230

българин

преди 8 месеца

Чилииците живнаха след като генерал Пиночет изтреби червените крадци. Румънците живнахаслед като убиха Чаушеску. А тук хвалят внуците на нашите чаушесковци и алиендовци. Много добри били,много червени.Докато нямаме наш Пиночет няма да мръднем и нанометър напред! Пиночет ни трябва ,никой друг!

229

Анонимен

преди 9 месеца

Няма ли някой дето родата му не е ДС агентура?! Нещо лустрация, това онова? ;))

228

Анонимен

преди 9 месеца

Некви нормални не мога ли да намерат, все ДС чемгета, синковци, унуковци, назначени за милионерчета с наши пари.

227

Ангелина

преди 9 месеца

Васил Терзиев е умен ,можещ ,перспективен ,интелигентен и в същото време напълно "земен" млад мъж .Прекалено възпитан е ,което е пречка за борбата с най- голямата мафия в държавата ,за което се иска смелост ,устойчивост, "биткаджийска воля" ,което считам ,че не са му най- силните качества в тази мафиотизирана държава и столица.Борис Бонев ,за мен беше по - добрият кандидат за кмет ,доказал се с делата си през годините и енергията ,която продължава да има в този труден процес за промяната .

226

Киев

преди 10 месеца

Наистина изглежда като фалиралия Кмет на Община Свищов. Нечува невижда и невдява само заповеди по телефона. На печелившите честито!!! Дано го изберат, че упойката да прекрати достъпа до американското посолство на любовника си. Демократично ли е?

225

Киев

преди 10 месеца

Наистина изглежда като фалиралия Кет на Община Свищов. Нечува невижда и невдява само заповеди по телефона. На печелившите честито!!!

224

Финансист

преди 10 месеца

До Анонимен- кой, кога и как точно е загубил парите си на борсата?

223

ББ

преди 10 месеца

Подкрепа и успехи,работете за просперитета на клетият ни съсипан Народ!

222

Анонимен

преди 10 месеца

Този Терзиев не беше ли спонсора на простото Киро и ПП?

221

ББ

преди 10 месеца

Апостола по делата на дядо му ли го съдите бре?по Делата!!!Бог съди по Делата...българите по руски...позор!!!

220

ББ

преди 10 месеца

Спечелили...Свободата и Бог винаги печелят!САЩ са Свободата...служещи на Бог!!!чета не.н.ерталци не прочели книга...издават присъди...вменяват вини!!!объркали сте рейса!Път на младите и образованите!Света ни и Живота ...Бъдещето принадлежи на тези млади хора!

219

ББ

преди 10 месеца

кгб-дс подхвърлят тезите...чий син си,съдят те за делата на предците ти?Бог съди по Делата!!!кгб-дс по руски,не чух журналист да попита какво и как ще направите за да живеят добри софиянци?дреме им за софиянци,опорката на митрованова!не чух журналист да попита,ок няма правителство няма парламент,няма Бюджет...и как ще я караме?няма Политики и Дела...жълтини и руски опорки!Бог да пази САЩ и Свободният!!!

218

Идеалист

преди 10 месеца

А кандидатът за кмет на София на ДБ арх. Борислав Игнатов от 2019 г. Кой си спомня скандала с неговата годеница? Сеага отново скандал. Тези от ДБ изглежда не могат да преценяваст нещата. Мислят се за много умни, а правят само глупости. Както се казва: " Умните се учат от греките на другите, средно интелигантните - пот собствените си грешки, глупавите не се поучават от никого." Този човек да не продължава да се опозорява. Да се оттегли и да не се занимава с Атанас Атанасов и Христо Иванов.

217

Анонимен

преди 10 месеца

Този комунистически наследник никога не е харчил свои пари, а парите от куфарчето на Луканов. Ще управлява София както старт-ъпите, които от 100 броя 101 фалират.

216

тато

преди 10 месеца

Идват моите наследници на власт. Ха-Ха-Ха. Като нямаш пари не можеш да решаваш ....

215

Добре

преди 10 месеца

Копайките и кусопищовниците са се активизирали. Пичове, и да лустросате, и да изтребите, и да опандизите всичко и всички, това няма да ви помогне да станете по-умни, по-добри, по-богати. Погледнете първо себе си - какво направих и какво научих днес? На кого помогнах? Пък тогава тръгвайте да търсите под вола теле. Ама вие знаете само да едете, да пиете и тия три неща.

214

Анонимен

преди 10 месеца

До Козар 221. И какво е управлявал Академията и онази другата компания, която щеше да строи офис, но нещо не успя, продаде едната фирма на някакви американци и ги забатачи и двете. Хората му избягаха. Загуби парите на борсата и сега влиза в политиката за да пилее пак. Такива политици и кметове с потенциал за рушене и източване и с обещания за някакво имагенерно бъдеще са сбъркали и времето и мястото.

213

Анонимен

преди 10 месеца

Тая кандидатура играе за да спечели пак ГЕРБ.

212

Анонимен

преди 10 месеца

Че хване стотина гласа от захарна фабрика )

211

Козар

преди 10 месеца

Абе вие 90% не можете да си управлявате личните финанси и сте затънали бързи кредити, пък ламтите срещу човек дето доказано е управлявал успешно и без чужда помощ (на световните пазари на никой не му пука кой е дядо ти). Естествено, че е много вероятно техните да са били на високи постове, то не това се учи с поколения и не върви баща ти да е бачкатор в завод, пък ти да си роден талант за някакъв изкусен управник.