коли .

91

Слаба памет

преди 11 месеца

Гошо *** е прецедател на Общинският съвет? Какво решение да очакваме? Овци гласуват. Защо не коментират готренето на дрехи, гуми и дограми в гетата и защо не събират незаконните къщи където се горят тези тровещи жителите материали? ЗАЩОТО ВСИЧКИ ПАРТИИ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ НЕГРАМОТНИ И ПОДКУПНИ ГРАЖДАНИ.

90

Под прикритие

преди 11 месеца

Уж заради ЕАкулогични причини, всъщност еУроидиотите искат да ни накарат да се откажем от автомобилите (само обикновените хора) и да ни натъпкат в автобусите и влаковете (без баровците които ще карат свръхскъпи Тесли) за да могат "избранниците" на съдбата да се движат по празни улици ! За тези които не знаят какво е комунизъм...Е те това !

89

Читател

преди 11 месеца

Чудно как никой от общината не сети да спре достъпа в центъра на всички *** има буфери зони да паркира и градския транспорт го има да го ползват, а жълтите павета са трасе за всички от движещите по Цариградско шосе към Люлин и Южна дъга, защо не ги затворите отровите живеещите в центъра, ама не птичия Ви общински мозък е зациклил. Центъра е гето смрад мизерия кучета друсат *** по тротоари и градинки строени автомобили с майстори простаци се подвизават на всеки ъгъл. Позор.

88

Сашо

преди 11 месеца

До 89 Ало спри се малко да говориш за старите Руски автомобили .Не намесвай темата Възраждане!Първо меките китки германчетата забраниха Евро4 дизел в Големите градове.Рвро 4 е до 2009 г.Тези п...ли има закон за исторически коли а про по всяка марка навършила 30 години можеш да я караш навсякъде!Получава номера Н и можеш в Бундестага да влезеш!Простотията ,която въртите около Възраждане е дебилска!В Германия има АfD те са вече при днешни избори 2 партия.Против са срещу *** ,зелени,миграцията

87

Сашо

преди 11 месеца

Чакайте чакайте ,любителчета на Европейските "ценности"***,зделка за стабилност и устойчивост,ваксини,дигитално Евро,.Вие сте затворници вече.2030 е годината на нулирането.Няма работа,роботи,контрол на плащания,клима локдауни,без месо,изкуствени храни и пандеммии.

86

Гочо Булгуров

преди 11 месеца

санкции ... глоби ... v12 и v8 може, а за 18-20 годишни не може, айде де!

85

Xaxa

преди 11 месеца

Каруцата е екологично чиста, за нея забрана ще има ли?

84

До Крундел

преди 11 месеца

Няма значение годината на производство, а колко замърсява което се измерва на ГТП и се слага стикер. Може сравнително нова кола да е по-ниска категория от стара. Стига си лъгал и заблуждавал хората

83

Гошо

преди 11 месеца

До Крундел--всички коли които не са на ток са стари не баш де, ама са неевропеиски Така че вън от не само центъра ,а и от България ,да си ги карат по Русия и БРИКС,в ЕС няма място за недемократични автомобили , енерогнеспестяващи уреди и пърдящи крави оставящи въглеродни отпечатъци

82

Анонимен

преди 11 месеца

Категория 1 са старите руски лади и москвичи и затова от възраждане се надигат.

81

Анонимен

преди 11 месеца

Пак гласувайте за тях на изборите! После мрънкайте във форума...

80

Анонимен

преди 11 месеца

Засегнати са ретро колите, е колекционерите да му мислят и онези, които са без електрички.:))

79

Гумичка за триене

преди 11 месеца

Ще намалите ли ПЪТЕН ДАНЪК тогава ???? Щото реално забранявате хората да ползват ПЪТЯ? И какъв ви критерия щото явно и вие не го знаете? Половината от новите евро плюс две коли са с махнати филтри и излъган софтуер,!!! Как ще го контролирате това ???? Аматьори сте аматьори! Чули че някъде затварят и айде и те !!! Смешни хора братче кво да ги правиш!!!!

78

Аз

преди 11 месеца

Аз чакам деня, в който коли от провинцията няма да бъдат допускани в София. Или поне да си плащат солидни такси докато пребивават.

77

Анонимен

преди 11 месеца

Че то нови има ли ?

76

Батето

преди 11 месеца

До Истина ви казвам!Аз карам Мерцедес 2007 320 CDI (3000 кубика) дизел и е евро 4. За да ти сложат по-ниска категория сигурно нямаш катализатор. Имам приятел с Мерцедес същия двигател като мен но без катализатор + чип тунинг и му сложиха по-ниска категория не помня 1 или 2.

75

Анонимен

преди 11 месеца

ОТ 1 ДЕКЕМВРИ СОФИИСКИТЕ НОМЕРА ЩЕ ИМАТ ГОЛЕМИ ПРОБЛЕМИ В ПРОВИНЦИЯТА

74

Анонимен

преди 11 месеца

Алоу, центъра на София не е на фандъчка, а на хората,включително тия на които иска да забрани да ходят там щото не могат да си позволят скъпи коли!