9

Диоген

преди 10 месеца

Ако са украинци, са бежанци. Ако са афганистанци или сирийци, са мигранти... Двойни стандарти, май?

8

ЬЬЬ

преди 10 месеца

Най-голямата заплаха за ЕС и за Европа като цяло е мюсюлманската мигрантска вълна,която по "мирен" път ще окупира континента и ще наложи своите мюсюлмански правила и начин на живот.Те са само една,но много мощна бомба със закъснител против християнството и християнските ценности.

7

Пародия на държава

преди 10 месеца

Май гранична пречат само на туристите по вишките по границата. Всичко останало е разградено и се минава без проблем.

6

Веско

преди 10 месеца

До Анонимен 4 Това е абсолютно невярно твърдение. В нито една страна в Европа няма забрани за пътуване на автостоп. Има ограничения примерно, да не ходят пешеходци по магистрали, но това е друго. Винаги могат да се качат на паркинг или бензиностанция. Та с оглед минусите, не виждам реално обяснение какво обвинение ще издържи да осъдим шофьора. Освен глоба по ЗДП, че е качил хора в камион.

5

мики

преди 10 месеца

Ние имаме ли граница изобщо??? Външна имам предвид, на ЕС? Какъв Шенген, какви пет лева ни гонят? Ние не сме и за Средна Азия.....разграден двор. Аз не искам от моите данъци да се дават заплати на гранична полиция (и армията). Те не вършат никаква работа.

4

Анонимен

преди 10 месеца

В Гърция е абсолютно забранено да качваш на стоп! В Кочиноландия как е?

3

Веско

преди 10 месеца

Нещо не ми е ясно, а може би не е обяснено. Криминализирано ли е да качиш хора в нужда на автостоп? И трябва ли да им изискваш някакви документи за това? В какво ще обвинят водача и как да разбере дали пътника е "мигрант" или турист?

2

В

преди 10 месеца

Гърция дават по 3 г. на мигрант. Значи тоя щеше да отнесе 120 г затвор. Не може ли просто да препишете гръцките закони?

1

Чико от Порто Рико

преди 10 месеца

И както ги задържаха, какво ? Ескорт до сръбската граница му е майката, германците ги чакат като топъл хляб тези момчета.