59

Култура

преди 10 месеца

А някой от специалистите тук да се сеща, как от Украйна разпространиха снимка , където всичко в средата на двора около блоковете беше мазало а дограмата нямаше и драскотина. Това по техните новини го показаха и много бързо го спряха. Да ви говори нещо този цирк, че цялата война е цирк.

58

РуZZkий мир

преди 10 месеца

Еха това го знаем ,те друго не умеят ресторанти ,гари да взривяват,да крадат тоалетни бидета перални машини ,а затова и логистика организирали ,от техниката после извличали микрочипове,та после на военната техника да слагат ,руснака така и не се научи да прави пулопроводници,дори сегашните им мосвичи са китайски

57

Терорузия

преди 10 месеца

Мда, все пак е държава-спонсор на тероризма

56

Анонимен

преди 10 месеца

Утре ша пишат една СЮРИЯ западни "специалисти" изпратени при свети Петър.

55

Анонимен

преди 10 месеца

Нали им беха здрави дограмите бе? - помните ли онова видео със разбития танк, и здравата алуминиева дограма на 2 метра от него. АБЕ като фейквате вярвате ли си. А иначе Путин препраща нацитата към БАНДЕРА всеки божи ден.

54

Анонимен

преди 10 месеца

Имало е струпани военни и оръжия. Компютъра получава информация от спътникови снимки и насочва ракетите там. Май някой излага на опасна безотговорност собственото си население.

53

Анонимен

преди 10 месеца

Медиите казват че Русия водила "с нищо непредизвикана пълно мащабна война" в Украйна. Ако падне ракета някъде значи там наблизо има склад с оръжие защото ракетите се насочват с компютър а компютъра със сателит.

52

Косвени новини

преди 10 месеца

Съдейки по глупостите - довечера няма да има новини за Украйна, защото ще яли бой след пореден контраПрисъп! Има я тая зависимост!

51

Еднат е западна

преди 10 месеца

Едната ракета си е на урките - от тия стс западните надписи - има отсколко за идентификация. Втората по ресторанта със НАТО-инструктурите е руска. КАКВО неясно има?

50

Майстор пицар

преди 10 месеца

По идиотска статия не съм чел

49

Бахмут е руски

преди 10 месеца

Краматорск, някога град със 150 000 жители, е ПОСЛЕДНИЯТ голям град под украински контрол в източната част на страната...... ТОВА говори много за украинскте военни успехи . Прекалено много . Всъщност, повече от достатъчно.

48

Полски фермер

преди 10 месеца

А дано сега да ви се получи , украински братушки.... че ние с брат ми загинахме без да имате възможност да обвините подлите пияни мужици за ракетния удар .... Дано сега да сте си съчинили историят правилно и холивудските сценаристи да са ви дали точните реплики за пред медииите .

47

999

преди 10 месеца

Кой хаби боеприпаси за унищожаване на заведение за хранене?Колко голямо е заведението,за да са необходими две ракети за унищожаването му?

46

NK

преди 10 месеца

Стига с тая дезинформация Русия това направила Русия онова направила.Искам да помоля хората които пишат тук да видят филма в саита ,,Вси4кифилми,comФилма се нарича ЖИВ СЪМ ДОНБАС.Гледаите филма и ще видите истината.ИСТИНАТА която никои не показва.Филма е документален и хиляди хора не могат да се манипулират.Кадрите са разтърсващи.На никои не пожелавам това. БЛАГОДАРЯ ВИ.

45

Анонимен

преди 10 месеца

Нещо не се връзва. Предполагам, че двете ракети са взели много повече нецивилни жерви, а това което ни показват е било в периферията на удара.

44

Анонимен

преди 10 месеца

Ала бала портокала! 2 руски ракети ударили ресторант... И имало 2 загинали и незнам си колко ранени. Вижте в нета има достатъчно снимки какво остава от ГОЛЕМИТЕ сгради след удар с ЕДНА руска ракета, а тук 2, че и оцелели има. Те руснаците с учебни ракети ли са я обстрелвали тая пицария? Айде айде... Сега напишете и колко украински деца е изял вчера Путин, и за днес сте си изпълнили таргета пред дядо Сорос.

43

Анонимен

преди 10 месеца

Япония, 1945г, над 150 000 убити и 500 000 заразени.

42

Анонимен

преди 10 месеца

Путин пак ги застъпва Укрите!!-:) Няма отърсване от него!!

41

Анонимен

преди 10 месеца

Да покзах го ,пълно е било с чужди наемници англоговорящи предимно добро разузнаване на руснаците.

40

Анонимен

преди 10 месеца

Оживен ресторант на фронтовата линия. Пълен с пичнстващи фашаги.