121

vb

преди 10 месеца

Прави са хората, че търсят сценарий.Според мен цялата пиеса има една две цели. Първо дислокация на Вагнер в Беларус с цел отваряне на нов фронт, или поне заплаха. Втората цел е притъпяване на Украинската офанзива с идеята, че скоро "слабият" Путин ще клекне сам. Ако скоро Пригожин не бъде самоубит, ще има инциденти по границата с Беларус.

120

asb

преди 10 месеца

Ейй колко мъдри военни стратези и анализатори има в нашата мила родина. Абе смотльовци, защо не си гледате доматите или там с каквото се занимавате, а пише всевъзможни глупости? Мога да се обзаложа, че 80% от дваскачите тук не могат да произнесат правилно думата автомат:)

119

Анонимен

преди 10 месеца

Браво тавариш Лукашенка, браво. Чаровен си и сладкодумен! Ха сега да посъветваш и убедиш тавариш Путин да се изнесе от Украйна по живо, по здраво. Стига е трепал хора. Най-сетне Украйна ти е комшулук уе!

118

Анонимен

преди 10 месеца

как ще му прости унижението ,да бяга от Москва със самолет,вече е пил и ял каквото трябва..

117

Анонимен

преди 10 месеца

Пиесата, която разиграват тримата продължава. Лукашенко убедил Путин. По-скоро никога никой не е имал намерение да унищожава Вагнер. Лукашенко му е отредена ролята на великия помирител. Иначе ще изглежда много интересно, ако Путин просто така реши да им прости. От мен да мине. Лукашенко придава някаква достоверност на сценария. Но е безкрайно весело като гледам как всичко придобива трагикокомичен ефект в медиите.

116

Анонимен

преди 10 месеца

Пълни глупости. Фантасмагории на болни-платени мозъци от днес.

115

До Стратег-Най-после

преди 10 месеца

и е един разумен коментар! Не могат да си признаят, че бяха преметнати. Иначе, кой разумен човек би повярвал, че ако не бе шахматна игра, Пригожин нямаше да бъде очистен или самоубит много, много отдавна. Та той дори не е и военнен командир на Вагнер, а просто артист.Освен всичко, сега Путин ще научи от Пригожин и, кои олигарси и соросци, са свързали с него да му помагат.

114

Стратег

преди 10 месеца

Вижте сега..пичоолар!!! Това беше гениална шахматна партия..замислена..и изпълнена перфектно от..велик гросмайстор. Всички сеирджии останаха със зяпнали уста...и защото им е неудобно да признаят какви балъци са били..започват да градят..пожелателни хипотези..че видите ли.."Путин..вече не е всесилен..че още шест месеца..и край"..и пр..и прочее лакърдии..и шменти-капели.. Похвала..и поклон. за шахматните умения на В.В.

113

Кратко и ясно .....

преди 10 месеца

Цирк мАсква!

112

Анонимен

преди 10 месеца

Бабини трънкини. Ако бяха продължили Вагнеровците щяха да превземат Москва най-много за 24 часа. Друг е въпроса, че без политическа подкрепа не става

111

Тошо

преди 10 месеца

Много ви се играе военни игри ама на таблета, ама тук е нещо друго !А който си играе с огъня, вечер се напишквал, казват!Играйте си с нещо друго, не с бомби, от тях боли, от топката не е болка, е ако не ти вкарат гол или ....автогол както е с метежа де!

110

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 10 месеца

ТОВА Е НОВИНА---Суровикин арестуван като шпионин от Джуджи....ха,ха,хааааааа...СЕГА ШЕ ПОЧНЕ ---МАСОВА ЧИСТКА НА ГЕНЕРАЛИ....ХА,ХА,ХАААА....КАТО ПРИ "СМЕРШ"!!!!

109

Popa ot razgrad

преди 10 месеца

Путин знае може само едно: да унищожава....

108

СМЕХ...

преди 10 месеца

ПУТИН СИ ОТЛЕТЯ У БУНКЕРА---ПЛАКАЛ Е ПО ТЕЛЕФОНА НА ЛУКАШЕНКО ДА ГО СПАСИ!!!СЕГА --НА ЛУКАШЕНКО, ДЖУДЖИ , ШЕ ПРАВИ ПАМЕТНИК У МОСКВА!!!!!... ВЕРА ВИ РЕДИМ...!

107

Добър разговор

преди 10 месеца

Лукашенко - дългогодишен съюзник на руския президент - казал, че Путин му е казал: "Аз не мога: "Слушай, Алекс, това е безполезно.Значи двама от времената на СССР си говорят на малко име и единия вика на другия Алекс, вместо Саша.Такава глупост само издава откъде е почерпана информацията и показва колко е вярна

106

Анонимен

преди 10 месеца

Чакай трудно се стреля като са в твоята държава щеше си избие сам населението

105

ОЩЕ НЕЩО

преди 10 месеца

правилно путин. като свърши специалната операция се разправяй с тоя плъх. има още работа да върши.

104

Ха-ха-ха!

преди 10 месеца

Снощи e бил задържан и отведен в следствения арест в Лефортово главнокомандващият на Въздушно-космическите сили на РФ генерал Сергей Суровикин, информира Телеграм каналът "Досье шпиона".

103

Анонимен

преди 10 месеца

Аве малкия преди да избяга от масква успял ли е поне да си лакира ноктите или е тръгнал ей така? Наш Копейкин кво го е посъветвал?

102

Анонимен

преди 10 месеца

Пригожин направо му се изcpa в yшанката на дребния, а мустакатия тръгнал сега да го забърсва :)